local-stats-pixel fb-conv-api

Kā krāsot olas?5

131 3

Olu krāsošana kā Lieldienu tradīcija esot aizsākusies Mezopotāmijā. Daudzas kultūras mūsdienās labāk izvēlās krāsainas olas vai tikai un vienīgi šokolādes olas, bet atzīsim godīgi, olu krāsošanā ir pietiekami daudz prieka!


Par laimi, ir dažnedažādi veidi un materiāli kā krāsot olas. Ziedi, diegi, lentes, pat vecās kaklasaites - jebkas var kalpot, lai padarītu jūsu Lieldienu olas īpašas.
Piedāvāju aplūkot dažādus veidus, kā krāsot Lieldienu olas no visas pasaules, daudzas no tām ir pat tādas, kuras būtu žēl sasist! Jāatzīst gan, ka daži olu krāsošanas veidi liekas ne īpaši simpātiski, jo tuvākas tomēr liekas latviešu tradīcijas krāsot Lieldienu olas ar dabā pieejamajiem materiāliem.


Vai Tu jau esi izlēmis kā krāsosi Lieldienu olas?

« 1  2  3  4 »
131 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Es katru gadu krāsoju sīpolu mizās, pagājušo gad tikai sintētiskās krāsas paņēmu, tādas kā krāsaina želeja, ko jāizkarsē, tad olu noķēpā ar to krāsu... Godīgi sakot, iesaku krāsot tikai ar mizām. Jo dabīgāk, jo labāk. Vēl var ar melleņu sulu olu nosmērēt, vienu gadu tā arī darīju. Būtu mellenes,  varētu atkārtot. :) Neatzīstu nolīmēšanas metodi, it īpaši, ja izmanto neēdamus materiālus. Bet rakstam +, dažas metodes nemaz nezināju emotion

1 0 atbildēt

Patika!

1 0 atbildēt

12. izskatas tiiri interesanti :))

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

It kā kaut ko pasaki,bet...nekā.... emotion  Esmu par slinku rakāties, kā ar diegiem aptītās olas, links,kur nav KĀ to izdarīt...

0 0 atbildēt