local-stats-pixel fb-conv-api

Kalmah7

6 3
Kalmah stāsts sākas 1991. gadā.kad Pekka Kokko un Petri Sankala dibināja Ancestor.Pēc 2 demo ierakstiem grupai pievienojās Antti Kokko,kas uzņēmās vadošā ģitārista lomu. 1998. gadā pēc 5 basistu maiņas Ancetor tika apglabāts.Kalmah bija dzimis.

Ar jaunu entuziasmu viņi sāka rakstīt dziesmas promo diskam.Pateicoties melodiskajam death/thrash/speed/black metāla promo albūmam Svieri Obraza viņi noslēdza līgumu ar Spikefarm Records.Viņi neniekoja laiku un devās uz studiju sastāvā Pekka Kokko(v, g), Antti Kokko(g), Petri Sankala(d), Pasi Hiltula(k) un Altti Veteläinen(b).Swamplord stāsts bija sācies.

2001. gadā Kalmah piedzīvoja sastāva maiņu.Altti un Petri aizgāja no grupas.Viņus aizvietoja basists Timo Lehtinen un bundzinieks Janne Kusmin.2003. gadā aizgāja taustiņnieks Pasi.Viņu aizvietoja Marco Sneck.

Tātad Kalmah pārstāv melodic death/power/thrash metāla žanru.Ir no Somijas.Mēdz padziedāt par politiskām un peronīgām lažām,purviem un vēsturi.Izdevuši 5 studijas albūmus un pašreiz strādā pie sestā albūma.

Dziesmas,kuras būtu vēlams dzirdēt-Groan of Wind,Mindrust,Towards the Sky,Holy Symphony of War,Hades,One From the Stand,My Nation,Dead Man's Shadow,Swamphell,They Will Return,Heroes to Us un Bitter Metallic Side.Saprotams,ka šīs visas un vēl vairāk ir arī manas mīļākās dziesmas.Taču Mindrust un Groan of Wind stāv pāri visam.Izbaudiets Purva ķēniņu purva elli.










6 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Bļ*, kā es biju safanojies par viņiem pirms 4 gadiem... emotion
1 0 atbildēt
mmm emotion
0 0 atbildēt
Aspiriins.
0 0 atbildēt
tas "melodiskajam death/thrash/speed/black metāla" vienīgi kaut kā dīvaini skan, bet nu to pirmo dziesmu tagad klausos un kaut kā Amon Amarth atgādina.
0 0 atbildēt
Man nesanāca viņiem iet cauri, bija ēra, kad biju slims ar melodisko death metālu, bet to laik aizrāva citas grupas. Tagad kad uz black/death esmu pārgājis, vairs nevelk uz šiem, bet esmu paklausījies nedaudz, grupa laba it kā. Testēju viņus nesen, jo dzirdēju, ka bija pēc Gothenburgas scēnas žanrojušies, cerēju uz līdzīgu materiālu, kā In Flames 90to gadu plates, kur ir vnk izcilas dziesmas iekšā, bet nav tas, ko sirsniņa vēlās. :D
0 0 atbildēt

ļōti patīk !

0 0 atbildēt
Kalmah stāsts sākas 1991. gadā.kad Pekka Kokko un Petri Sankala dibināja Ancestor........................................shito skalji izlasot........ir gruuti nesmieties......
0 1 atbildēt