local-stats-pixel fb-conv-api

Rimšēvičs vispār sevi neuzskata par vainīgu un amatu paturēs5

29 0

Ilmāra Rimšēviča alga 2014.gadā, bija 139 644 eiro, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas ienākumu deklerācija par 2014.gadu. Alga gan ir augusi, jo 2013.gadā Rimšēviča alga bija vien 115 379 eiro, bet 2012.gadā 190 109 eiro. Par 2017.gadu un 2018.gadu vēl informācijas nav, tomēr būtu interesanti uzzināt par cik vēl ir audzis šis ievērojamais cipars.

Par spīti visiem aicinājumiem atkāpties no Latvijas Bankas prezidenta amata, Rimšēvičs izlēmis neatkāpties no šī amata. Pat par spīti tam, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (pazīstams plašāk kā KNAB), piemērojis Ilmāram aizdomās turētā statusu kriminālprocesā pēc Krimināllikuma 320.panta 4.daļas pārkāpuma. Kukuļa apmērs bija vismaz 100 tūkstoši eiro.

KNAB ir arī aizliedzis Ilmāram liegumu pildīt amata pienākumus. Ilmārs gan intervijā uz šādu jautājumu atzina, ka viņš varēs pildīt pienākumus, iespējams. Tas ir jāprasa Latvijas Bankas juristiem, ekspertiem un finanšu sfēras juridiskajiem padomniekiem. Pagaidām, nav īsti skaidrs, kas notiks un kā notiks.

Ilmāram ir piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi. Viņam ir aizliegums izbraukt no valsts, arī drošības nauda un aizliegts tuvoties noteiktām personām.

Ilmārs joprojām savu vainu nekur nesaskata un uzskata sevi par nevainīgu šajā gadījumā. Viņš uzskata, ka kāds ir centies viņu iegāzt pēc tā, ka viņš ir centies darīt vairākus labus darbus, par ko būtu jābūt pateicīgam.

Par to, kas notiks tālāk – to mēs nevaram paredzēt. Laiks parādīs – tagad atliek vien gaidīt jaunākās ziņas un rezultātus.

Pirms dodies prom, atceries pastāstīt ko par šo domā Tu, lejā komentāros. Atstātj arī īkšķīti uz augšu jeb plusiņu un, ja vēlies, tad padalies ar šo rakstu arī sociālajos tīklos. Jauku dienu!

29 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Kārtējais p........s  emotion 

4 0 atbildēt

ar kadu par maz padalijas tapec tads tracis emotion 

3 0 atbildēt
Kur KRIEVI tur problēmas!!!emotion
2 0 atbildēt

Interesants būtu pētījums, kas parādītu - kā pieaug t.s. 'deptāta' turīgums sava amata sēdēšanas laikā, un kāds tam ir sakars ar viņa oficiāli saņemto deputāta algu?! Esmu pārliecināts, ka vismaz pusei amata sēdēšanas laikā turīguma pieaugums pieaug lielākā apjomā, kā to spēj attaisnot viņa algā saņemtais.

Vai no tā nevarētu izdarīt secinājumus par sistēmas darbības mehanismu?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt