local-stats-pixel fb-conv-api

Biežāk uzdotie jautājumi (BUJ)116

1063 5

1. Kā atrast vajadzīgo rakstu?

Galvenās lapas augšējā labajā stūrī zem spoka profila bloka atrodas meklētāja lauks. Ieraksti šajā laukā atslēgvārdus un atrodi meklēto rakstu.

2. Kur var redzēt lietotājus tiešsaistē?
Lietotājus, kuri šobrīd atrodas tiešsaistē var redzēt galvenās lapas kreisās malas lejasdaļā, blokā „Šobrīd portālā”. Uzkliko uz „reģistrētie” un atvērsies lapa ar lietotājiem, kuri šobrīd skatās spoku lapu. Spoki tiešsaistē

3. Kur var redzēt portāla administrāciju?

Portāla administrāciju un atsevišķi tos administrācijas cilvēkus, kuri ir tiešsaistē var redzēt turpar, kur pārējos lietotājus tiešsaistē. "Šobrīd portālā" - "Reģistrētie" - "Administrācija" vai "Administrācija tiešsaistē". Administrācija - Administrācija tiešsaistē

4. Kas ir cepumi?
Arī Spokos ir sava finansu sistēma. Mums maksāšanas vienība ir virtuāls cepums, tas pieņemts par Spoku vērtību ekvivalentu. Cepumus tu vari nopelnīt, ievietojot savu rakstu vai ievietojot komentāru (atbildi uz komentāru) savā vai cita rakstā. Tāpat tu iegūsti cepumus, saņemot pozitīvu vērtējumu par savu rakstu vai komentāru. Vēl cepumus tu iegūsti balsojot par cita autora rakstu vai komentāru. Cepumus tu vari iegūt arī piedaloties dažādos konkursos un spēlēs.

Bet cepumus var arī zaudēt! Ja tavs raksts vai komentārs saņem negatīvu vērtējumu, Tu zaudē savus nopelnītos cepumus. Par katru negatīvā vērtējuma punktu tu zaudē vienu cepumu! Lasi vairāk>>

5. Kā nopelnīt vai zaudēt cepumus par rakstiem un komentāriem?

Par raksta pievienošanu, aktivēšanu, augstāka statusa piešķiršanu
Par ievietotu apstiprinātu vienkāršu rakstu 100
Par vismaz 150 zīmju garu tekstu šajā rakstā 10
Cepumi un krutuma punkti, iegūti seifā, aktivizējot rakstu X
Vienkāršam rakstam piešķirts oriģinālraksta statuss 500 - 100 = 400
Par ievietotu apstiprinātu oriģinālo rakstu 500
Par vismaz 150 zīmju garu tekstu šajā rakstā 10
Cepumi un krutuma punkti, iegūti seifā, aktivizējot rakstu 50 līdz 1000
Oriģinālrakstam piešķirts superoriģinālraksta statuss 1000-500 = 500
Par ievietotu apstiprinātu superoriģinālo rakstu 1000
Par vismaz 150 zīmju garu tekstu šajā rakstā 10
Cepumi un krutuma punkti, iegūti seifā, aktivizējot rakstu 50 līdz 1000
Par pozitīviem rakstu vērtējumiem (Tavus rakstus pozitīvi vērtē citi)
Lietotājs, žurnālists, moderātors pozitīvi vērtē tavu vienkāršo rakstu 2
viņam ir spēja Autoritāte 4
Redaktors pozitīvi vērtē tavu vienkāršo rakstu 3
viņam ir spēja Autoritāte 6
Admins, superadmins pozitīvi vērtē Tavu vienkāršo rakstu 5
viņam ir spēja Autoritāte 10
Administrātors pozitīvi vērtē Tavu vienkāršo rakstu 10
viņam ir spēja Autoritāte 20
Lietotājs, žurnālists, vai moderātors pozitīvi vērtē Tavu orgu vai superorgu 4
viņam ir spēja Autoritāte, 4 X 2 = 8
un Tev spēja Oriģinālautors 8 x 5 = 40
Redaktors pozitīvi vērtē tavu orgu vai superorgu 6
viņam ir spēja Autoritāte, 6 X 2 = 12
unTev spēja Oriģinālautors 12 X 5 = 60
Admins vai superadmins pozitīvi vērtē tavu orgu vai superorgu 10
viņam ir spēja Autoritāte, 10 X 2 = 20
un Tev spēja Oriģinālautors 20 X 5 = 100
Administrātors pozitīvi vērtē tavu orgu vai superorgu 20
viņam ir spēja Autoritāte, 20 X 2 = 40
un Tev spēja Oriģinālautors 40 X 5 = 200
Par citu autoru rakstu vērtēšanu ( balsošanu).
Tu vērtē citu autoru vienkāršos rakstus 1
Tev ir spēja Autoritāte 2
Tu vērtē citu autoru orgus un superorgus 2
Tev ir spēja Autoritāte 4
Dzēsts raksts -120 - bonuss -10
Dzēsts oriģinālais raksts -600
Oriģinālā raksta statusa uzlikšana -100 +500
Oriģinālā raksta statusa noņemšana +100 -600
Dzēsts komentārs -1
Negatīvs raksta vērtējums
(Tavus rakstus negatīvi vērtē citi)
Lietotājs, žurnālists, moderātors negatīvi vērtē tavu vienkāršo rakstu -2, Slepkavas spēja -5
Administrators dzēsis komentāru -5


