local-stats-pixel fb-conv-api

stulbi miršanas gadījumi.11

95 6

892. gads - Zigurds Varenais pie saviem zirga segleim pielicis nocirstu, kāda pretinieka galvu. Mirušā zobi viņam jājot berzās pret Zigurda kāju tādējādi radīdami infekciju, kas viņu nogalināja.

1322. gads - Hampfrijs De Bouns tika nāvējoši ievainots, kad zem tilta paslēpies kareivis viņa anālajā atverē iedūra šķēpu.

1410. gads - Gremošanas traucējumi apvienojumā ar nekontrolējamiem smiekliem Martinam pirmajam izrādījās nāvējoši.

1478. gads - Džordžam Plantagenetam tika izpildīta eksekūcija. Pēc viņa paša vēlmes Džordžs tika noslīcināts vīna mucā.

1771. gads - Adolfs Frēdrihs, Zviedrijas karalis mira no gremošanas problēmām, kuras izraisīja viņa pamatīgais mielasts, kurā viņš mielojās ar krabjiem, kaviāru, skābiem kāpostiem, kūpinātām siļķēm un 14 porcijām viņa iemīļotā deserta.

1814. gads - Deviņi cilvēki gāja bojā, kad no brūvētavas tvertnēm pilsētas ielās izgāzās               1 468 000         1 468 000 litri alus.

1871. gads - Klements Vallandigams tiesas sēdes laikā mira no šāviena galvā. Viņš tobrīd aizstāvēja, kādu slepkavībā apsūdzēto. Vallandigams gribējā nodemonstrēt, kā mirušais varētu pats sevi nošaut. Rezultātā Klements sev galvā raidīja lodi. Apsūdzēto atzina par nevainīgu.

1912. gads - Francs Reičelts mira sava izgudrojuma - primitīva izpletņa - izmēģinēšanas laikā, kad viņš nokrita no Eifeļa torņa pirmās platformas.

1919. gads - Bostonā 21 cilvēks mira, kad pārsprāga milzīgas sīrupa tvertnes. Pa pilsētas ielām traucās               8 700 000         8 700 000 litri sīrupa, kas veidoja 2,5 - 4,5 metrus lielu vilni, kas traucās ar ātrumu 56km/h. Daži pilsētas kvartāli esot bijuši pārklāti ar pat 90 centimetrus biezu sīrupa kārtu.

1927. gads - Dejotāja Izadora Dunkana lauza kaklu, kad viņas garā šalle ieķērās automašīnas, kurā viņa pārvietojās, kā pasažieris, ratos

1947. gads - Vecākais no Kolljeru brāļiem sirga ar sindromu, kas izpaudās, kā lietu krāšana. Respektīvi, viņš mājās vāca un krāja dažādus krāmus, kā arī nekad neko nemeta ārā. Ņemot vērā, ka visa brāļu māja bija pārpildīta ar drazām, vecākais brālis bija spējis no tām izveidot lamatu sistēmu. Par nelaimi, viņš kļuva par šo lamatu upuri un tika saspiests zem šiem krāmiem. Jaunākais brālis, kas dzīvoja ar viņu kopā bija akls un pilnībā atkarīgs no vecākā. Viņš gāja bojā bada nāvē.

1974. gads - Kristīne Čabuka, Amerikāņu reportiere, izdarīja pašnāvību TV tiešraidē. Kad bija pagājušas astoņas minūtes no viņas raidījjuma, Kristīne izvilka revolveri un nošāvās.

1978. gads - Franču dziedātāja, Klaude Frančoisa nositās ar elektrību. Viņa centās nomainīt spuldzīti stāvēdama vannā ar ūdeni.

1978. gads - Kurts Hodels mira bada nāvē. Viņš sirga ar ekstrēmu paranoju. Pēc tam, kad viņa sievu ievietoja slimnīcā, viņš atteicās ēst ēdienu, ko bija sagatavojis kāds cits.

1981. gads - Džefs Dailejs mira no sirdstriekas pēc tam, kad bija spēlē "Berzerk" uzstādījis 16 660 punktu rekordu. Gadu vēlāk vēl viens jaunietis mira pēc tam, kad bija uzstādījis jaunu rekordu šajā spēlē.

1982. gads - Viks Morrovs un divi bērni gāja bojā filmas "Twillight Zone: The Movie" uzņemšanas laikā. Filmējot ainu ar helikopteru tas atradās pārāk tuvu sprāgstvielām, kā rezultātā helikopters uzgāzās virsū aktieriem.

1982. gads - Devids Grundmans sava prieka pēc šaudīja kaktusus. Pēc tam, kad viņš no bīstami tuva attaluma bija raidījis vairākus šāvienus pa 8 metrus augsto kaktusu, viens no tā zariem nokrita un nospieda Deividu.

1983. gads - Džordžs Švarcs tika ievainots fabrikas eksplozijā, kuras rezultātā sagruba visas tās sienas atskaitot vienu. Diemžēl, Švarca kungs pēc ievainojumu sadzīšanas devās atpakaļ uz fabrikas gruvešiem, lai sameklētu dokumentus. Par nelaimi vienīgā atlikusī siena tad sagruva un nogalināja Džordžu.

1983. gads - Džimmijs Lī Grejs, kuram tobrīd izpildīja nāves sodu gāzes kamerā, mira atsisdams galvu pret metāla stieni, kas atradās aiz krēsla pie kura viņš bija ticis piesiets. Nāvējošā gāze viņu nebija nogalinājusi, viņš vesalas astoņas minūtes mocījās gāzes kamerā. Vēlāk atklājās, ka cilvēks, kas izpildīja sodu bija piedzēries.

