local-stats-pixel fb-conv-api

Manas bērnības mūzika5

19 0
Vai atceraties, kāda mūzika jums patika, pirms jūs sākāt iet skolā? Vai varbūt jums vecāki kādreiz ir stāstījuši, kādas mūzikas pavadībā esiet pirmo reizi sākuši dejot, lēkāt vai kā savādāk izrādīt prieka pazīmes?
Te būs piecas dziesmas, kuras man pašam ļoti patika pirmskolas vecumā vai pie kurām es esmu (pēc vecāku stāstītā) kļuvis laimīgs vai sācis dejot.
Tālāk nelielas piebildes par katru dziesmu:
1) New kids on the block - Tonight.
 Es gan neatceros, ka es būtu kādreiz šo dziesmu bērnībā klausījies, nemaz nerunājot par patikšanu, bet man mamma stāstīja, ka tad, kad man bija kādi 2 vai 3 gadi un šo klipu rādīja pa TV, tad es allaž piecēlos savā redeļu gultiņā un dziedājis vai kliedzis "Tonight, tonight" :D
2) Yello - The race
Klipa noskatīšanās kādos 3 vai 4 gados radīja lielu iespaidu: straujā mūzika, darbības ātrums klipā, fragmenti no sacīkstēm, krāsas, sejas izteiksmes. Vēl tagad nedaudz atceros, kādas man bērnībā bija emocijas saistībā ar šo klipu. 
3) John Scatman - Scatman.
Ik reizi, kad es šo dziesmu toreiz izdzirdēju pa radio, es allaž kļuvu laimīgāks un bieži vien aiz priekiem sāku lēkāt pa istabu.
4) Paradisio - Bailando
Šo dziesmu es pirmo reizi dzirdēju, kad man bija 8 vai 9 gadi un es biju nopircis kaut kādu vasaras hītu izlasi. Man šī dziesma tik ļoti iepatikās, ka es, cik atceros, klausījos reizēm pat 10 vai vairāk reizes no vietas.
Klips gan man nevisai patika.
5) Zucchero - Colpa di chi.
Vēl tagad skaidri atceros, kā pirms gadiem 15 es ieliku kaseti magnetafonā, kā skanēja 30 sekunžu ievads ar zvēru skaņām un kā katru reizi "uzlādējos" ar pozitīvu enerģiju, kad sāka skanēt klavieres un ģitāras.


Pēc tam nāca Five, Eifel 65, OffSpring, Linkin Park bet tas jau ir cits stāsts.
 










19 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
njaa Scatman! :) Atminas! :)
6 0 atbildēt
vel kā sodien atceros, ka mums mājās bija plates un es ka traka dejoju pie Boney M- one way ticket... :D
5 0 atbildēt
scatman atceros...bet tā jau lidmašīnas, mixeri un vēl citi latvju bāleliņi :D
4 0 atbildēt
:) nostaļģija
3 0 atbildēt
Patikami atcereties bernibu. emotion
5 2 atbildēt