local-stats-pixel fb-conv-api

Kremļa šahs Ukrainā72

577 3

100%, protams, nav skaidrs, vai tiešām tā ir, un šahā reizēm arī gadās zaudējumi...Katrā ziņā spriežot pēc viena otra Vācijas politiķa izteikumiem, nav izslēgts ka viņi par spēles stratēģiju ļoti labi zina.

Autors- krievu publicists Marats Gelmans

577 3 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Vara nogalina, agri vai vēlu dabūs lodi pierē. :)))

22 0 atbildēt

Kādu labu laiku atpakaļ lasīju, ka gaišreģe redzējusi karu. Karš būšot ilgs, taču Baltijas valstis netiks skartas. 

11 0 atbildēt

Putinam varētu piemesties nenormālā caureja līdz mūža galam, varbūt tad viņam nebūs laika domāt par naudu un varu.

10 0 atbildēt

Skarbi, bet diezgan loģiski!

8 0 atbildēt

Vai taisnība ir tiem, kas runā par liela kara sākumu? Tāda iespēja liekas nereāla, bet par to varēs pilnīgi būt droši, kad tas būs beidzies. Krievija turpina karot paslepus, Putina vārdi par atombumbas uzmešanu izskatās vairāk pēc viņa pēdējā salmiņa. Katrā ziņā karošana izskatās pēc Putina PR kampaņas, jo tiešām Putins grib būt vienmēr un svešas asinis uz rokām ir tikai tāds sīkums.

7 0 atbildēt

Vēl viena hipotēze- tas tiek darīts, lai pēc iespējas vairāk būtu bēgļu, kas meklē patvērumu piem. Latvijā. šādā veidā šeit var ierasties daudzi arī visādi kūdītāji.

4 0 atbildēt

Es jau sen to nojautu.

3 0 atbildēt

Atļaušos nocitēt:

Miers un satabiltāte, kas valdīja Eiropā kopš Krievijas (PSRS) un Vācijas aizsāktā II Pasaules kara, ir pačibējuši. Ļaunuma Impērijā ir atdzimis Saurons, un orku karapūļi nervozi klaigā un maršē, tīkodami ziedošās Eiropas druvas pārvērst krāsmatās. Civilizētajai pasaulei ir pienācis laiks saprast, ka fašistiskā Krievija neapstāsies savā vēlmē iznīcināt "nīstos Rietumus". Par to liecina pēdējos 15 gados kurinātā un arvien apgriezienus uzņemošā naida un melu kampaņa pret demokrātisko pasauli - tai piedēvējot vainu par nelaimēm, kas skar pašu Krieviju. Kaut kā taču Krievijas vadībai ir jāizskaidro, kāpēc 60 gadus kopš Otrā Pasaules kara krievi dzīvo 5-7x trūcīgāk, nekā visas tās valstis, ko Krievija "uzvarēja karā" - kaut vai Vācija, Somija, Japāna. Tā vietā, lai PASAULĒ LIELĀKÀ un bagātākā valsts dzīvotu mierā, laimē un pārticībā, tā nemitīgi cīnās un pat karo ar savam kaimiņvalstīm. Krieviju plosa augsts organizētās noziedzības līmenis, kas gan pārvalda valsti, gan vērienīgi izzog to - korupcijas un bardaka līmenis Krievijā ir viens no visaugstākajiem pasaulē. Paradokss - Krievija pēc kopprodukta uz 1 iedzivotāju atpaliek pat no mazās Latvijas, kam nav ne zelta un dimanta atradņu, ne gāzes un naftas... Krievija neprot un nespēj saražot saviem cilvēkiem ne automašīnas, ne mēbeles, ne telefonus, ne datorus, ne to programmatūru - ja nu vienīgi datorvīrusus - un pat ne pārtiku un tualetes papīru. Ak jā, ieroči - tas ir vienīgais, ko viņi labprāt ražo. Pie tā, ka tauta paaudzēs muļķota ar melīgu propagandu, nodzirdīta un apzagta, protams, vainīgi Rietumi. Pie tā, ka ar Krieviju nevēlas draudzēties tās kaimiņi - Baltija, Polija, Ukraina, Somija, Gruzija - vainīgi Rietumi. Tas, kā ir draudzēties ar pastulbu dzērāju ar lielām dūrēm un pliku pakaļu, kurš netur solījumus un to vien rauga, kā piekaut un apzagt kaimiņu, tur laikam nevienam pat prātā neienāk. Mēs to labi zinām, no savas vēstures. Tagad arī Rietumiem laiks aptvert patiesību – tā ir mežonīga valsts, kas vēlas dzīvot pēc viduslaiku likumiem – gan attiecībā pret saviem pilsoņiem, gan attiecībā pret saviem kaimiņiem. Krievija jau ir izraisījusi divus iepriekšējos Pasaules karus. Un šobrīd biedejoši skaidri ir uzņēmusi kursu uz Trešo.

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

3 Pasaules Karš.... Diemžēl jau ir sācies....

2 1 atbildēt
I avatarsI

Man vienalga vai karš ir sācies vai nav, toties man ir svarīgi lai tas viss tagad beidzas visi sāktu dzīvot mierīgu dzīvi, kad nav jābaidās ka atnāks onkulis un ielaidīs lodi pierē.

