local-stats-pixel fb-conv-api

Ill bill20

38 3

ILL BILL īstajā vārdā Viljams Braunsteins(William Braunstein) dzimis 1972.gadā Ņujorkā ,pazīstams kā reperis un producents.Savu sliktā zēna slavu ieguva ar unreground grupu NON PHIXION.

Atpazīstams ar savām lirikām par politiku.Zināms ne tikai kā reperis un producents,bet arī sava ierakstu leibla'' Uncle Hovie Records''dibinātājs un vadītājs. Viņa brālis Necro arī ir reperis un producents.

ILL BILL bija galvenais vokāls NON PHIXION,pēc tās izjukšanas darbojās kā solo mākslinieks un grupā ''LCN''(La Coka Nostra,tāds kā balto cilvēku wu tang) kopā ar Everlast(House of Pain ),Slaine(Special Teamz),Danny boy(House of Pain),Dj Lethal( Limp bizkit,House of Pain).

2004.gadā ILL BILL izdod savu pirmo solo albūmu'' What's Wrong with Bill?''',pēc albūma izdošanas pievēršas darbam pie mixtape izveidošanas un gaidāmajam LCN albūmam.

2008.gada 16.septembrī  viņš izdod otro solo albūmu '''The Hour of Reprisal'',albūmā ir iekļautas sadarbības ar Necro, Tech N9ne, B-Real no Cypress Hill, Everlast, Bad Brains, Max Cavalera of Soulfly, Jedi Mind Tricks, Howard Jones no Killswitch Engage, Immortal Technique and Raekwon no Wu-Tang Clan.Pie albūma strādājuši tādi producenti kā DJ Muggs, T-Ray, DJ Lethal, Necro, DJ Premier un pats Ill Bill.

Vēl ILL BILL plāno sadarboties dziesmu izveidē ar DJ Muggs, Sean Cena, Vinnie Paz, Jeru Damaja un Crooked es. Iespējamaarī mixtape izveidošana kopā ar Raekwon.

Albūmi:

2004: What's Wrong with Bill? La Coka Nostra Presents Ill Bill - Black Metal (2007) 2008: The Hour of Reprisal 2010: Kill Devil Hills (DJ Muggs vs. ILL BILL) (tiek plānots)









38 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

atbildot uz aWare komentāru " pazīstams kā reperis un producents pirmo re... " klausies tālāk lil lohu un citu mainstream un nezināsi neko labu no laba repa.

5 0 atbildēt

american history x

3 0 atbildēt

Manā mp3 vienmēr stāv kautkas no ILL BILL ^_^

3 0 atbildēt

ill bill ir speeks!

3 0 atbildēt

žēl, ka non phixion pajuka... jaunais la coca nostra nepatīk. ew uzraksti par immortal technique!

3 0 atbildēt

atbildot uz eerr komentāru " Hart core HipHop  + " hardcore rap nevis hip hop nevajag jaukt hip hops ir kultūra  

3 0 atbildēt

atbildot uz kook komentāru " pa MTV tu vinju nedzirdeesi un neredzeesi, t... "

pie šoka ieliku Necro tur arī ir White slavery  

2 0 atbildēt

atbildot uz aWare komentāru " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD es neklausos neko no ... " tukša mūzika bez jēgas,bet katram savs

3 1 atbildēt

atbildot uz kook komentāru " pa MTV tu vinju nedzirdeesi un neredzeesi, t... " es taadus mtv  vispaar neskatos :*

3 1 atbildēt

atbildot uz OGkush komentāru " žēl, ka non phixion pajuka... jaunais la coca... " baigi dzudz jātulko,bet pam''gināšu,ja neapniks iztulkošu un uztaisīšu rakstu par viņu

2 0 atbildēt

Hart core HipHop emotionemotion

+

2 0 atbildēt

4alis uz goda........

1 0 atbildēt

atbildot uz evasion komentāru " Coldasice, tā nesaki vis, vismaz par rock (va... " kurā vietā Es kaut ko par tavu roku minēju?

1 0 atbildēt

atbildot uz evasion komentāru " Coldasice, tā nesaki vis, vismaz par rock (va... "

okei, metaljuga arii ieradaas... :)  

1 0 atbildēt

atbildot uz OGkush komentāru " žēl, ka non phixion pajuka... jaunais la coca... " bija doma,bet vispirms par LCN un tad varbūt par immortal technique!man labāk Jedi Mind Tricks

1 0 atbildēt

atbildot uz mushROOm komentāru " vispaar tas ir death rap bet labi.. lacoka ... " paskaties sadaļās,kur var lejuplādēt vai nopirkt viņa albūmus,tur ir minēts hardcore,hororrcore,death rap būs vairāk Necro  

0 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " klausies tālāk lil lohu un citu mainstream ... " vispaar tas ir death rap bet labi.. lacoka ;) tu jau labaak zini. .:D

0 0 atbildēt

pazīstams kā reperis un producents

pirmo reizi vinju redzu... :D

0 1 atbildēt

Coldasice, tā nesaki vis, vismaz par rock (varu derēt ka aWare no rock tikai zin kaut kādu Lingu). :D

0 1 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " klausies tālāk lil lohu un citu mainstream ... "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD es neklausos neko no taadiem suudiem, bet gan elektroniku - bigbiitu breikbiitu reivu elektronik rocku  

1 2 atbildēt