local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas, kas jāredz!28

189 2
189 2 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Tiešām labas filmas.

2 0 atbildēt

piefiksēju :)

2 0 atbildēt

Dažas no visām jau esmu redzējis

2 0 atbildēt

5 rādija pa tv , var parēkt

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Alpha Dog emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz 1234 komentāru "   "  /facepalm

1 0 atbildēt

neko nesaku par paarejaam filmaam, bet machete,diemzheel  ir totaals meesls. nesaprotu, kaa tik daudzi , labi aktieri vareeja parakstiities uz taadu bezprigjeli.

1 0 atbildēt

Nekā nebija, kas pa huiņu, mačete kopā vienā rakstā ar inception, kaut kādi supertrooperi un viss zem raksta "filmas, kas jāredz"? drizāk nahaļāvu paņemi čupu jaunako filmu un tā pat randomā kādu vecu komediju, par kuru rēci, kad biji vēl sīkāks kā tagad.. mefiga tu nerubi, labāk nemaz netaisi vairs šādus rakstus.

Un īpašu teikumu gribu veltit filmai par mačete- iespējams vissliktākā filma, kādu jebkad esmu redzējis, absoluts paz*jums aktieriem, tu vari skatities to sūdagabalu un funktierēt, vai viņi speciali izveidojuši ko tik debilu, lai butu smiekligi, vai viņi ļoti centās un tad ar lielu blīkšķi feiloja, lai tur vai kāā, bet mačete ir suds bez koka, katrs, kuram patika filma ir pelnijis tik giljotinēts, lai tādi zombiji neizplata talak messagu, ka "mačete" ir filma, kura "butu jāredz".

8 8 atbildēt

Tu nopietni, mačete, teiktu, ka pēc šīs filmas noskatīšanās ieguvu jaunu līderi sliktāko filmu topā un iepriekšējās sūdīgās filmas pat tuvu šitam ..... nestāv.

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "  hhahah taads losis te viens ir, sitaa... " Tas pats jautājums, kas mīļumiņam, nosauc sūdīgu filmu..  

0 0 atbildēt

kkāds randoms emotion

Nomaini virsrakstu uz > filmas, kuras es iesaku (or something..)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

great comeback, ha, haaa...^^

0 1 atbildēt