local-stats-pixel fb-conv-api

Par situāciju Latvijā.9

134 6

Kad sāksim ko arī darīt, nevis tikai gausties?

134 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Pēdējais par to Ilzi, žēl, nabaga Ilze... emotion Bet tā jau ir ar to demokrātiju. emotion emotion

19 0 atbildēt

izšaut maukas zaglīgos pi*arasus emotion 

6 1 atbildēt
Nevaru piekrist 3 punktam. Naids, vai bailes taču veidojas ilgākā laika posmā, tostarp izvērtējot vēstures notikumus. Ja kāda valsts ir bijusi mums naidīga, kaitējusi utt, tad mūsu naids vai bailes ir tikai loģiskas emocijas kurām nav nekāda sakara ar zombēšanu vai manipulāciju.
3 0 atbildēt

Raksta autors uzvedas kā trollis. Viņš demagoģiski bārstās ar apgalvojumiem, kurus nepierāda.

Aicinu lasītājus aizdomāties, ka tas nudien ir ļoti viernkāršs veids kā kļūt populāram - vajag tikai lamāt valdību. Ir tik viegli izlikties, ka mēs visi jau esam tik forši, strādīgi un godīgi un viss būtu tik kruta, bet tikai tā nolādētā valdība, lūk visu sačakarē.

Es aicinu katru pašu paraudzīties pirmām kārtām uz sevi! Saeima un tās izdotie likumi nekrīt no gaisa, mēs paši ievēlam parlamentu, kurš pieņem tos likumus. Un tajā parlamentā mēs ievēlam cilvēkus no mūsu pašu sabiedrības.

Un tagad pa punktiem, kāpēc šis raksts ir buļļu kakas!

1. Precizē, autor, kas ir tas virzītājs, ar ko būs karš, un kāpēc būs maz izdzīvojušo? Citādi izklausās, ka tu esi kremlins.

2. Latvijā tiesu vara ir neatkarīga gan no parlamenta, gan no valdības! Tas, ka daži tur diemžēl ir nopirkti, nepadara visu sistēmu par nederīgu. Mums to tiesu sistēmu ir tikai jāuzlabo, nevis jāatmet.

3. Atkal, kaut kāds tukšs, vispārīgs apgalvojums Kremļa maigās varas stilā! Atbildi, ak troļļu fermas iemītniek, vai, tavuprāt, PSRS okupēja Latviju, izsūtīja, ieslodzīja, nonāvēja Latvijas iedzīvotājus, vai to man aukliņu raustītāji ir tikai iestāstījuši un nekā tāda nav bijis? Vai Krievija ir to atzinusi un atvainojusies? Vai man ir jāmīl tādu valsti, kas pie manas valsts robežām trenējas uzbrukumam (nevis aizsardzībai, kas būtu pilnīgi normāli)? Tādu valsti, kas neuzskata par vajadzīgu atvainoties saviem upuriem? Tādu valsti, kas mēģina iestāstīt, ka mēs te esam nacisti?

4. un 6. Demagoģija! Kura valdība tad ir nozagusi visu mūsu naudu? Jan nu vienīgi padomju okupantu valdība, kas nacionalizēja privātīpašumus 1940os gados.

To vien dzirdu, ka valdībā zogot. Štruntu viņi tur nozog, salīdzinot ar to, ko mēs paši nozogam, krāpjoties, blēdījoties ar nodokļiem, ar algām aploksnēs, ar to, ko mēs paši "optimizējam" nodokļos! Tas ir iemesls, kāpēc mums ceļi ir tādi, kādi ir, kāpēc pensijas ir tādas, kādas ir, kāpēc medicīna un izglītība ir tāda, kāda ir! Beidzam vienreiz muldēt un sākam kārtīgi maksāt nodokļus! Man ir jau apnicis dzirdēt šito postpadomju muldēšanu, ka lūk, kāds kaut kur jau noteikti zogot, tāpēc es arī nemaksāšu nodokļus. Un kad tad sāksi maksāt? Atzīsties kaut vai pats sev, kas būs tas taustāmais, izmērāmais rādītājs, kad tu sāksi to darīt! Gribam, lai mums ir kā Zviedrijā un Somijā? A vispār zināt, kādi tur ir nodokļi?!

Nevienā, nevienā valstī nav tā, ka visi ir kristālskaidri, bet tādēļ, ka varā ir tikuši atsevišķi bandīti, nevar visu valdību uzskatīt par neleģitīmu! Tā ir mana valsts un manas valsts valdība.

5. bildē nav aprakstīta demokrātija! Ziniet, kāpēc? Tāpēc, ka, pirmkārt, demokrātijā balstiesības ir visiem. Nevis tikai Ilzei un izvarotājiem. Bet, ja visi balstiesīgie paši ir sūdabrāļi, tad viņi ir pelnījuši to, ko viņi ir pelnījuši! Un otrkārt, demokrātija nav visatļautība. Nevar nobalsot par kaut ko tādu, kas ir pretlikumīgi. Tas vienkārši nestājas spēkā, jo ir pretlikumīgs! Un viss.

Pateikt "pēēē, kur visi tādi draņķi tai valdībā" ir viegli! Pašam būt godīgam un izglītotam ir grūti! Aicinu visiem domāt pašiem ar savu galvu, interesēties par savu valsti, atbalstīt savu valsti, celt savu valsti stiprāku!

3 0 atbildēt

Tiem, kas domā paši ar savu galvu, tas neizsaka visu. Bet, ja pašam nav galvas, un māki tikai noskatīties, kā citi ir savērtējuši, un skriet tiem līdzi, tad nevaru palīdzēt. Kā jau teicu, lamājot valdību, populāram kļūt ir ļoti viegli. Domāt pašam gan ir grūti.

1 0 atbildēt