local-stats-pixel fb-conv-api

Valsts=bizness? # Politikas sērija 34

52 1

Kaut gan iepriekšējās daļās izskanēja komentāros pretrunīgi viedokļi, un katram ir savs skatījums uz problēmām, tomēr tas liecina, ka cilvēki ir domājoši un pievērš uzmanību lielāka mēroga problēmām, kas varbūt, par laimi, neskar viņus pašus, taču noteikti ir tuvu vai tālu zināms kāds cilvēks ikvienam, kuru tas tomēr skar.

Iedvesmu paša raksta stilam smēlos no stulbums.com, kas ir kā karikatūru lappuse, kurā tiek apskatītas sabiedriskas problēmas, ironiskā veidā.

Taču, es vēlētos vairāk pievērsties valsts problēmu apskatei, arī ilustrējot galveno domu katrā no mini- karikatūras stila zīmējumiem.

52 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Dzīves skola
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Manuprāt, viens no veidiem kā iegūt lielus finanšu līdzekļus rūpniecības un infrastruktūras attīstībai ir veikt pamatīgu Latvijas dzīļu izpēti, vairāk izzināt neierastākas dabas bagātības (sapropelis, piemēram) un reizi par visām reizēm noskaidrot, kas notiek ar koku izciršanu - vai mēs cērtam par daudz vai tomēr mums tā mežainība palielinās (un uz koku vai krūmu rēķina?) -, jo katrā portālā raksta pilnīgi diametrāli pretējus viedokļus. Bet, protams, pirms sākt tērēt savus resursus, ir KAUT KĀ jātiek galā ar padomju domāšanas paliekām, tikai labs jautājums "kā"?

2 0 atbildēt

Lielisks raksts! emotion  

1 0 atbildēt