local-stats-pixel fb-conv-api

Ko dara VID darbinieki darba laikā?27

330 16

(pacelts)
Sveiki.
Šodiena iznāca diezgan spontāni. No dažiem cilvēkiem izskanēja piedāvājums palīdzēt kravāt galdus un skapjus, lai aizvestu tos uz skolām un bērnudārziem. Es pieteicos, jo tas bija daudz labāks dienas scenārijs, nekā es iepriekš biju plānojis.
Brīvprātīgais darbs rita salīdzinoši ātri.
Pavisam drīz es atbraucu uz nu jau bijušo Valsts Ieņēmumu dienesta ēku. Šie pārbraukuši uz miljoniem vērtu, jauno ēku, atstājot lietotas mantas bērnudārziņiem un skolām. Paldies viņiem par to!

Ir vērts pieminēt, ka šai ēkā atradās ne tikai VID, bet arī ekonomikas policija, robežsardze un citi nodokļmaksātāju nodrošināti dienesti.

Birojos bija atstāts daudz labu un kvalitatīvu mantu, par kurām VID darbiniekiem ir pie kājas. Droši vien, alga atļauj viņiem to darīt.

Esam nēsājuši diezgan daudz. Prieks, ka skolu vecās mēbeles papildināsies ar šīm, salīdzinoši jaunām mēbelēm. Diemžēl, mēbeles nenofotografēju.
Taču pavisam netīšām, lielas intereses dēļ es nolēmu palūkot, kas ir iekšā sienas skapītī. Un tad mans viedoklis par VID bija pavisam nokritis.

330 16 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Autors kārtējais dzīves apdalītais pabērns, ieraudzīja pāris tukšas pudeles un jau smilkst. Kas par to, ka cilvēki iedzer pēc darba laika? Ja bu vienīgi augsti godājamais taisnības cīnītājs, var pierādīt pretējo! Bet varbūt vnk skauž tā tulamora pudele?(Pēc maniem ieskatiem pilnīgs m*sls)

Besī zirgus šiem mazie kvaukšķi, kas vienīgais ko prot ir smilksēt par citiem. Apskaties vidējās algas vid, galīgi nav nekāds kosmoss.

P.S. Nestrādāju VID

26 4 atbildēt

2007. gada vasarā man sanāca pabūt Rīgas Satiksmes centrālajā birojā veselas piecas reizes un nevienu reizi tur nesatiku cilvēku skaidrā prātā.

13 0 atbildēt

nu pesec, šitādas mantas katrā darbavietā pa pillam emotion pāris pudeļokus atradis nu i sensācija... ha ha 

13 1 atbildēt
VID darbinieki noteikti visur atstās tukšās pudeles. Pilnīgi visu savāks (ieskaitot miskasti), bet tukšās pudeles atstās lai visi redz, vai ne...? Pat tik redzamā vietā, kā uz plauktiņa pie telefona... emotion
9 0 atbildēt

Godīgi sakot nesaprotu, kādēļ vajadzēja to miljonus vērto kluci celt viņiem. Tā vietā būtu šo pašu atgjaunojuši un miers!

7 0 atbildēt

Šeitan nebija VID ļaudis tur bija Ekonomikas policija

5 0 atbildēt

Manuprāt, VID darbinieku iedzeršana ir mazākā problēma, kas skar to iestādi.

4 0 atbildēt

Reizēm pimpī, darba nav ne vainas, diena ātrāk paiet, vai arī slikti beidzās. emotion Es nesaprotu, vai tiešam Tu par to esi tik ļoti izbrīnīts, tas notiek visur, vairāk vai mazāk - visur.   

4 0 atbildēt

Neredzu neko pārsteidzošu... Mums RTU bija vesela kolekcija ar dažādām pudelēm, kas palikušas pēc darbinieku jubilejas ballēm utt. Šis vēl ir... visai pieticīgi emotion

4 0 atbildēt

Paskaidro man, ko nozime volantieri.

6 2 atbildēt

emotion

4 1 atbildēt
Nu neko dārgie tie dzērieni nav, tā kā nekāda baigā izšķērdība ļimonos nav mērāma. Šad tad, drošvien, kāda dzimenīte nosvinēta emotion
3 0 atbildēt

VID's ir lielākais zagļu kantoris kāds ir pastāvējas un vēl joprojām pastāv LV. Tās ir šausmas kas tur notiek, personīgi man šis kantoris jau no bērna kājas ir iemācījis to, ka valstsvīri nav godīgi un jauki cilvēciņi kā biju līdz tam iedomājies, bet gan viena liela mafija kura strādā itkā likumīgiemotion, un pat ja kāds pieķer ka pāris ļimaki ir nektur aizgājuši kur vajag, tad nekas jau nemainās, neviens tur nav atbildīgs, neviens nesēž ķurķi un viss turpinās kā bija iesācies. Man, personīgi pēc tā gadījuma, kad viņi neparko uzlika sodu tēta firmai, man vairs vispār negribas maksāt ne santīma tiem zagļiem, kaut viņi nosprāgtu, jo viņi tikai bremzē LV uzņēmējus un dara visu iespējamo lai tevi izputinātu un lai ražošana LV apstātos.

Labi biku aizsvīlos uz šitiem VID'iniekiem, bet, vismaz izgāzu ārā to kas bija sakrājies emotion

2 0 atbildēt

Nu un? darba laikā dzēra? Tie arī nav cilvēki?

8 6 atbildēt

Nu nav jau ko teikt cilveks paliek cilveks domajat  ka viniem darba nav stresa un tas muzdienas palidz darbam

2 0 atbildēt

Bet grūts darbs taču viņiem. Nervi kaut kā jānomierina emotion

2 0 atbildēt

cik atceros, tad tajā ēkā bija Ekonomikas policija

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Šitas tipiņš ir riktīgs propogandas taisītājs. Pašlaik viņš cenšas ar šādiem rakstiem radīt naidu pret Latvijas valsts iestādēm.
7 7 atbildēt

No mušas uzpūsts gigantisks zilonis... emotion

4 6 atbildēt