local-stats-pixel fb-conv-api

rebelz versija Spoku partijas konceptam7

73 5

Labvakar, spoki. Pēdējās dienās mūsu portālā, pateicoties jacky idejai, jaušama politiska pieskaņa. Tādēļ turpinot viņa aizsākto tēmu piedāvāšu savu versiju konceptu Spoku partijas konceptam.

Kas ir mūsu partija?
Tas ir ikviens latvietis un vai vismaz wannabe latviešu bāleliņš, kas sasniedzis pilngadību. Partiju, lielākoties veido jaunieši, taču vecāka gada gājuma ļaudis, to skaitā tā ome dīdžejs, netiks noraidīti. Tā kā atsevišķas politiskas un nepolitiskas organizācijas urļikiem un nepareizi seksuāli orientētajiem pastāv, šādu cilvēku kātbūtne mūsu partijā nav vēlama. Politiskie uzskati vai muzikālā gaume biedru vidū var atšķirties, jo esam demokrāti un nesaprašanās varam nokārtot rakstiski (labi pamatots fleims vai spams biedru vidū ir attaisnojams).

Kāds ir mūsu mērķis?
1) Iekļūt Saiemā un podā nolaist visus sabrauktos ezīšus, kā arī citplanētiešus.
2) Pierunāt mūsu vietējo Čaku Norisu - Ingmāru Līdaku iestāties mūsu partijā - jo ikviens pretarguments veiksmīgai mūsu darbībai no oponentu puses tiks apklusināts ar spārnoto izteicienu "Aizver muti!".
3) Stingrā uzraudzībā uzdot zinātniekiem izgudrot laika mašīnu, kas mūsu dimensijā no izplatījuma atgriezīs Kārli Ulmani un Zilākalna Martu.

Kādā veidā tas tiks sasniegts?
Kā jau biedrs jacky izteicās mums vajag atrast veidu, kā iegūt savā labā 50k balsis. Domāju, ka to varētu panākt uzsverot saukli, ko piedāvāja OppII-ALK: "Jauni cilvēki jaunai Latvijai", jo strādājot savā darbā esmu pārliecinājies cik daudzi iedzīvotāji vēlas valdībā redzēt jaunas sejas. Tas jau nav nemaz tik grūti, ja vēl ņem par piemēru no citu pasaules valstu prakses. Visefektīvākais veids, kā to panākt ir lieli plakāti ar mūsu daiļavām. Esmu pārliecināts, ka tādu spokos netrūkst. Otrkārt mums jāizmanto visas plašas interneta iespējas, jo globālais tīmeklis ir vieta, kur var publicēt bezmaksas reklāmu. Ja savā pusē sagrābsim Sviesta kino veidotājus, tad video rullītis, kas aizkustinās mūsu iedzīvotājus vairāk nekā Šlesera reklāmas ir garantēts.

Pagaidām tas būs viss. Ja kādam/ai ir īpaša vēlme, ko vajadzētu peivienot šajam konceptam, varat droši rakstīm pm.

Peace.

p.s. sry par pareizrakstības kļūdām.

73 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Starp citu - vēlos sagraut lielākās daļas cerības un atgādināt, ka Saeimā ievēlēt var no 21 gada vecuma :P

1 0 atbildēt

piekrītu, atbalstu :)

1 0 atbildēt

mehmeh ir taisnība, jo partijā var stāties no pilngadības, taču uz deputātu vietu vēlēšanās var kandidēt tikai sākot no 21 gada.

0 0 atbildēt

Skaisti!  bet jāatceras to, ka partijā var staties arī urliki ,transvetiti un niggeri, kvai vienā personā.

0 0 atbildēt

doma jau laba .. tik kā jau šajā topicā pirmais komentārs vēsta - no 21 gada vecuma var sākt cierēt uz kādu vietu krēslā .. mums tādu ir daudz kuri arī tiešām kko saprot .. ?

0 0 atbildēt

Gadījumā ja šāds brīnums notiks, domā, ka spoki aizpildītu visas 100 (vai cik tur) deputātu vietas Saeimā? Sasnegums būtu pat, ja tiktu tas viens mūsu pārstāvis, jo ar nemitīgu brainwash, īsā laikā, nozombētu pārējo partiju deputātus mums par labu ;)

0 0 atbildēt

veido jaunieši, taču vecāka gada gājuma ļaudis, to skaitā tā ome dīdžejs, netiks noraidīti. :D gandrīz no smiekliem nomiru

0 0 atbildēt