local-stats-pixel fb-conv-api

X stunda. spoki.lv update all in 1.43

149 0

Beidzot tas ir noticis! Tagad visi steidzīgi liek labus rakstus, pelna medaļas un cepumus. Pēc tam, skrien uz veikalu tos tērēt. Heisā, svētki sākušies! Pie reizes kārtīgi izpēti, kas jauns un interesants ir parādījies. Skaties statistiku>konta izrakstu, pēti topus un iepērcies veikalā. Īsāk sakot, izbaudi!
Adminiem:
Lūdzu pievērst uzmanību kategorijām "spokiem", "Paparazzi" un "Vietējie notikumi". Lai šajās kategorijās atrastos tikai šīm kategorijām atbilstoši raksti. tb paparazzi, pašu fotografētas no interneta nezagtas orģinālbildes, vietējie notikumi, aculiecinieku no interneta nekopēti orģinālraksti, spiekiem, informācija, kas attiecas tikai uz reģistrētiem spoki.lv lietotājiem, konkursi, spēles, aktuāli jaunumi!
Medaļas. Kas ir kas?
Medaļas spoki.lv virtuālajā vidē tiek piešķirtas par īpašiem nopelniem. Pievienojot interesantus, sensacionālus orģinālrakstus vai smieklīgus komentārus tu saņem apbalvojumu – medaļu. Kopā ar medaļu tu saņem prēmiju – cepumus. Šādi mēs vēlamies tev pateikties par labi padarītu darbu un interesantu, oriģinālu rakstu pievienošanu.
Medaļas:
Bestsellers - Saņem autors, kura raksts 24h laikā ir ieguvis visvairāk unikālos skatījumus. Skaita no 00-24. Prēmija – 100 cepumi.
Superautors - Medaļu papildus saņem autors, kurš ir sakrājis 10 medaļas „Bestsellers”. Prēmija 1000 cepumi.
Deputāts - Saņem autors, kura raksts 24h laikā ir ieguvis visvairāk pozitīvos balsojumus. Skaita no 00-24. Prēmija – 100 cepumi.
Populists - Medaļu papildus saņem autors, kurš ir sakrājis 10 medaļas „Deputāts”. Prēmija 1000 cepumi.
Sensācija - Saņem autors, kura raksts 24h laikā ir ieguvis visvairāk komentārus. Skaita no 00-24. Prēmija – 100 cepumi.
Sensāciju Magnēts - Medaļu papildus saņem autors, kurš ir sakrājis 10 medaļas „Sensācija”. Prēmija 1000 cepumi.
Uberziņa - Saņem autors, kura raksts 24h laikā ir ieguvis visvairāk unikālos skatījumus, pozitīvos balsojumus un komentārus. Skaita no 00-24. Prēmija – 1000 cepumi.
Uberautors - Medaļu papildus saņem autors, kurš ir sakrājis 10 medaļas „Uberziņa”. Prēmija 5000 cepumi.
Garīgais Līderis - Saņem autors, kura raksts nedēļas laikā ir ieguvis visvairāk unikālos skatījumus un komentārus. Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija – 1000 cepumi.
Dienas Joks - Saņem autors, kura komentārs sasmīdināja administratoru. Piešķir administrators katru dienu, laikā no 00-24, individuāli izvērtējot pievienotos komentārus. Prēmija -100 cepumi.
Komiķis - Medaļu papildus saņem autors, kurš ir sakrājis 10 medaļas „Dienas Joks”. Prēmija 1000 cepumi.
Paparazzi - Saņem fotogrāfiju autors, kura oriģinālā foto galerija ir ekskluzīvi publicēta spoki.lv portālā, sadaļā „Paparazzi” un nedēļas laikā ieguvusi visvairāk unikālos skatījumus. Bildes nedrīkst būt pārpublicētas (zagtas) no citiem interneta resursiem! Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija - 2000 cepumi.
Pirmavots - Saņem autors, kura orģinālraksts ir ekskluzīvi publicēts spoki.lv portālā, sadaļā „Vietējie Notikumi” un nedēļas laikā ieguvis visvairāk unikālos skatījumus. Raksts nedrīkst būt pārpublicēts (zagts) no citiem interneta resursiem! Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija - 2000 cepumi.
Draugu Draugs – Saņem autors, kura rakstu dienā ir apmeklējuši visvairāk unikālie apmeklētāji no portāla draugiem.lv. Prēmija – 100 cepumi.
Uberdraugs - Medaļu papildus saņem autors, kurš ir sakrājis 10 medaļas „Draugu Draugs”. Prēmija 1000 cepumi.
Muldētavas Dvēsele – Saņem autors, kura komentāri nedēļas laikā „Muldētavā” ir ieguvuši visvairāk balsojumus. Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija - 500 cepumi.
Cepumu Rijējs – Saņem lielākā uzvaru skaita īpašnieks. Tiek uzskaitītas neto uzvaras (uzvaras-zaudējumi=neto uzvaras). Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija - 500 cepumi.