6. Kur var redzēt par ko piešķirti vai atņemti cepumi/krutuma līmenis?

Spoka profilā, sadaļā statistika atrodas „konta izraksts”. Konta izrakstā atspoguļojas informācija gan par balsojumiem, tavu rakstu vai komentāru vērtējumiem, medaļām, pārskaitītiem cepumiem par uzvarām konkursā, gan par rakstu vai komentāru pievienošanu utml.

7. Kas ir krutuma līmenis?
Krutuma līmeņi spoki.tvnet.lv virtuālajā pasaulē parāda tavu attīstību. Gluži kā aug cilvēka mazulis, arī spoks izdzīvo savu virtuālo dzīvi. Aktīvi piedaloties spoki.tvnet.lv sabiedriskajos pasākumos, atraktīvos un interesantos konkursos, spēlēs, pievienojot rakstus, komentārus vai balsojot, tavs krutums pieaug. Jo krutāks tu kļūsti, jo plašākas iespējas tev paveras. Nedaudz pacietības un tu kļūsi nereāli kruts, kā arī iemantosi apkārtējo spoku cieņu un respektu! Lasi vairāk>>

8. Kā palielināt savu krutuma līmeni?
Krutuma līmenis aug līdzi ar nopelnītajiem cepumiem. Cik cepumus tu nopelni, tik krutuma punktus saņem. Atšķirība starp cepumiem un krutuma punktiem ir tajā apstāklī, ka cepumus var iztērēt izsolēs, veikalā vai spēlēs, bet krutuma punkti paliek nemainīgi.

9. Kas ir medaļas un kā tās var iegūt?
Medaļas spoku virtuālajā vidē tiek piešķirtas par īpašiem nopelniem. Pievienojot interesantus, sensacionālus oriģinālrakstus vai smieklīgus komentārus Tu saņem apbalvojumu – medaļu. Kopā ar medaļu Tu saņem prēmiju – cepumus. Lasi vairāk>>

10. Kas ir spoku tops?

Spoku topā var redzēt visus, kas attiecīgajā dienā pretendē uz medaļām. Uzklikojot uz katru topu atsevišķi, var apskatīties pilnu tā izrakstu. Spoku topā var apskatīties kuri spoki ir ieguvuši medaļās iepriekšējās dienās, kā arī spoku goda plāksni. Uz spoku Topu>>

11. Kā pievienot rakstu?
Raksta pievienošanas apraksts atrodas sadaļā „Palīdzība”. Lasi vairāk>>

12. Kādi ir raksta pievienošanas noteikumi?
Raksta pievienošanas noteikumi ir izklāstīti sadaļā „Palīdzība”. Lasi vairāk>>

13. Ko darīt, ja iecerētais raksts jau ir bijis publicēts spoku lapā?
spoki.tvnet.lv noteikumi atrunā: Spoks pārskata spoki.tvnet.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz. Bet ne ātrāk kā 24h no iepriekšējā raksta publicēšanas brīža. Teksta raksti un video spokos nedrīkst atkārtoties.

