local-stats-pixel fb-conv-api

Provokācija kā metode, agresija kā dzīvesveids6

66 0

Aukstajam karam beidzoties, radās pārliecība, ka ir nodibināta jauna pasaules kārtība, kas pakļaujas skaidri definētiem likumiem, ka ir starptautiskas organizācijas, kas spēj atrisināt spriedzes situācijas, un ka planētas lielo konfrontāciju laiks ir pagājis. Krievijas militārā agresija pret Moldovu un Gruziju 1991. – 1993. gadā, 2008. gada augusta karš Gruzijā un šā gada nepieteiktais karš Ukrainā ir kliedējis ilūzijas, apliecinot, ka Krievija ir civilizētai pasaulei naidīgs spēks, kas, ignorējot visas konvencijas, grib pārzīmēt Eiropas robežas, kļūstot par bīstamāko krīžu izraisītāju kopš PSRS sabrukuma. Pieminot Krievijas un Gruzijas kara gadadienu, vēlamies ielūkoties šā konflikta priekšvēsturē, lai atklātu sakarības un draudus, ko nevajadzētu uztvert vieglprātīgi un naivi.

66 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lffb.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Pat nav ko piebilst. Ja vaņkas līdīs Latvijā kasīties,es ņemšu stobru rokās un kādam urlam sagādāšu mokošu nāvi. emotion

Un nav ko lolot ilūzijas ka krievu čekists apstāsies pie Ukrainas. putlera plāni ir tālejošāki.

4 0 atbildēt

Ļoti labs raksts! emotion Skatījos, ka skatījumu pamaz. Varbūt Spokos nav attiecīgā auditorija? Dikti vērtīga tēma. Varbūt, iespējams, īsākos fragmentos, bet vairākās sadaļās, līdzīgus rakstus salikt? Tā, lai, ik pa laikam, nozib gar acīm. Ar efektīviem attēliem. Lai aizklīst līdz apziņai. Ļoti noderīga citu pieredze. Vai kaut kādā veidā nedaudz atsvaidzināt šo pašu info.

2 0 atbildēt

Labs, uzskatāms piemērs sekmīgai rakstā pieminēto Krievijas darbības fāžu darbībai- komentētajs "aris1188".....

0 0 atbildēt