Krutuma līmeņi. Kas ir kas?
Krutuma līmeņi spoki.lv virtuālajā pasaulē parāda tavu attīstību. Gluži kā aug cilvēka mazulis, arī spoks izdzīvo savu virtuālo dzīvi. Aktīvi piedaloties spoki.lv sabiedriskajos pasākumos, atraktīvos un interesantos konkursos, spēlēs, pievienojot rakstus, komentārus vai balsojot, tavs krutums pieaug. Jo krutāks tu kļūsti, jo plašākas iespējas tev paveras. Nedaudz pacietības un tu kļūsi nereāli kruts, kā arī iemantosi apkārtējo spoku cieņu un respektu!
1. Krutuma līmenis (0-100 krutuma punkti, „mošķis”) – Tavi pirmie soļi virtuālajā spoku pasaulē. Sakrājot noteiktu cepumu skaitu, tu vari tos iztērēt veikalā, iegādājoties spēju „Zīmulis”, un nokrāsot savu niku jebkurā varavīksnes krāsā.
2. Krutuma līmenis (101-500 krutuma punkti, „ērms”) – Tavs pirmais sasniegums. Otrajā krutuma līmenī vari iegādāties spēju „Gaišreģis” un redzēt tos spokus, kas nobalsojuši par taviem rakstiem vai komentāriem pozitīvi. To var apskatīties savā statistikā, sadaļā balsojumi.
3. Krutuma līmenis (501-1000 krutuma punkti, „rēgs”) – Turpinās tavs attīstības ceļš. Tagad tu veikalā par saviem nopelnītajiem cepumiem vari nopirkt spēju „Spiegs”. Ar šo spēju tu savā statistikā, sadaļā balsojumi redzēsi spokus, kas par taviem rakstiem vai komentāriem ir balsojuši negatīvi.
4. Krutuma līmenis (1001-2500 krutuma punkti, „bubulis”) – Tu jau esi pietiekami kruts, lai veikalā nopirktu spēju „Neredzamais”. Ar šo spēju tu varēsi pārvietoties pa citu spoku privātajiem profiliem nemanāms un neredzami balsot par viņu rakstiem un komentāriem, t.i. viņi neredzēs kā tu esi nobalsojis.
5. Krutuma līmenis (2501-5000 krutuma punkti, „fantoms”) – Esi sasniedzis piekto līmeni un tagad veikalā vari nopirkt spēju „Autoritāte”. Izmantojot šo spēju tu vari balsot par rakstiem vai komentāriem ar +2. Par katru balsojumu tu un raksta vai komentāra autors saņem divus cepumus un divus krutuma punktus. Kā „fantoms” tu vari arī nomainīt savu veco avatāru uz citu un galvenajā lapā atslēgt tribīne.lv reklāmu. Arī šīs spējas, sākot no piektā līmeņa, var nopirkt veikalā.
6. Krutuma līmenis (5001-10 000 krutuma punkti, „gars”) – Sestajā krutuma līmenī tu vari nopirkt spēju „Orģinālautors”. Aktivizējot šo spēju, tu par katru savu oriģinālo rakstu, video vai galeriju saņemsi +50 cepumus un krutuma līmeņa punktus. Par katru šī raksta pozitīvo balsojumu tu saņem 5 cepumus un krutuma punktus. Esi uzmanīgs! Tiem ir jābūt taviem orģinālrakstiem, raksti nedrīkst būt pārpublicēti no citiem interneta resursiem! Šo rakstu saturs pirms publicēšanas tiks pārbaudīts!
7. Krutuma līmenis (10 001-20 000 krutuma punkti, „spoks”) – Tu esi īsts spoks! Nopērkot spēju „Ekskluzīvais” tu padari savu profilu neredzamu nereģistrētiem lietotājiem. Ar šo spēju anonīmie vairs nevar skatīties tava profila bildes un komentēt tās.
10. Krutuma līmenis (50 001-100 000 krutuma punkti, „visuvarenais”) – Desmitajā līmenī tu vari nopirkt spēju „Izsoļu karalis”. Ar šo spēju, piedaloties izsolēs, tev tērējas par 50% mazāk cepumu. Uzvarot izsolē, tev tiks atskaitīts uz pusi mazāks cepumu skaits nekā tu nosolīji.