14. Vai var kopēt rakstus no citiem Latvijas portāliem?

Kategoriski aizliegts kopēt rakstus no portāliem: delfi.lv, diena.lv, apollo.lv, sportacentrs.com, fotoreceptes.lv, kasjauns.lv, sirups.kasjauns.lv, nra.lv, leta.lv, istyle.lv, epadomi.lv, www.tavavirtuve.lv, kā arī citiem portāliem bez iepriekšējas saskaņošanas un atļaujas iegūšanas no satura īpašniekiem.

Tomēr, ja Tu esi spējīgs uzrakstīt iecerēto ziņu saviem vārdiem, mēs būsim ļoti pateicīgi. spoki.tvnet.lv lietošanas noteikumos ir atrunāts: Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.tvnet.lv.

15. Kādus rakstu pievienot sadaļā “Tīņiem+”?
Tīņiem+ kategorija ir paredzēta jauniešiem no 16 gadu vecuma, tātad - viegla erotika un pikanti joki. Par Tīņiem+ tiek uzskatīts raksts, kurā nav atainota klaja pornogrāfija t.i. dzimumattiecības starp jebkura dzimuma pārstāvjiem, kā arī demonstratīva atkailinātu dzimumorgānu izrādīšana. Lasīt vairāk>>

16. Kas ir oriģinālraksts?

Par oriģinālrakstu tiek uzskatīts raksts, kas atbilst vismaz vienam no šiem kritērijiem:

1. Tas ir Tavs oriģinālteksts vai oriģināltulkojums. Minimālais teksta garums ir 300 vārdi.

2. Tie ir vismaz 5 tevis fotografēti attēli vai zīmējumi.

3. Tas ir Tevis uzņemts vai samontēts video.

Ja raksts neatbildīs oriģināraksta pievienošanas noteikumiem, tam tiks atņemts oriģinālraksta statuss un Tu zaudēsi 600 cepumus un krutuma punktus.. Lasīt vairāk>>

Visi oriģinālraksti automātiski publicējas arī sadaļā „Oriģinālraksti”. Ja tu esi nopircis veikalā spēju „Oriģinālautors”, par publicēto rakstu saņemsi 500 cepumus un krutuma punktus, kā arī visi pozitīvie balsojumi par publicēto oriģinālrakstu tiek reizināti ar 5.

17. Kā var dzēst/labot savu rakstu?
Rakstu izdzēst var uzklikojot savā rakstā uz ''Rīki'' un uzklikojot uz ''Dzēst rakstu''.

18. Kāpēc mans raksts netiek apstiprināts?

Tavs raksts pēc aktivizēšanas ir nonācis rakstu panelī. Panelī strādā redaktori un admini, kuri, tāpat kā visi spoki, ir tikai cilvēki, tāpēc reizēm var nākties uzgaidīt nedaudz ilgāk. Parasti gan raksta apstiprināšana ilgst no 10minūtēm līdz 2 stundām. Rakstus apstiprina rindas kārtībā, sākot no vecākajiem.

19. Kā var kļūt par žurnālistu?

Kad būsi pievienojis 5 rakstus, Tu automātiski iegūsi žurnālista statusu. Statuss tiks piešķirts nākamajā naktī pēc 5 raksta publicēšanas. Šis nosacījums neattiecas uz autoriem, kuriem statuss tika atņemts pārkāpumu dēļ.

20. Ar ko atšķiras sadaļas „Jaunākie”, "Karstākie" un „Labākie”?
Pie jaunākajiem atrodas raksti, kas publicēti hronoloģiskā secībā pēc laika. Tos, pēc noklusējuma, redz visi reģistrētie spoku lietotāji. Anonīmie, jeb nereģistrētie spoku lietotāji automātiski nokļūst pie labākajiem rakstiem.

Filtrs "Kastākie" ļauj ātri un ērti noteikt pēdējo divu stundu labākos rakstus. Balsotākie raksti no karstākajiem nokļūs pie labākajiem, tādejādi paceļot labāko rakstu kvalitātes latiņu vēl augstāk.

