local-stats-pixel fb-conv-api

Slinkums degradē!159

281 118

Nāk jauna un enerģiska spoku paaudze! Arī viņi grib savu pīrāga gabalu! Kādēļ dalīties ar spoku veterāniem, kas, nokoduši savu kumosu, uz veciem lauriem laiski gozējas slavas saulītē? - Mēs arī gribam un varam! Viņi apgalvo. - Mums pienākušos pīrāga daļu nokodīsim ar visu roku līdz pakaļai! Un tā, ceļu jaunajiem, kāds novāciet kritušos veterānus, lai nemaisās pa kājām!

Ir uztaisīta otra gameplay daļa - līmeņu samazināšanās. Pēc daudzu spoku ieteikumiem, lai procesu padarītu interesantāku un ieviestu papildus spēles elementus ir izstrādāta līmeņu degradācijas sistēma.

Tas nozīmē, ja nedēļu nebūsi nopelnījis nevienu krutuma punktu, Tavs krutuma līmenis nedaudz samazināsies, ja nopelnīsi nepietiekami, Tavs krutuma līmenis paliks uz vietas, bet ja nopelnīsi vajadzīgo punktu skaitu, tas paaugstināsies.

Cik daudz krutuma punkti* man jānopelna, lai līmenis paaugstinātos? (1. Piemērs)

Ja es nedēļas laikā nenopelnīšu nevienu krutuma punktu, par cik mans līmenis samazināsies? (2.Piemērs)

1. līmenis - 0%
2. līmenis - 100 2.55%
3. līmenis - 500 2.2%
4. līmenis - 1000 2.05%
5. līmenis - 2500 1.85%
6. līmenis - 5000 1.7%
7. līmenis - 10000 1.55%
8. līmenis - 20000 1.4%
9. līmenis - 50000 1.2%
10. līmenis - 100000 1.05%
11. līmenis - 200000 0.9%
12. līmenis - 500000 0.7%
13. līmenis - 1000000 0.55%
14. līmenis - 2000000 0.4%
15. līmenis - 5000000 0.2%
16. līmenis - 10000000 0.05%

* Procenti no krutuma punktiem nedēļas sākumā

1. Piemērs: Ja Tev ir 2 krutuma līmenis "ērms", lai Tavs līmenis paaugstinātos, Tev nedēļas laikā ir jānopelna 2.55% no Tava krutuma līmeņa punktiem. Pieņemsim, ka to ir 100, tātad, nedēļas laikā Tev ir jānopelna 3 krutuma punkti.

2. Piemērs: Ja Tev ir 2 krutuma līmenis "ērms", un Tu nedēļas laikā neesi nopelnījis nevienu krutuma punktu, Tavs krutuma līmenis samazināsies par 2.55% no Tava krutuma līmeņa punktiem. Pieņemsim, ka to ir 100, tātad, ja nedēļas laikā neko nenopelnīsi, Tavs krutuma līmenis samazināsies par 3 krutuma punktiem.

Cepumus/krutuma punktus var nopelnīt vai zaudēt:

Par ievietotu/apstiprinātu rakstu +15
Administrators/autors dzēsis rakstu -20
Par ievietotu/apstiprinātu oriģinālrakstu +150 (ja esi iegādājies spēju "Oriģinālautors")
Noņemts orģinālraksta statuss/dzēsts oriģinālraksts -200
Par ievietotu/apstiprinātu superoriģinālrakstu +1000
Noņemts superoriģinālraksta statuss/dzēsts superoriģinālraksts -2000
Raksta apskats 0
Balsojums par rakstu +1
Balsojums par komentāru +1
Pozitīva balsojuma punkti par rakstu +2
Negatīva balsojuma punkti par rakstu -1
Pozitīvi balsojuma punkti par komentāru +1
Negatīvi balsojuma punkti par komentāru -1
Pievienot komentāru +1
Administrators/autors dzēsis komentāru -5

SVARĪGI! Ja nedēļas laikā būsi nopelnījis VISMAZ 1 krutuma punktu, Tavs krutuma līmenis paliks nemainīgs!

281 118 159 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 159

0/2000

Es saprastu, ja jādabū viens krutuma punkts 2vās nedēļas, vai mēnesi, tad būtu ok, bet dabūt 1 krutuma punktu nedēļā, ja neliek rakstus ir neiespējami... Kapēc man būtu jāņem nost punkti, ja esmu bijis godīgs spoks. Nācis iekšā regulāri, lasijis, komentējis rakstus. Taču nav laika, lai veidotu rakstus. Tapēc es savu līmeni esmu mazāk pelnījis par jaunajiem spokiem?

17 0 atbildēt
I avatarsI

Par laimi šim laikam jau pa lielam esmu izaudzis no spoku apmeklēšanas vecuma, ienāku spokos dažreiz 2-4 dienas pēc kārtas bet dažreiz nenāku vairākas nedēļās, bet tagad skatos jāaizmirst viss nopelnītais un jādzēšas laukā, nepatīk kad ar  mani cenšas manipulēt pret manu gribu. Par portālu kopumā, sākumā bija interesanti lasi, komentē, skaties citu viedokļus, bet laikam ejot ... kaut kas noiet ne tā, vairs nav interesantu autoru tikai svag un jolo, kas man ir nepieņemama degradācija un vēl es vairāk nevaru saglabāt to pēc ka esmu gājis gadiem. Laikam pārāk dramatizēju vienkāršī jādzēšas laukā un jāaizmirst :D .