Tātad kas jauns?
Pilnībā pārzīmēts spoku hederis, gigantiska sadaļa spokiem. Lai netraumētu anonīmos un citus garāmgājējus ar pie griestiem pielīmētu informāciju un citām uz viņus neinteresējošām lietām visa infa, kas attiecas uz spokiem būs pieejama sadaļā "spokiem". Tagad tev būs pieejama arī topu liste ar visiem iespējamajiem spoku topiem. Par veikalu jau pastāstīju vakar, tur tu varēsi saprkties savam līmenim atbilstošas spējas. Statistika ir neprātīgi paplašināta, ja nopirksi spējas "spiegs" un "gaišreģis", statistikas sadaļā - "balsojumi" redzēsi pozitīvos un negatīvos balsojumus par saviem rakstiem/komentāriem t.i. precīzi redzēsi tieši kurš kroplis nobalsojis negatīvi un tieši kurš mīļums pozitīvi. Protams, ja tas mērglis nebūs nopircis spēju "neredzamais". Tad nu nekā! Vēl statistikā tu redzēsi sava konta izrakstu, tur redzams pilnīgi viss par ko esi saņēmis cepumus un kur iztērējis vai zaudējis. Gluži kā bankā. Vēstulēs ir pielikta meklēšana un pārsūtīšanas iespēja. Muldētavā iet visi komentāri no rakstiem un tavā profilā parādās visi tavi komentāri no muldētavas. Cepumu rijējs arī kļuvis pāskatamāks un saprotamāks. Ai, izbeigšu tevi mocīt, skaties un izvētē :)

« 1  2  3  4 »
149 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
nu tagat miesigie gribes ari klut par vienu no mums. Bet sita lieta vienkarsi pa pirmo uzcinita prieks ka tik labi ir iznacis. Un lai ta mums visiem veicas un stastam draugiem kas ir SPOKI.LV
19 0 atbildēt
nu nais :)
16 0 atbildēt
raksts ir pielīmēts sadaļā spokiem. Galvenajā lapā vairs raksti netiks pielīmēti, lai nečakarētu anonīmajiem dzīvi, tāpat sadaļā spokiem anonīmie nevar komentēt šos rakstus :) Ir atdalītas šīs abas lietas - spoki un anonīmie. Anonīmie nāk, skatās rakstus galvenajā un izklaidējas, spoki dzīvo savu dzīvi galvenajā un sadaļā spokiem. Ideāla harmonija :)
14 0 atbildēt
baaigi forshss apdeits.. ^^ visvairaak man patiik jaunaa fiicha "konta izraksts".. ^^ var redzeet par ko plusi un par ko miinusu, un veel dienas un nedeeljas bilanci var redzeet.. ^^ tiesaam forshi.. :]
12 0 atbildēt
Awesome emotion
12 0 atbildēt
Superīgi izskatās emotion Kad iegāju lapā nosākuma neko nesapratu kas te noticis emotion
11 0 atbildēt
Liekam jaunu bildi iekšā :)
11 0 atbildēt
prieks, ka patīk. tās vēl nav beigas emotion
11 0 atbildēt
pievienojos ar saviem komplimentiem, kā par brīnumu, viena no retajām lvietām, kur pārmaiņas ir uz labu un nav vajadzīgs ilgs laiks, lai peirastu :)
11 0 atbildēt
Šit's labs!! Interesantas jaunas iespējas + smukas ikoniņas un vēl šis tas, viss notiek. emotion Vajadzēja vēl "Cirvja spēju", ko nevar nopirkt, bet kas tiek piešķirta automātiski pie konkrēta skaita negatīvu vērtējumu. :))
10 0 atbildēt
epg avatarsepg
tas gan, būtu derējis negatīvisma tops :)
10 0 atbildēt
tagtr reali forsi izksatas
10 0 atbildēt
wtfs 2009-10-12 13:31:57 prieks, ka patīk. tās vēl nav beigas Hmm, taisnība jau ir. Beigas tiek solītas 2012. Bet par tēmu: 1) Badakāšļi! Cepumus par avatāra maiņu! (Par to gan es jau iepriekš iepīkstējos.); 2) Kad varētu gaidīt kaut ko vismaz attāli līdzīgu komentāru citēšanai? Edit: ūūū, rediģējot redz html kodu! Nez es ar varu ko taja rakstīt un tas tiks pārkodēts? Pamēģināsim. Ček zis aut! P.s. vispār es gribēju rediģēt, jo man kaut kāds word wrap parādījās, kad es nokopēju -> ielīmēju wtfs komentāru un tad zem tā pierakstīju garo domu. Edit Nr.2: Ej tu cirsmā :D Es varu rakstīt 2 kolonnās!Vai es neesmu zvērs?
10 0 atbildēt
bla,bla bla forsi
10 1 atbildēt
now I feel like I'm home :] priekā, spocēni! :]
9 0 atbildēt
yeah updeits ir izcils emotion emotion emotion emotion tik bik japierod emotion
9 0 atbildēt
Tagad spoki izskatās tādi "pilnāki". Tas ir labi, protams emotion
9 0 atbildēt
wuuhuu beidzot :D
10 1 atbildēt
Starp citu jacky - uzmet rakstu augsa :) un nez wtfs vai jacky - vaidzeja "Pievienot rakstu" ari manuali ka var pievienot bildes tikai pa vienai...Ne visiem stradaa ka var pievienot mapi vismaz darbaa man toc nestradaaa. un ja nu gribas pievienot rakstu? :O
9 0 atbildēt
Nu tgd tikai jāpierod, bet ir jau ok :))
9 0 atbildēt
« 1  2  3 »