Pie labākajiem rakstiem atrodas to autoru darbi, par kuriem ir sabalsots visvairāk pozitīvo balsu pēc iespējas īsākā laika posmā. Jo ātrāk raksts saņem pozitīvās balsis, jo augstākā vietā tas atrodas labāko rakstu sadaļā. Jo ilgāks laiks paiet no raksta publicēšanas brīža, jo zemāk raksts noslīd.

21. Kas ir veikals?
Veikalā var iegādāties noderīgas spējas, kas palīdz attīstīties un uzlabo dzīves kvalitāti atrodoties spoku virtuālajā vidē. Visas spējas un to apraksti atrodami veikalā. Uz veikalu>>

22. Kur var redzēt negatīvos/pozitīvos balsojumus nopērkot spēju „spiegs” un „gaišreģis”?
Negatīvos un pozitīvos balsojumus var redzēt savā profilā, sadaļā statistika – „Balsojumi”. Blakus atrodas "Konta izraksts".

23. Kāda ir spoki.tvnet.lv administrēšanas sistēma?


Spoku administrēšanas sistēma ir aprakstīta sadaļā „Palīdzība” Lasīt vairāk>>

24. Kā var kļūt par spoki.tvnet.lv redaktoru?

Redaktora statusu piešķir admini +/- objektīvi izvērtējot spoka aktivitāti, vecumu (ir domāts reģistrācijas laiks spokos), ieguldījumu (raksti, komenti, idejas) un sasniegto krutuma līmeni (vēlams 7.līmenis). Jautā adminiem, taču atceries vispirms konstruktīvi izvērtēt savu spokos padarīto, sava brīvā laika un spokiem veltāmā laika iespējas. Nepārspīlē ar lūgšanos par redaktoru!

25. Kā var rīkot konkursus?
1. Lai rīkotu konkursus, spokam ir jābūt žurnālista statusam
2. Konkurss jāsaskaņo ar KALENU, atsūtot privātu vēstuli, kurā ir izklāstīta konkursa ideja un koncepts
3. Noslēdzoties konkursam ir jāatsūta uzvarētāju niki. Viņiem tiek pārskaitīti cepumi no spoku bankas.

4. Veido Spokos konkursus un piepielnies!

26. Kas ir recidīva mērs un "Recidīvists"?
Šis mērs atspoguļo to, vai Tu attiecīgajā dienā esi nobalsojis vismaz par vienu rakstu. Ja būsi centīgs un katru dienu nobalsosi par kādu no rakstiem, pēc 30 dienām Tu tiksi atalgots ar medaļu "Recedīvists" un 1000 cepumiem un krutuma punktiem! Lai uzdevumu padarītu interesantāku - ja Tu kaut vienu dienu nenobalsosi, Tev viss būs jāsāk no sākuma. Nobalsojot iekrāsosies pelēkais lauciņš recedīva mērā. Lasi vairāk>>

27. Cik cepumus/krutuma punktus var saņemt balsojot 24h?

Limits 24h, par kuru Tu saņemsi cepumus un krutuma punktus:

