local-stats-pixel fb-conv-api

Oliņ, boliņ!3

142 6

Sveiciens spoceeniem! emotion

Lieldienas praktiski ir klaat, un EzziiC, kaa jau katru gadu, izripina VISTU olas vispuseejai apstraadei. Tikai shoreiz viss ir mazliet neparasti. Nav tradicionaalaas siipolu mizas. Ir visu gadu daavinaatie ziedi. Ar miiljumu skatiiti, loloti, peec tam ruupiigi izkalteeti. Smarzjiigi.

EzziiC saber ziedlapinjas katlaa, njem diegu un saak aptiit olas. Ar hiacinshu lapaam un ziediem. Ar bazilika lapinjaam. Ar pelargonijas lapinjaam. Ar kalteetaam narciseem un tulpeem. Ar priimulu ziediem un lapinjaam. Fantaazijai nav robezju.

Katra apmiiljotaa olinja liegi gulst smarzjiigajaa ziedlapinju gultaa. Kad visas olinjas sarindojushaas katlinjaa, taas sanjem aukstu dushu. Pa virsu sanjem krietnu saals devu. Un tiek liktas uz videejas uguns vaariishanas procesa saakumaa. Kad uudens saak vaariities, liesma veel tiek samazinaata.

Un taa nu viss virst apmeeram 10 minuutes. Gaiss dieviigi smarzjo peec dazjaadu ziedu sajaukuma, no siipolu mizaam taa nemuuzjam nesmarzjo. Pa to laiku olinjaam tiek sagatavota auksta vanniite, kuraa peec vaariishanaas taas visas nokljuust un leeni atdziest. Peec tam taas ruupiigi tiek atsvabinaatas no pinekljiem un sarindotas dvieliitii nosusinaashanai.

Un luuk, olinjas sausas. Es jums teikshu, tik maigu nokraasu veel nebija gadiijies redzeet. Viegli peleekbruunas, kaa taada kafija lattee. Fantastiski!

Un jaa, paldies, ka piedaliijaaties, visiem gaishas un raibas Lieldienas! emotion

142 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Nav obligaati visam jaabuut kliedzoshi spilgtam. Taas kavalitatiivaakaas lietas ir necilaa iepakojumaa   emotion  

8 0 atbildēt

Blāvas, nevar zīmējumu saskatīt

3 0 atbildēt