local-stats-pixel fb-conv-api

ICP - Insane Clown Posse9

9 1
ICP – viena no pasaules visienīstākajām grupām. Ja patiešām vēlies uzzināt par viņiem vairāk, tad uz kādu brītiņu apstājies, un paskaties uz viņiem. Nokrāsotas sejas kā klauniem, rupji un agresīvi repa/metāla teksti, slepkavnieciskas tieksmes, tumši bīti un noskaņas.... Es saprotu, ka daudzi cilvēku viņus uzreiz dzirdot kļūst negatīvi noskaņoti, pret šo grupu, bet tici man, šī grupa ir viena no pasaulē inteliģentākajām, kā arī viņi sludina ziņu, ko daudzi bieži vien nesaprot, un pārprot... Kā arī viņi ir guvuši neticamus sasniegumus!
ICP savu karjeru sāka, kā maza ielu banda, jeb tādi kā huligāni. Viņi sevi dēvēja par „Inner City Posse”, tajā laikā dalībnieki bija Joe Bruce(Violent J) un Joey Ustler(Shaggy 2 Dope). Viņi ierakstīja, repa kasetes priekš karaoke mašīnām un bija viegli pazīstami Detroitā. Vietējās Detroitas bandas nevēlējās viņus pieņemt, jo viņu mūzika jau tad bija netradicionāla..... Tādēļ ICP atbalstītājus nereti vien mēdz iekaustīt, kā arī mūziķus mēdza iekaustīt...!
Pamazām atkāpjoties no gangsteru imidžiem, viņi izlaida vēl vienu albumu – „Basement Cuts”, un ar vietējā mūzikas veikala īpašnieku, Alex Abiss, sarunāja, šo kaseti izplatīt. Tika pārdoti aptuveni 200 eksemplāri, un tad ICP kopā ar Alexu dibināja Psychopathic Records, kā marķējumu & firmas zīmi... Tad, 1991. Gadā, viņi izlaida savu otro albumu Dog Beats, kas arī ir pēdējais albums zem titula „Inner City Posse”. Tad, ka Joe Bruce bija tikko iznācis no vietējā, ne īpaši stingrā cietuma, daļa grupas jau bija pajukusi, un atbalstītāji arī nebija. Viņu nākotne izskatījās ļoti skumja un tukša, bet tieši šajā punktā lietas sāk kļūt interesantas.










9 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

zināmi čalīši :) baigi labs

1 0 atbildēt

atbildot uz Cuba90 komentāru "Nu laikam vinji nav nemaz tik popolari ! Ja par... "

nav sūdi ko non stopā mtv krutī tas gan  

1 0 atbildēt
I hate clowns emotion
0 0 atbildēt

"Viņu nākotne izskatījās ļoti skumja un tukša, bet tieši šajā punktā lietas sāk kļūt interesantas. " .... forši, ka turpināji interesantajā vietā :D

0 0 atbildēt
Ta nafig jākopē D.R.I. logo?
0 1 atbildēt
Nu laikam vinji nav nemaz tik popolari ! Ja par tadiem jautrishiem es dzirdu 1x!
0 1 atbildēt
rupji un agresīvi repa/metāla teksti... Nu nezinu, no metaala te ne smakas nav emotion   Nekā īpaša, vienkārši vēlviena Rap grupa :(
0 1 atbildēt