1.līmenis. "mošķis" - 50 balsis par rakstiem, 10 balsis par kometāriem

2.līmenis. "ērms" - 100 balsis par rakstiem, 20 balsis par komentāriem

3.līmenis. "rēgs" - 150 balsis par rakstiem, 30 balsis par komentāriem

4.līmenis. "bubulis" - 200 balsis par rakstiem, 40 balsis par komentāriem

5.līmenis. "fantoms" - 250 balsis par rakstiem, 50 balsis par komentāriem

6.līmenis. "gars" - 300 balsis par rakstiem, 60 balsis par komentāriem

7.līmenis. "spoks" - 350 balsis par rakstiem, 70 balsis par komentāriem

8.līmenis. "poltergeists" - 400 balsis par rakstiem, 80 balsis par komentāriem

9.līmenis. "dēmons" - 450 balsis par rakstiem, 90 balsis par komentāriem

10.līmenis. "visuvarenais" - 500 balsis par rakstiem, 100 balsis par komentāriem

11.līmenis. "diablo" - 550 balsis par rakstiem, 110 balsis par komentāriem

12.līmenis. "Čaks Norris" - 550 balsis par rakstiem, 120 balsis par komentāriem

13.līmenis. "13" - 110 balsis par rakstiem, 130 balsis par komentāriem

14.līmenis. "Eņģelis" - 550 balsis par rakstiem, 140 balsis par komentāriem

15.līmenis. "Erceņģelis" - 550 balsis par rakstiem, 140 balsis par komentāriem

28. Ja sasniegts balsošanas limits?
Ja balsojot tiek parādīts paziņojums – „Sasniegts balsošanas limits!”, tas nozīmē, ka lietotājam ir bloķēta pieeja balsot par balsojuma spamu t.i. ja spoks nepārdomāti balso par rakstiem vai komentāriem. Lai noņemtu balsošanas limitu ir jāraksta privāta vēstule jacky vai kādam no superadminiem. Lasīt vairāk>>

29. Kā ir sekot spokam?
Tu vari sekot citu spoku aktivitātēm un darbībai spoki.tvnet.lv virtuālajā vidē. Ieejot jebkura spoka profilā, Tu vari nospiest pogu „sekot” un pievienot spoku savu draugu sarakstam. Ienākot savā profilā, kreisajā malā, Tu ieraudzīsi jaunu sadaļu – „Mani spoki”. Šeit Tu redzi visu sev pievienoto spoku komentārus, rakstus, balsojumus, medaļas un topus. Ļoti ātri, ērti un vienkārši var izfiltrēt visu interesējošo informāciju. Jā, arī negatīvos balsojumus! emotion Spoku skaits, kuriem Tu vienlaicīgi vari sekot, ir ierobežots atkarībā no līmeņa. Lasīt vairāk>>

30. Vai spokiem ir savs Twitter profils?

Jā! Spokiem ir pat veseli divi twitter konti, kuros 1-3 reizes dienā tiek uzdots jebkāda veida jautājums. Pirmais pareizās atbildes īpašnieks saņem medaļu "Twittera eksperts". Seko arī tu spokiem un iegūsti medaļas -spoki_lv un spokilv

31. Kas ir izsoles?
Izsolēs var sacensties ar citiem spoku lietotājiem, samainot nopelnītos cepumus pret reālām balvām. Lasīt vairāk>> .... Uz izsolēm>>

32. Kas ir draugu pase?
Reģistrējoties portālā spoki.tvnet.lv Tev vairs nav jāizdomā jauna parole, pietiek ar to, ka esi reģistrējies draugiem.lv. spoki.tvnet.lv reģistrācijas formā spied „draugu pase” un reģistrējies spokos ar savu draugu profilu.

33. Kur var izteikt savus priekšlikumus?
Savus ieteikumus par uzlabojumiem spoki.tvnet.lv darbībā var izteikt sadaļā „Pieprasu!” Lasīt vairāk>>

34. Vai spoki.tvnet.lv ir čats?

Spoku čatu vari atrast lapas kreisajā pusē "Spoku rīki" --> Čats>>

35. Kas ir „Foto spēle”?
Spēles pamatideja ir tāda, ka jānofočē lieta, ka pieprasīta iepriekšējā rakstā! Lietai jābūt reālai un samērā viegli nofočējamai! Citreiz gadās, ka rakstu ar vajadzīgo priekšmetu ielikuši vairāki lietotāji! Tādā gadījumā par īsto jāuzskata visātrāk no līdzīgajiem rakstiem ieliktais! Un tā tik uz priekšu! Ak jā, bildē arī jābūt redzamam tavam nikam uzrakstītam uz lapiņas vai kur citur! Ideāli būtu, ja klāt būtu pierakstīts arī datums! Visi raksti, kas neatbilst noteikumiem, tiek uzskatīti par nederīgiem! Uz Foto spēli>>

36. Kāpēc mans avatars nekustās?

Lai pievienotais avatars kustētos, tā izmēram jābūt ne lielākam par 100x100 un mazākam par 60kb

37. Kas ir pacelts raksts?

Ja tev ir vēlme aktualizēt kādu savu rakstu, ko esi ievietojis jau pirms kāda laika, tad Veikalā ir iespēja iegādāties spēju "Pacelt rakstu". Ievadi logā vajadzīgā raksta adresi (URL linku) un spied "Pirkt!". Tikai ievēro, ka par katru reizi, kad pacelsi vienu un to pašu rakstu, cena būs lielāka.

