local-stats-pixel fb-conv-api

MH17 - kāpēc?22

216 2

Pasaulē arvien pieaug sašutums un niknums par to, kas tagad notiek MH17 katastrofas vietā.

216 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://CNN.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Slāvu tautai ir raksturīga dzeršana, zagšana, izvarošana, marodierisms, melošana, shēmošana un bezgalīgai patriotisms. Un tas viss tikai tāpēc, ka urļiki nedabūja kārtīgi pa mizu par saviem noziegumiem WW2 laikā. Vācieši sen sapratuši savus nodarījumus un skaita lūgšanas, bet krievi savusmēslus pat neuzskaita.

5 0 atbildēt

Viņi mira kāda mērķa labad, cerams drīz uzzināsim to mērķi. R.I.P

4 0 atbildēt

Nevēlos nevienu aizvainot, vai sadusmot, bet vai vari ielikt kādu linku uz video, kur redzams, ka "Līķi tiek apgrābstīti cerībā atrast kādu „suvenīru”".  Iepriekš jau pateicos!

2 1 atbildēt

Viens no labākajiem notikuma aprakstiem- tas tā, tīri subjektīvi no manis, jo esmu emociju pārpildīts un objektīvi nemaz nespēju spriest.

1 0 atbildēt

Mērkaķi ar raķetēm.

1 0 atbildēt
Pirms katra kara tiek kautkas gremdēts, spridzināts, žņaugts un par to šausmīgi raudāts. Slikti kad šajās spēlītēs mirst parastie cilvēki.
1 0 atbildēt

emotion  Lai nu kā, bet ppc būs drīz!

0 0 atbildēt

 Reāli skatoties-a ko Rietumi viņiem var izdarīt?  Izteikt nosodījumu? Aicināt? ieviest sankcijas? Nu,čaļi uzskata ka patlaban ir karš ar ""Fašistiem" un "Rietumu imperiālistiem" un attiecīgi rīkojās.Plus neviens neuzdrīkstēsies ar  Krieviju  aci pret aci. Ar ko tas beidzās,pārliecinājās gan friči,gan Napoleons,un pašmāju "Lai dzīvo Kārlis Ulmanis" tūdaliņi arīdzan  

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

neobjektivs atrefererjums bez domas .........paldies

0 1 atbildēt

PIlots jau ar ģēnijs, lido pāri karadarbības zonai. emotion

0 2 atbildēt