local-stats-pixel fb-conv-api

Atbildes uz jautājumiem par spolēm.24

230 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Retorisks jautājums: Vai tu pats tam vispār tici? Zinu ka caur smadzenēm visu ,daudzko, var kontrolēt, to pašu tu domā par aukstumu/karstumu , tā ir, notiekas. Bet tā vai tu tici šīm figņām, ja man stāstītu to kāds draugs, es viņu pasūtītu tālāk, un lai ******sās dirst.

Vairāk patika Tavi video kur tu ar autiņiem nodarbojies.   

9 1 atbildēt

Interesantas lietas te notiek!

7 0 atbildēt

Svilst gan Tev ātrus rezultātus ieraudzīt emotion

Pārklāj mierīgi spraudeknīšus ar lutrasilu un kaut kur pēc 2 mēn skaties, cik no viņiem dzen jaunas lapiņas.

5 0 atbildēt

Maz no tā saprotu, bet interesanti pavērot. emotion emotion

4 0 atbildēt

Šis viss izskatās neticami, bet skatotioes uz atsauksmēm un rezultātiem es ceru, ka šī spole varētu palīdzēt. Gadiem netieku vaļā no savām kaitēm un citu variantu īsti man vairs nav. Aizsūtīju privātu vēstuli.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

paldies par diagnozi

3 0 atbildēt

Iebraucu tēmā. Neviens nav mainījis "masas un enerģijas nezūdamības likumu". jebkurā gadījumā būs blakus efekts, nekas ne no kā nerodas, savā laikā par šīm spolēm biju dzirdējis, bet sīkāk neiedziļinājos, jo pēc būtības (no fizikālā viedokļa neko nemaina, tikai uz īsu brīdi izmaina molekulēro režģi, nevis atomāro,, laukus atslēdzot vis atgriežas sakotnējā stāvoklī), lai kaut ko mainītu nepieciešams ļoti liels enerģijas daudzums. Piedod par kritiku, bet tā ir. Ja kāds tic, tad varbūt ir labi.

3 0 atbildēt

Teksts pa krieviski - labi, ka var patīt uz leju emotion

3 0 atbildēt

Varbūt labāk pie sāpošās vietas piesiet datora barošanas bloku? Tādu ar mazākām pulsācijām, piemēram, Corsair RMi sēriju vai kādu Enermax vai Seasonic augsto plauktu, ar sertifikāciju sākot no Gold!

3 2 atbildēt

rrr

2 2 atbildēt

Nepārliecināji, varbūt  kada taisnība tur ir, pārzinot magnētiskā un elektriskā lauku mijiedarbību, var rasties augos mutācija. Jautājums, vai tas nav kaut kas līdzīgs ar genomu maiņu (iejaukšanos DNS kodā). Magnētiskioe un elektriskie lauki veicina šūnu degradēciju (piemēram, vēžu šūnu rašanos). Nedomā, ka apstrīdu Tavu teoriju, bet jautājumi tomēr rodas.

0 0 atbildēt

Hmm... Bet vai šitās Bezvadu lādētāju dokstacijas darbotos? emotion 

0 0 atbildēt