local-stats-pixel fb-conv-api

Draugu pase55

146 8

Izvērtējot sadaļā Pieprasu ! revibox un citu spoku priekšlikumu, ir izveidota draugu pase. Šī fīča draugiem.lv lietotājiem atvieglos reģistrāciju portālā spoki.lv. Visi draugos norādītie dati un profila attēls, pēc izvēles, tiks pārsūtīti uz spoka profilu.

Spoki.lv profilā ir parādījušies jauni lauki - "vārds", "uzvārds", kurus jau reģistrētie spoki, pēc izvēles, var papildināt ar saviem datiem.

146 8 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

atbildot uz Archa komentāru " nopirkt un aizklapeet sanaak daargaak nekaa... " o, vel ietaupit sataisijies uz tadu celu merkji :D

7 2 atbildēt

Tikai no skolas neslēdzaties klāt!!!!!!!!

No blakus kompjiem visas paroles var pārķert.

Atcerieties, ka draugiem.lv nav nekādas šifrēšanas un paroles aizsardzības.

Es jau nesaku, ka https vajag, bet salasāmā veidā pa tīklu paroli sūtīt nav smuki.

Vispār tas pats attiecas arī uz spokiem...

4 0 atbildēt

atbildot uz darons komentāru " Ja ielogošanās caur draugiem būtu obligāta, p... "

šaubos gan,ka tas mainītu to kā es domāju un runāju,tāpat teiktu ko domāju  

5 1 atbildēt

visi te tā ņemās.it kā tas būtu obligāti :)) negribi,nelogojies caur to pasi,negribi,nenoraadi vaardu un uzvaardu :)

6 2 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Visi šitie draugi utml herņa, patiesībā ir ... " emotion

6 2 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru " o, vel ietaupit sataisijies uz tadu celu me... " nu kapeec ietaupiit, da cik vaidzees tik vaidzees, nav zheel :)

6 2 atbildēt

atbildot uz fujaks komentāru " Eu, biedri ūdensgalvas!! Es savā tizluma neva... " tas, iespējams, būs nākotnē! šis vairāk domāts tiem, kam ir draugu konts, bet nav spoku konta un negrib spokos reģistrēties.

6 2 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru " par draugiem nezinu, bet garantēju, ka spok... " nu glži tā arī nav man paziņam,neminēšu ne niku ,ne kas viņš ir,bet nu cilvēkam gadu vairāk kā 30 pa pāli bija iemetis šo to ,kas īsti neatbilst mūsu banānrepublikas likumdošanai un tikko bija tiesa decembrī,kuru pārcēla,ta kā ja nezini nerunā  

5 2 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz zigisre komentāru "   " neatminos, ka būtu tev kko teicis :))

5 2 atbildēt

atbildot uz Archa komentāru " kursh grib aizklapeet ciet draugus?, labi sam... "

 +

:)  

2 0 atbildēt

Ja ielogošanās caur draugiem būtu obligāta, pazustu muļķīgi komentāri, visi piedomātu pie tā ko raksta un kā raksta, domāju, ka šādā veidā tikai uzlabotos spoki.lv reputācija... ;) (tās ir tikai manas domas.. )

4 2 atbildēt

tad jabut iespejai savienot esošo niku ar spoki.lv pasi!

1 0 atbildēt

atbildot uz faked komentāru " tie, kas mēs te jau kādu laiciņu esam, tie ma... " tieši tā,jo neiešu tak logoties ārā.lai ienāktu pa jaunu  

1 0 atbildēt

vot deļ šo mes paliekam vairak laikam pase šance emotion atbildot uz Vechuks komentāru " hmm es ari piereģistrējos tikai dēļ šitās pas... "  

3 2 atbildēt

tie, kas mēs te jau kādu laiciņu esam, tie manuprāt ies tāpat caur spokiem.. šitais jau tīri priekš tā, lai vieglāk jaunajiem..

0 0 atbildēt

Ko jūs te ņematies, it kā tas būtu pielīdzināms teju vai pasaules galam? Un arī visādas sazvērestību teoriju sektas locekļi, tvaju mat! Goda vārds!

Man šī ideja ienāca prātā tikai, lai jaunajiem lietotājiem būtu vieglāk reģistrēties. Tas arī viss.

Par to, ka tiek fiksēts ko dari un tā tālāk. It kā baigais jaunums. Visu lapu serveri savos logfailos raksta info gan par tavu IP, gan par tava kompja kešatmiņu. Atrast tevi tāpat var jebkurā gadījumā. Arī telefonsarunas tiek ierakstītas, īsziņas saglabātas, e-maili tiek dublēti. Pat skaipu, msn utjbl huitas ieraksta. Viss tikai un vienīgi drošībai. Un ja neesi neko sastrādājis, tad jau nav pamata trīcēt. Šo infu glabā serveros vismaz 5 gadus. Un ikdienā to neviens neklausās un nelasa. Tikai tad, ja esi sastrādājis sūdus, valsts drošību apdraudi utml.

Domā, ka kāds parasts lietotājs atnāks ar kapli tev sadot pa muti dēļ pretēja viedokļa? Vajag taču padomāt ko saki, tad nebūs jātrīc.

Googlē var sameklēt infu par jebkuru niku. Kur reģistrējies, ko pļurkstējis. Tā arī maz pamazām var pēdas sadzīt arī parasts lietotājs. Tā kā...

0 0 atbildēt

Eu, biedri ūdensgalvas!! Es savā tizluma nevaru pievienot sev spoki.lv pasi vai tas nav iespējams? Es negribu atkal sākt no sūkātaju gala, atkal līst visās pakaļās utt :(

4 4 atbildēt

Labi Es ir dumjš un man ir labi,bet kurā pakaļā draugos lai meklē to pasi? kādā sadaļā

3 3 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " nu glži tā arī nav man paziņam,neminēšu ne ni... " es jau nu tākā zināšu gan, ko kāds spokos monitorē un ko nē! likuma pārkāpšana jau nu ir pavisam cits jautājums.

0 0 atbildēt

atbildot uz Murmiska komentāru " beidzot pa ilgiem laikiem tieku ieksa ka liet... " jo tev visticamak bija nepareizs epasts. paroles suta, tagad gan inbox nez kapec no spoki negrib pienjemt mailus, jo domaa, ka spams :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »