local-stats-pixel fb-conv-api

Emigrēšana7

68 1

Daudziem varētu šķist, ka populācijas emigrēšana uz Ķīnu nešķiet nevienam saistoša. Tomēr, lai gan nelielos apjomos, sieviešu kārtas pārstāves mēdz emigrēt uz Ķīnu, lai tur nodibinātu ģimeni. Un pastāv uzskats, ka šāda veida emigrācija varētu vien pieaugt nākotnē. Par galveno iemeslu sieviešu emigrācijai no Eiropas uz Austrumiem, tiek uzskatīta vilšanās vīriešu kārtas pārstāvjos, kuri nespēj izturēties ar pienācīgu cieņu pret daiļā dzimuma pārstāvēm un nereti uzskata, ka sievietei ir viennozīmīgi jāpakļaujas vīrtietim, lai cik muļķīgs nebūtu vīrieša uzstādītais iemesls vai arguments. Bez tam leila daļa vīrišķās kārtas eiropejiešu ir visai nenoturīgi savā nostājā, bieži mainot viedokli un nespējot izturēt, ja sievišķās kārtas pārstāve izturas tā pat, kā izturas pret viņu. Bezadbildīga rīcība mēdz saīsināt potenciālā vīrieša dzīves ilgumu, kā arī alkoholisms un netiklības atzīšana ar katru gadu samazina vīriešu skaitu, kuri būtu spējīgi iesaistīties pilnvērtīgas kopdzīves veidošanā. Rezultātā sieviešu kārtas pārstāvēm, kuras neredz iespēju organziēt savu dzīvi tā, lai tā rezultētos ar pilnvērtīgas kopdzīves uzsākšanu un ģimenes viedošanu pastāv iespēja emigrēt uz Ķīnu. Ķīnā vēl aizvien tiek piekopta bērnu skaita ierobežojoša politika, kas pagātnē izraisīja diezgan pamatīgu populācijas nevienmērību, jo vecāki labprātāk vēlējās audzināt dēlus kā meitas, kas rezultējās ar pamatīgu sieviešu kārtas pārstāvju trūkumu populācijā vai mūsdienās situācija dažviet Ķīnā ir tāda, ka uz katru līgavu ir trīs potenciālie līgavaiņi, kas ne katram vīrietim tur ļauj iespēju savu dzīvi saistīt ar atražošanos, tāpēc liela daļa ķīniešu pret sievietēm izturas ar cieņu un cerībām, ka viņi spēs iekarot sievietes labvēlību. Lai kā arī nebūtu Ķīna nav no vienkāršākajām valstīm, kurā organizēt savu dzīvi, tomēr sievišķās kārtas pārstāves, kuras ir piekusušas no mūsdienu bezadbildīgajiem vīriešiem, kuri netur savus solījumus, žūpo un piekopj nepatstāvīgu dzīves veidu, varētu izvēlēties paciest neērtības, kuras saistās ar politisko iekārtu un zināmu labklājības trūkumu, lai varētu pilnvērtīgi un pastāvīgi ļauties vīrišķajam tuvumam. Protams pastāvētu iespēja arī nodrošināt ķīniešu imigrēšanu reģionos, kuros trūkst vīrišķā potenciāla, tomēr tas neesot tik vienkārši un pastāvot visai lieli draudi, ka iebraucēji adaptē nevēlamās iezīmes no pamatiedzīvotājiem.

lasi, vērtē, komentē emotion

68 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Un ķīnā izturēsies cienīgāk??? Doubt it, seriously. emotion
8 0 atbildēt
Man liekas tā ir instinktīva dzimumu balansēšana. Piemēram Krievijā ir par daudz sieviešu, tāpēc daudzas no viņām prec ārzemniekus(arī ķīniešus). Indijā kā Ķīnā arī ir pa daudz vīriešu, tāpē rakstā varēja pieminēt mazu salīdzinājumu kāpēc varbūt ķīniešu vīrieši ir populārāki par indiešiem. 👳🏾‍♂️
5 0 atbildēt
Man ir grūti cienīt sievietes, zinot ka viņām galvenais ir apprecēties un piedzemdēt.- Par to vien runā, bet kad bērni, tad runā tikai par tiem, kādi pasākumi ar tiem utt. Ja ir bērni, tad ir par tiem jārūpējas, un nav vairs laika karjerai. Tai pat laikā dzimumu vienīdzības dēļ viņas tā cenšās iekļūt Tehniskās, un it sevišķi IT sfērā, jo: "Es esmu sieviete, tātad man pienākas."- Neskatoties uz to, ka ir daudz lielāka kompetence vīriešiem, nevis viņām, un viņas jau sāk konkurēt nevis kā cilvēki, bet "pārākais dzimums". Sievietei izrādīt cieņu- tpfu, viņas pašas laiž pa kreisi, ar tiem, kas viņas apvārdo, jo ir stulbas un pavelkās. Ja arī viss ir labi, tad vienalga viņas uzskata ka "vīrietim ir jāizdara viss, jāstrādā labā darbā, jābūt biznesam, veiksmīgam, jāpelna vairāk kā viņa, jāapdāvina viņa." - Bet reāli vienīgais ko viņa var piedāvāt ir kārties kaklā, strādāt kkur par mazu algu, un sekss. Mūsdienu sievietes pat gatavot neprot, un arī nemaz pašas neciena vīriešus- tas kurš nav "izsities", nav viņas cienīgs, viņa nepalīdzēs viņam censties, kāpt uz augšu utt. Tikai retās tagad nav dumjas feministes, kas grib lai vīrietis dara visu, bet viņas dzīvos kā karalienes. Ja visas būtu pazemīgas, čaklas un neiedomīgas- tad nevajadzētu nemaz uz ķīnu braukt. Bet tie, kas viņas ciena, nonāk fredzonā.
4 0 atbildēt

Lai katra sieviete dara, kā grib.

2 0 atbildēt
Ko tur darīt? Tur tak mazi krāniņi un nav darbs... vienīgi var strādāt par mauku...
0 0 atbildēt