15 0 atbildēt
Žak, šī ir tiešām stulba ideja. Nedomāju, ka portāls gūs popularitāti šādi. Piemēram cilvēki, kas tikai raksta komentārus negūs neko.
15 0 atbildēt

Ar sankcijām vien uz priekšu netiksim. Lielākā spoku daļa ir kārtīgi darba darītāji, tāpēc  nepieciešams arī apmaksāts atvaļinājums tiem, kuri vismaz vienu gadu nostrādājuši. Atvaļinājumu parasti iepriekš plānojam un nereti tas saistīts ar ilgāku prombūtni un ar tādām vietām, kur nav internetam piekļuves. Kā samaksa par atvaļinājuma laiku (ieteicams 6 nedēļas) ir rakstā minēto sankciju nepielietošana pieteikta atvaļinājuma laikā. Labākā gadījumā t. s. atvaļinājuma nauda varētu nelieli procenti no sasniegtā krutuma līmeņa pirms atvaļinājuma.

14 0 atbildēt

Beigu beigās, ko darīt ar Mobiju, kurš šodien ir ielicis foršu rakstu. Viņam trīs gados ir 59 raksti-it kā maz- bet tiem ir milzu piekrišana. Ir, kam nepatīk,bet no manis četri plusi viņam ir garantēti. 

Ja Mobijs kļūs par ērmu, tad man personiski būs kauns spogulī skatīties, un pat sasniedzot super puper līmeni, no tā nebūs īsta prieka. 

Vienu pa īstam talantīgu rakstu neatsver pat 1000 copy- past draņķi. 

13 0 atbildēt

Forši ne, ja kaut kādu iemeslu dēl netieku pie pc veselu nedēū, tad mani godam nopelnītie krutuma pukti tiks noņmti....

Laikam spoki sāk degradēties un ja jau tavus nopelnus pat ņem nost tad es atsakos vairs šeit nākt!!!

13 1 atbildēt
Pilnīgs mēsls. Man vienkārši nav vārdu...
13 1 atbildēt

nē nē NĒ! Tur nav nekā godīga. Tie, kas ir smagi strādājuši, lai taisītu labus rakstus, ir nopelnījuši, lai viņu līmenis nemazinātos...

11 0 atbildēt

Nava vajadzīga

11 0 atbildēt
tas nav forši. Un ja nu man mājās nemaz nav datora,un es te tik bieži netieku.. Skolas laikā pavisam,jo neviens manā vietā skolu nepabeigs..nu jau jūs esat pārspīlējuši. :(
11 0 atbildēt

Pilnīgi nepiekrītu! Esmu godīgi savā laikā nopelnījis tos vissu punktus, un tagad kad laiks man ir mazāk, man tos sāks ņemt nost ??  Sorry, bet tā nevar. Izskatās, ka kāds te meiģina spiest uz kvantitāti nevis kvalitāti!!!

10 0 atbildēt

Kaut kas man šai visā it nemaz nepatīk

10 0 atbildēt

Kaut kad jau mani mazmazbērni sasniegs ar manu profilu 15lvl...

10 0 atbildēt

akšulī, būs jauki pavērot kā mans laika gaitā sakrātais lēnām kritīsies))) turpmāk saņemsim vēstulēs nevis "apsveicam, esi sasniedzis jaunu krutuma līmeni" bet "apsveicam, esi zaudējis vienu pozīciju barības ķēdē" emotion nebūtu Es piereģistrējies un savu laiku te atsēdējis, būtu pie dirsas, bet nu, kautkā bezkaunīgi tā vienkārši ņemt nost, līdz Es atkal esmu nogāzies vietā kur sāku, domāju veselīga daļa pazudīs no šejienes) un diemžēl, tā būs tā sakarīgā) īstenībā precīzs nosaukums - Degradācijas sistēma emotion

9 0 atbildēt

Nu kur vēl tālāk ar trafika ķeršanu? Vispirms atslēdzam anonīmajiem iespēju komentēt, un tagad "klusiņām un nemanāmi" spiežam jau esošos lietotājus nākt aizvien biežāk un visu prasto masu - spamot vēl vairāk rakstus. Jā, šis noteikti ir solis pretī gaišākai nākotnei...

11 2 atbildēt

un vel sanāk,ja es vasarā aizbraucu pie Omes kartupeļus ravēt un pie vectēva kandžu dzīt :D uz 12 nedēļām rudenī atgriežodties mājās būšu ērms :D

9 0 atbildēt

nezinu, nezinu, kāpēc tā jādara? es piemēram labprāt paliktu ēnā ar savu 9. līmeni un nevienam netraucētu, kā es to daru tagad. neesmu licis nevienu rakst jau kādu gadu! un negribu arī!

9 1 atbildēt

Huļi?

9 1 atbildēt

Atceros, kad ieviesa mēru sociālists, tagad vēl viens padomju varas atgādinājums. Nostalģija pēc CCCP Jacky?

9 1 atbildēt

Būs kā pāris gadus atpakaļ kad rakstus lika tonnām, kuri ir ļoti līdzīgi, kā piemēram entie komiksi vai uz ātro sagrābtas billdes googles pirmajā lapusse?

Tagad jau ar tas ir, bet krietni mazāk un tomēr ir daudz lietotaju, kuri veido oriģinālrakstus, tikai tie orģinālie nosliks tajos komiksos un bezdvēseliskajās billdēs.

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »