local-stats-pixel fb-conv-api

Ābolu diena20

134 0

Šī diena veltīta manai šī gada ābolu produkcijai. Ābeles man dod bagātu ražu katru otro gadu. Šis ir atkal ražas gads. Ir saglabājušies vēl biezeņi un ābolu sulas no 2015. ražas gada. Pavasarī teicu, ka neko vairāk negatavošu, kamēr vecie krājumi nebūs izlietoti. Kad nu atkal āboli sāk gatavoties un krist kaudzēm, mani solījumi atkal aiziet kaķim zem astes. Cik var ilgi šķurēt ābolus uz bedri mežā? Protams, ka sāku atkal darboties un atkal sastrādāts vesels lērums. Tagad, lai atkal nesajuktu kas ir kas, noveltīju veselu dienu etiķešu gatavošanai un līmēšānai. Pievienoju materiālus rakstā ar cerību, ka ierosināšu kādu arī padarboties šajā jomā. Varbūt, ka kādam noder kāda no manām etiķetēm, atļauju tās kopēt, printēt un izmantot.

Ticiet vai nē, skaisti noformēts produkts izskatās daudz vērtīgaks. Tas vismaz ir tā ar manējiem - ieraugot skaistu mazu burciņu ar vēl skaistāku etiķeti, uzreiz to grib paņemt un nobaudīt.

Ja tik daudz atkal visa sagādāts, nekas cits neatliks, kā cept kūkas un tortes ar dabīgām krāsvielām un izevielām.

Skatāmies bildēs ābolu sortimentu.

134 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Jau skatoties uz krāšņajām etiķētēm pilna mute siekalām !emotion

Bet man tikai rūsa un krāsas puteļi....  emotion 

6 0 atbildēt

Sulas gan man saime izdzer, zaptes un biezeņus taisu maz - lāga neēd. Mēģinu šogad žāvēt un šo to  kompotēju ar  smiltsērkšķiem. Vajadzētu vēl saņemties un uztaisīt pastilu.  

5 0 atbildēt
Ja tev ābolus nav kur likt,tad atdod viņus kaimiņiem vai arī izber pie meža kur tos ābolus sev māgā stūķēs stirnas un meža cūkas!!!emotionGalvenais dārza veltes,ko pats nevar apēst nevajadzētu bezjēdzīgi atstāt zemē sapūšanai,jo ēdāji viņiem būs!!!emotion
5 0 atbildēt

Neesmu, bet ozols man ir un zīles birdina, katru gadu ravēju jaunos ozoliņus.

4 0 atbildēt

Šogad visus ābolus uz mežu bedrē, visi bojāti, jau kokā puve iemetās. emotion 

4 0 atbildēt

Arii mammukam taapat iet, nespeej aaboliishus izmantot. Bet daudz zjaavee un tad sadod visiem ciemkukulim emotion

Un veel mammuks dara taa: nomizo aaboliiti, uzsmeeree uz baltmaizes sviestinju un aaboliiti bagaatiigi virsuu. Ljoti aatri un gardi uzkodas vietaa emotion

4 0 atbildēt

viss kā vajag emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Normāls "Zapiņš" šnabītim pa virsu sanāk emotion Kā tu tos abolus uzglabā tik ilgi,ka līdz jaunajam gadam turēs?
2 0 atbildēt