1987. gads - Bads Dvijers televīzijas tiešraidē izdarīja pašnāvību. [Youtube (Diezgan nepatīkams!!!)]

1989. gads - Dāņu audiologs mira no smiekliem skatoties kino filmu "A Fish Called Wanda".

1990. gads - Deivids Zabaks meiģināja aplaupīt ieroču veikalu. Viņu nošāva pārdevējs un policists ārpus dienesta. Lai iekļūtu veikalā viņa bija jāpaiet garām traferētai policijas automašīnai.

1995. gads - Kāds 39 gadus vecs austrālietis centās izdarīt pašnāvību nošaujoties ar bisi. Pirmais šāviens izgāja cauri viņa krūtīm. Tad viņš pārlādēja un nošāva sev daļu rīkles un žokļa. Elpojot caur caurumu viņa rīklē viņš atkal pielādēja bisi, šoreiz gan ar kāju pirkstiem un visbeidzot sašāva savu sirdi, kas viņu nogalināja.

1998. gads - Visus Bazankas futbola komandas spēlētājus futbola spēles laikā nospēra zibens.

2001. gads - Teksasas štatā bezpajumtnieku Gregoriju Biggsu notrieca, kāds autovadītājs, kurš tobrīd bija narkotiku un alkohola reibumā. Biggs ar smagām, bet ne nāvējošām traumām gulēja uz automašīnas vējstikla, taču tās vadītājs ar visu Biggsu uz vējstikla aizbrauca uz savām mājām un nolika mašīnu garāžā. Tās vadītājs vairākas reizes iegāja garāžā un atvainojās Biggsam par to, ka tika notriecis viņu, taču viņš neizsauca ātro palīdzību un Biggs nomira.

2002. gads - Britnija Sesila, 13 gadus veca hokeja fane mira divas dienas pēc tam, kad pa viņas galvu NHL spēles laikā trāpīja hokeja ripa.

2003. gads - Dr. Hitošī Nikaido galvu norāva pasažieru lifts. Kad doktors kāpa liftā viņa galva tika iesprostota iekšpusē liftam, bet viņa ķermenis palika ārpusē.

2005. gads - Kenets Pinīans nomira pēc seksa ar savvaļas zirgu. Viņš pēc iepriekšminētās aktivitātes ieguva akūtu peritonītu, lai gan iepriekšējās reizes esot beigušās bez jebkādiem ievainojumiem.

2006. gads - Septiņgadīgo Ēriku Tomanu iesūca baseina ūdens noteces caurulē. Caurules vāka restes bija notrūkušas nost, taču pie baseina patrulējošie glābēji neuzskatīja par vajadzīgu cilvēkiem pamest baseinu, taču viņi tos brīdināja. Spēcīgais pumpis meiteni ar galvu pa priekšu caurulē iesūca desmit metru dziļumā.

2007. gads - Deli mērs cenšoties no sava balkona aizgaiņāt pērtiķus no tā nokrita un nositās.

2008. gads - Abigaila Teilore, sešus gadus veca meitene mira pēc tam, kad īpaši spēcīga baseina notekas pumpis daļēji izsūca dažus viņas iekšējos orgānus.

2008. gads - Džeralds Martins, virves vienu galu piesēja pie koka un otru sev ap kaklu. Tad viņš ielēca savā Aston Martin un brauca līdz viņam tika norauta galva. Tā esot bijusi atriebība bijušai sievai par to, ka tā viņu pameta.

2008. gads - 58 gadus vecais Deivids Pfails sev ar motorzāģi nogrieza galvu, tādējādi protestējot pret izlikšanu no dzīvokļa.

2008. gads - Džeims Meisons mira no sirds mazspējas 73 gadu vecumā pēc tam kad viņa sieva viņu nodzenāja līdz nāvei publiskā peldbaseinā. Novērošanas video redzams, kā viņa sieva 43 reizes neļāva Džeimsam izkāpt no baseina.

2009. gads - Sergejs Tuganovs ar divām sievietēm saderēja, ka spēs ar tām 12 stundas no vietas nodarboties ar seksu. Pāris minūtes pēc derību uzvarēšanas un 4 300 dolāru iegūšanas, viņš mira no sirdstriekas. Iespējams tādēļ, ka uzreiz pēc derību noslēgšanas viņš izdzēra pudeli Viagras

95 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

1998. gads - Visus Bazankas futbola komandas spēlētājus futbola spēles laikā nospēra zibens.   

 

Kā tas vispār ir iespējams?

4 0 atbildēt

1.  viss labaakais :D

3 0 atbildēt

tu ko? domāji, ka neviens nepamanīs?

http://www.spoki.lv/aktuali/Neparastas-naves/139117

2 0 atbildēt

Pff, kādā jēgā rakstīt to atkārtoti?  Bet vnlga es neesmu tādu lasījusi un lieku +

1 0 atbildēt

jauki

0 0 atbildēt

labs raksts... dažas naves diezgan skumjas...

0 0 atbildēt

Jēga likt rakstu kurš patinot uz leju ir ?

0 0 atbildēt

slimnieki

0 0 atbildēt

2008. gads - 58 gadus vecais Deivids Pfails sev ar motorzāģi nogrieza galvu, tādējādi protestējot pret izlikšanu no dzīvokļa.

Vispār viņš vienkārši negribēja pārvākties un viņš netīšām uzkrita uz motorzāģa.

Tikai es nezīnu kāemotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt