local-stats-pixel fb-conv-api

A Perfect Circle.4

9 1
A Perfect Circle ir alternatīvā roka supergrupa, kuru dibinājuši ģitārists Billijs Hoverdels un grupas Tool solists Meinards Džeims Kīnans. Grupā spēlējuši arī tādi mūziķi kā basists Pazs Lenčatins, ģitārists Trojs Van Lēvenhuks un bundzinieks Tims Aleksandrs. Grupas tagadējā sastāvā spēlē grupu Marilyn Manson un Nine Inch Nails bijušais basists Džordijs Vaits, bijušais The Smashing Pumpkins, James Iha un Session bundzinieks Džoš Frīzs, kurš ir labi pazīstams sadarbojoties ar tādām grupām kā Nine Inch Nails un The Vandals.
Par spīti sastāva maiņai, mūzikas un dziesmu stils ir palicis nemainīgs, Hovardels ir komponists un Kīnans - vokāls. A perfect Circle ir laidis klajā trīs albūmus: Mer Der Noms, Thirteenth Step un Emotive. CD-DVD komplektu Amotion arī tika izdots un satur trīspadsmit mūzikas video ar dziesmām, kuru remiksus taisījis Denijs Lohners. Grupa nav ierakstījusi vai izdevusi jaunu materiālu kopš pārtraukuma, kurš sākās 2004 gadā. Kopš tā laika grupas locekļi ir strādājuši pie citiem projektiem. Visvairāk nopelniem bagātākais bija Kīnana darbs Tool 2006 gada albūmā 10,000 Days, un Hovardela Ashes Divide grupas dibināšana. Nesen intervijā Kīnans paziņoja par saradbību ar Hovardelu un jauna materiāla veidošanu, kas oficiāli beigtu grupas pārtraukumu. Par to vai Iha Vaits un Frīzs turpinās sadarbību nav zināms.










9 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Viena no labākajām grupām ever. Nevaru vien atklausīties :)
0 0 atbildēt
un Counting sheeps to the rhytm of the war drums :) Pēc Imagine vispār tikai uzzināju par šito grupu, bet tā dziesma man lika visu diskogrāfiju paņemt :)
0 0 atbildēt
nenožēloju ne sekundi emotion
0 0 atbildēt
nenožēloju ne sekundi emotion
0 0 atbildēt