local-stats-pixel fb-conv-api

Sapelejusi picas salsa6

38 19

Esmu ieverojis ,ka daudz spoku liek rakstus kur ediens sapele pirms beidzies deriguma termins . Bet nejau par 2 gadiem. Kur pirms 2-3 nedelam rimi nopirku picas merci ,vel parbaudiju terminu uz burkas vacina rakstits ,ka deriguma termins ir lidz 2013 .gada junijam. Pirms 2 nedelam uztaisiju picus , nebija garshiga bet tas po. Sodien ari gribejas uztaisit picu atveru vala burku ,un redzu pelejumu. Un izdomaju iemochiit rakstu spokos.

38 19 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Viss ir labi, izņemot par to rūsas noņēmēja dzeršanu , es kad biju sīkāks to draņķi atdzēros un neiesaku viņu pļumpēt-esmu pietiekami daudz sliktu dzirdējis par kolu un ko viņa ar veselību nodara ja viņu nedo die's pārdzeras , kas attiecas uz to sapelējušo brīnumu tad par termiņiem runājot-viņi jau vairāk attiecas tādā gadījumā ja tas produkts nav attaisīts, kad attaisa tad jau arī ātrāk sāk bojāties. 

11 1 atbildēt

paturi nedēļu attaisītu ārā no ledusskapja, ne tikai tādu joku redzēsi

7 0 atbildēt

nu bet loģiski, ka sapelē. derīguma termiņš līdz 2013. gadam ir tikai tādā gadījumā, ja burciņa netiek atvērta. ja atver, tad termiņš saīsinās līdz nedēļai, maksimums 2.  tāpat kā tetrapaku sula - tiklīdz tā ir atvērta, tā ir jāizdzer maksimums 5 dienu laikā (un arī tikai tad, ja tiek turēta ledusskapī)

5 0 atbildēt

Šitie jau atvērti sapelē mazāk par nedēļu pat ledusskapī. Var darī tā-pēc katras ēšanas aizver burciņu, sterlizē un radui vakūmu. Nesapelēs!

2 0 atbildēt

Vienkārši tu dauni sākumā kad lietoji ar aplaizīt ukaroti krāmēji iekšā, tāpēc pizda salsai :) maize :)

0 2 atbildēt