1 0 atbildēt

bildites smiekligas emotion

0 0 atbildēt

Visa cerība tagad uz parasto ukraini, kuram besī, ka viņu par mazkrievu sauc un noliedz Kijevas Krievzemi. Katrs ukrainis jau no bērna kājas zin, ka krievi ir ukraiņu atvasinājums, un ļoti jauns atvasinājums, nevis otrādi. Porošenko jau no paša sākuma neko normāli nav darījis, lai beigtu šo parodiju par karu, Ukrainas austrumos karo entuziasti, Labējā sektora partizāni, kuri Kijevas pavēlēm liek mīksto un tikai uz tā rēķina bija jau saskatāmas beigas šim bardakam, pirms Krievija ieveda  palīdzību separātistiem. Porošenko ar Putinu sarunās visu, ko vajag, ja nav jau sarunājis. Pašā sākumā robežas ar Krieviju vajadzēja aizvērt - neviens to neizdarīja, kad sākās bardaks, robežpunktiem neviens nepalīdzēja, pat aizliedza šaut, piegādes nepienāca mēnešiem. Ukraiņi to redz, viņi protestē, viņi prasa no valdības reālu rīcību un nesaņem. Nedomāju, ka kāda ārvalstu finansēšana notiek Ukrainas valdības labā. Ja es būtu miljonārs, kurš grib ieriebt Krievijai un dabūt Ukrainu Rietumu ietekmes sfērā, es drīzāk pa kluso finansētu partizānus, kas neatkarīgi no Kijevas gribas vai negribas cīnās ar bandītiem.

0 0 atbildēt

Zkoreja un Dkoreja ir tikai 2 mazas valstis ar maks. 50 kodolgbumbām un atombumbām kuras jau sen nedarbojas jo ir novecojušas , bet tagad iet runa par ES, ASV un Krieviju tu mu*ak!ASV vien ir uz doto brīdi 50000 atombumbu un vel vismaz 5000 kodolbumbu!Krievijai arī ir pāris tūkstoši jaunāko modeļu!ES nav atombumbu vai kodolbumbu, bet ir apm. ceturdaļmiljons balistisko rakešu, un tikpat citu jaudīgāku modeļu priekš tālām distancēm kā 5000 km!Ja sāksies karš starp ES, ASV vai Krieviju, tad būs s*di, jo pat Krievijai pietiks raķešu lai burtiskā nozīmē noslaucīt ES vai ASV no zemes virsas!Tas viss tiek secināts neskaitot kājniekus, artilēriju un smago bruņtehniku, gaisa spēkus, vai kara floti!!!emotion

0 0 atbildēt

Kautkā baigi tendenciozs raksts... Nedomāju ka ir Objektīvi vainot visā notiekošajā tikai Putinu....

Uz doto brīdi Ukrainā notiek savstarpēja Oligarhu klope, katrs cenšas sagrābt ko vēl var sagrābt, kamēr Lielvaras cenšas arī nokost pa kumosiņam no šīs kūkas, Krieviem nav vajadzīgi Ukrainas resursi, taču objektīvi domājot kapēc gan bez krimas nepievākt vēl kādu teritoriju... ES toties ir nwepieciešamas zemes un resursi tapēc arī lien virsū ar visādiem asociācijas līgumiem, ASV savukārt grib arī savu ietekmi, tapēc arī tiek sūtiti ieroči un visāda cita palīdzība...

0 0 atbildēt

ASV jau daudzus gadus ir ieņēmusi Irāku, Bagdādi utt. vai tad to nevar uzskatīt par 3. pasaules karu, jo tur dzīvību zaudēja arī mūs karavīri?  emotion

0 0 atbildēt

Manuprāt Latviju karš neskars, jo ja kāds tai uzbruks, to tulīt metīsies aizstāvēt skandināvi u.c. valstis kas kurina krāsni ar latvijas malku, jo ja latvijai uzbruks, tad citiem nebūs ar ko kurināt krāsni un sāksies sūdi arī citās valstīs.Latvijas terit. 2/3 aizņem meži ar kuriem vismaz 5 eiropas valstis kurina krāsni.Turklāt ja Latvijai uzbruktu, ir arī cits iemesls kādēļ tā ir jāizstāv!Tā ieņem ļoti labu vietu Baltijas jūras līcī.Tas nozīmē, ka ja kāds mūs ieņemtu, tad varētu izsēdināt savu floti un uzbrukt visai Eiropai.ES nevar to pieļaut, tādēļ mūs aizsargās.Latvijai salīdzinot ar citām valstīm īstenībā ir ļoti attīstīta karatehnika un laba armija, tādēļ jebkura valsts to gibētu iegūt savā īpašumā.Tas ir iemesls kādēļ Latvija vienmēr ir bijusi strīdu ābols starp Krieviju, ASV un ES.Jebkura valsts tādēļ Latviju neiekarotu, bet censtos pārmānīt savā pusē, bet ja mums uzbruktu tad mūs tulīt mestos aizsargāt!

0 0 atbildēt

Nu tad jāizdrāž pietiekoši meitenes, lai nav nožēlas, kad putins mūs nobumbo.

0 0 atbildēt

tas ir teātris vairākās nozimēs :D

0 0 atbildēt

Putins galīgi nojūdzies, kur Krievi, tur problēmas....

0 0 atbildēt