local-stats-pixel fb-conv-api

Nuclear metal atack4

3 0
Impaled nazarene . Viena no labakajam somu grupam uz metala sktuves nu jau gandriiz 20 gadu priecee savus fanus ar aizvien jauniem ierakstiem. Grupa dibinata 1990. gadaa, un savas pastavesanas laikaa saskaarusies ar ne mazums grutibu. Del grupas dziesmu ekstremajam lirikam grupa gan sanjemusi nosodijumu no preses kas to apvainoja nacional socialisma poularizeshana kautgan grupa neskaitamas reizes skaidrojusi to ka neatbalsta so ideaologijum, tapat grupa saskarusies ar cenzuru parsvara vacija kur vini ir bijusi spiesti atcelt koncerttures un dazi vinju albumi pat ir aizliegti. Grupa parsvara sadu npelumu izpelnijusies jo dazas dziesmas atklati versusies pret komunisma idealogiju jo ka no vestures zinams ari somi ir citusi no komunism sarkana sirpja ( atceresimies ziemas karu ). Tapat seit varetu but vainojams grupas izteiktais patriotisms un milestiba pret dzimteni jo pat vinu priekspedeja albuma noskums bija "Pro Patria Finlandia" kas latviski nozime Par Tevzemi Somiju.
Vel si grupa slavena at to ka bijusi naida ar norvegijas black metal eliti un savulaik pat sanjemushi naves draudus no viena no norvegu black metal aizsacejiem Eronimus. Kautgan pec ieprieks mineta cilveka naves visi kara cirvji skiet ir aprakti. Tapat ari grupa spejusi izdzivot neskatoties uz grupas dalibnieka pasnavibu nolecot no tilta un citam nebusanam.
Grupa izdevusi 10 studijas albumus.
vairak informacija : campnazarene.com
ludzu nelamat mani par to ka nau garumzimju vienkarsi esu bijis parak slinks lai piedabutu kompi rakstit latviski emotion








3 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Man liekas, ka Eronimus pisās ar visiem pa labi un pa kreisi, un Vargs to vienkārši vienu brīdi neizturēja. Vispār grupa laba...
1 0 atbildēt
malacits
0 0 atbildēt
Nu ok - no mūzikas man nekas nepatika, bet raksts labs - vismaz paša sacerēts. Bet nu pozitīvi, ka uzstājas pret komunistiem un ir par savējiem.
0 0 atbildēt
vispar jau vargs eronimusu nemaz nenogalinaja eronimus pats uz vinja nazha uzkrita 23 reizess emotion
0 0 atbildēt