Pacelt rakstu ir iespējams arī no raksta, zem raksta virsraksta atrodas zaļa bultiņa, kuru uzspiežot, var iegādāties spēju ''Pacelt rakstu''.

38. Kā var nomainīt avataru?

Ja ir vēlme mainīt savu avataru, tad ir divas iespējas -

nomainīt to Bodē - atrodi spēju "Pirkt avataru", izvēlies no sava datora vajadzīgo failu.

nomainīt to savā profilā - atver savu profilu, spied labot, tad atrodi uzrakstu "Avatars", dzēs avataru un dodies uz Bodi, kur vari nomainīt savu avataru.

39. Kā var nomainīt profila bildi?

Savu profila bildi vari mainīt profilā, spiežot "Labot", atrodot "Profila bilde" un izvēloties vajadzīgo failu no sava datora. Iespējams, tas var aizņemt kādu laiciņu, kamēr bilde nomainīsies.

40. Kā pievienot rakstu favorītiem?

Pie jebkura raksta zem virsraksta atrodas ikona sirsniņas formā - ja vēlies rakstu saglabāt favorītos, spied uz sirsniņas. Vēlāk varēsi apskatīt to savā profilā sadaļā "Favorīti".

41. Kāpēc mans raksts uzrādās pelēks?

Raksti, kas ir neaktīvi (nav redzami lietotājiem) vai vēl nav apstiprināti, uzrādās pelēki. Ja esi lietotājs, tad neuztraucies - tuvākajā laikā raksts tiks apstiprināts un redzams pārējiem lietotājiem. Ja esi žurnālists, tad pārbaudi rakstu, labojot to un izņemot ķeksi pie teikuma "saglabāt rakstu neaktīvu".

42. Kādēļ manas bildes uzrādās spokos bijušas un tām apkārt ir sarkans rāmis?

Neuztraucies! Tā ir spoki.tvnet.lv, tā teikt, drošības sistēma, kas pasargā portālu no tām bildēm, kas mēdz atkārtoties ļoti bieži vai no tādiem lietotājiem, kas kopē rakstus no spoku lietotājiem un ievieto tos par jaunu. Tavs raksts tiks nosūtīts adminiem un redaktoriem pārbaudīšanai. Ja bildes patiešām spokos nav bijušas, tad tavs raksts tiks apstiprināts.

43. Kas ir "ūdenszīme" un kad to izmantot?

Pievienojot superoriģinālrakstu, parādās iespēja uzlikt bildēm ūdenszīmi spoki.tvnet.lv logotipa izskatā. Tas nozīmē, ka, ja Tu esi fotografējis, zīmējis vai veidojis savas bildes un vēlies, lai tās netiktu pārpublicētas citos portālos bez jebkādas atpazīšanās zīmes, Tev ir iespēja atzīmēt, lai uz bildēm labajā apakšējā stūrī parādās šī ūdenszīme. Taču tas, protams, nav obligāti.

44. Kas ir sarkanā ikona ar balto īkšķi pie lietotāju nika ar nosaukumu "Autoru Autors"?

Tā ir spoki.tvnet.lv administrācijas piešķirta atpazīstamības zīme autoriem, kas portālā pievieno labu, kvalitatīvu, interesantu un, galvenais, oriģinālu saturu. Taču šo ikonu var arī zaudēt, ja autors vismaz reizi mēnesī nav ievietojis superoriģinālrakstu vai oriģinālrakstu.

45. Cik daudz krutuma punkti man jānopelna, lai līmenis paaugstinātos?

Tas ir atkarīgs katra konkrētā līmeņa. Jo mazāks līmenis, jo mazāk punkti jānopelna, lai sasniegtu nākamo līmeni. Vairāks skaties 7.punktu "Kas ir krutuma līmeņi?"

Biežāk uzdotie jautājumi arī turpmāk tiks papildināti ar atbildēm uz interesējošiem un svarīgiem jautājumiem.

Ja nu tomēr šeit nerodi atbildi uz savu jautājumu vai nepieciešams papildus skaidrojums - raksti administrācijai.

1063 5 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000
« 1  2  3  4  5 »