local-stats-pixel fb-conv-api

Bārbī!!! Viņa ir slavena, bet vel nav bijusi spokos kā t118

23 5
Īss paraksts:

1959.gada 9.marts tiek uzskatīts par officiālu bārbijas dzimšanasdienu. Idejas autors ir Ruts Handlers kur kādu dienu skatoties uz savu meitu Barbaru kura spēlējās ar papīra lellēm un redzēja ka viņa bieži guva ļoti leilu baudu dodot tām pieaugušo lomas, bet tā kā parasti lelēm bija zīdaiņa forma Handlers domāja par pieaugušās lomaslelles kas izskatītos kā pieaudzi cilvēks. Tā 1956.gadā Handlers ar savu sievu ceļojot pa Eurpu kādā Vācijas Veikalā ieraudzīja lelli kādu viņs bija iedomājies domās kuru sauca starpcitu Bild Lilli un nopirka 3 tādas. Vienu atdeva savai meitai barbarai, bet pārējās aiznesa uz rotaļlietu kompāniju "Mattel" un par gou savai Meitai Lelli nosauca par Bārbiju.

Pirmā Bārbijas Lelle bija zebrasstrīpainā peldkostīmā un bija pieejamas blondīnes un brunetes Bārbijas. Pirmā bārbija tika saražota Japānā un pirmā gada laikā pārdota 350 000 eksemplāros. Bārbija bija viena no pirmajām rotalietām kas tika pārdota balstoties uz TV reklāmām.

Biogrāfija:
Bārbijas Pilnais Vārds ir Barbara Millisenta Roberta (angliski: Barbara Millicenta Roberta) un viņas vecākiem tika iedoti vārdi Georgs un Margereta Roberti, un pilsēta kurā dzīvoja bija Villovsa. Baŗbija pēc stāsta mācījās Augskolā Ņujorkā kur viņai bija Draugs Kens jeb Kens Kārsons kurš pirmoreiz parādījās 1961.gadā. Bārbija No kena škīrās tikai vienu brīdi tas bija 2004.gadā, bet atkal sagāja kopā 2006.gadā (ko lai saka ilga draudzība bez kāzām). Bārbijai kopumā ir vairāk nekā 40 mājdzīvnieki pie tam bārbijai ir gan autovadītāja tiesības gan Lidaparāta tiesības un bārbija tika atspoguļota kā sieviete kas visu var jeb piemērs sievietēm.


Bārbijas liel''akā ienaidzniece ir Bratz kura iznāca 2001.gadā ne no tās pašas kompaņijas Nu ko jūs domāja't bārbijai tomēr jau ir 48 Gadi un nav nekāda jauniņā, bet vismaz pilngadīga Bratz ir tikai 7 gadi ui pavisam jauan)
23 5 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000
Ew man gribejies pavērst ieroci pret santu nu gribējās vienu gadu daudz dāvanu :D Bet gudra doma Fujaks ;D
3 0 atbildēt
SnoopShady , es ceru ka ne :D fujaks , un kpc tpt nevar? :P :D te vsmaz ir liecinieki :D
2 0 atbildēt
bubble tev bagāta iztēle ;) :D
2 0 atbildēt
jā :D
2 0 atbildēt
fujaks komentārs 2008-12-28 02:28:49 SnoopShady ak mana labā priekšnojauta, es tādas lietas ar pakaļu jūtu, lūdzu tikai nepārprast ;) piedod bet šo komentu nevarēja nepārprast... un nez kpc šķiet ka raxts par bārbija izcelšanos jau ir bijis...bet ļoti sen ;)
2 0 atbildēt
SnoopShady ir nācies vīra dūša iemaldīties klubā XXL, kopš tā laika, man visas perversības liekas ziediņi ;)
2 0 atbildēt
Fujak - :D, tava priekšnojauta tevi neviļ. :D
2 0 atbildēt
SnoopShady ak mana labā priekšnojauta, es tādas lietas ar pakaļu jūtu, lūdzu tikai nepārprast ;)
2 0 atbildēt
2 0 atbildēt
SnoopShady man liekas ka negribu zināt kas ir bobs (sounds gay) ;)
2 0 atbildēt
KENS PIE BOBA :D
2 0 atbildēt
KUR KENS?!?!?!?
2 0 atbildēt
Bubble - pasaki vēl, ka tu neesi samaitāta? :D
2 0 atbildēt
Bubble - nē. ;) :D Kasi - tā tikai tu visu jautrību kavē. :D
2 0 atbildēt
kas jums atkal manī nepatīk? emotion
2 0 atbildēt
bubble ja vēlies par to parunāt, raksti iekš skype ;) :D :D
2 0 atbildēt
Kasis007 , būtu te čata stūrītis, mūs te neredzētu :D
2 0 atbildēt
Jezinas cik daudz komentaru un cik vela stundā Oho :D Kena nebija jo vini tak izškīrās 2004 un apvienojās 2006 bet tas bija tikai triks lai iegūtu popularitāti īstenībā viņi izškīrās 2004 un tā i nesagāja kopā jo kens pie boba...A bārbija aizgāja mānijā cīnities pret Bratz...
2 0 atbildēt
es atkal kaut ko sliktu pateicu? :D es tikai jautāju ... :D
2 0 atbildēt
fujaks , es bērnībā daudz grāmatas lasīju :D
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »