local-stats-pixel fb-conv-api

paradīze18

tikko izveidoju rakstu par elli, tagad vēlējos kaut ko patīkamu. emotion

man nav nekas pret to, ja jūs izteiksiet savu viedokli par ticēšanu Dievam, jo man patīk diskutēt emotion

iesaku izlasīt šo stāstu. liekas garš, bet ļoti ātri lasās! emotion

Reiz dzīvoja kāda sieviete, kas bija ļoti ļauna. Kādu dienu viņa nomira. Vecā sieviete savā dzīvē nebija izdarījusi nevienu labu darbu. Tad nāca eņģeļi, satvēra to un iemeta uguns jūrā. Taču viņas sargeņģelis tur stāvēja un domāja:” Vai es nevaru atminēties nevienu labu darbu, ko viņa būtu darījusi, lai to pastāstītu Dievam?” tad viņam kaut kas iešāvās prātā un viņš teica Dievam:” Viņa reiz savā sakņu dārzā izrāva divus sīpoliņus un iedeva tos kādai ubadzei.” Un Dievs uz to atbildēja:” Paņem šos sīpoliņus un turi tos iekšā šai jūrā, tā lai viņa tos var satvert un izkļūt ārā no jūras. Un ja tu viņu varēsi tādā veidā izvilkt laukā no jūras, tad lai viņa nonāk paradīzē, ja savukārt sīpoliņi notrūks, tad lai viņa paliek, kur ir. “Eņģelis skrēja pie sievietes un sniedza pretī sīpoliņu. “Nu, “teica viņš,” ķeries klāt, paskatīsimies, vai es tevi varēšu izvilkt. Un viņš lēnām sāka vilkt- un gandrīz jau bija viņu izvilcis. Bet, kad citi grēcinieki jūrā manīja, ka viņa tiek izvilkta laukā, viņi visi ķērās tai klāt, lai kopā ar viņu arī tiktu izvilkti. Bet sieviete bija ļoti ļauna un grūda viņus ar kājām nost un kliedza: “Tikai mani vienu jāizvelk un ne jūs. Tas ir mans sīpoliņš, ne jūsu. Tikko viņa to bija pateikusi, augs notrūka. Un sieviete iekrita atpakaļ uguns jūrā, un deg tur vēl līdz šai dienai. Bet eņģelis raudāja un devās prom.

ceru, ka pamācība te ir saprotama. emotion

85 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

 

Es neticēju Dievam, tad izlasīju vienu grāmatu, pareizāk sakot, tās bija tikai divas lapas no šīs grāmatas, bet es sāku svārstīties. Es nevēlos skaidrot visas jūtas, asaras un šo visu ar hormonu funkcijam un vēl kkas tur ir - es tagad ticuka ir kāds, kurš piešķir mums to visu.  Nekad neesmu bijusi reliģisks cilveks, kaut gan esmu kristīta, bet bieži teicu vārdus "Paldies Dievam'' utt. 

Tagad gribot negribot es teikšku, ka Dievam es ticu.

6 0 atbildēt

Es arī Dievam ticu :)

3 0 atbildēt

Ticu kautkam augstākam, jo kā tad var izskaidrot visu mums apkārt esošo? Ir jāpārkāpj sev pāri un jātic, jācenšas ticēt. Tas manuprāt vairāk visus satuvina, bet nu katram cilvēkam jau tas ir individuāli.

Liels + no manis! emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz divi komentāru " Neeksistē tāds pirmais cilvēks uz zemes. Lī... " bet tagad par to nekaro un neviens jau tev nespiež ticēt vai neticēt. Ir brīva pasaule, dari ko vēlies.

Šī tēma vnm man likusies smieklīga, jo tie, kas apšauba un netic Dievam mēģina uzspiest savu neticību, ticošam cilvēkam.

Mēs ticam, kam mēs gribam un tu tici, tam, kam tu gribi ticēt.

2 0 atbildēt

Dievam ticu! 

1 0 atbildēt

Ticu. :)

1 0 atbildēt

Labs raksts. +

0 0 atbildēt

Dievs rulle!!!emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Mūs radījuši ir mūsu vecāki, mammas un tēti... " Darvinists! Un kas pēc tavām domām radīja 1. cilvēku uz zemes? Katram protams ir sava izpratne par to kas ir Dievs.

1 1 atbildēt

Es ticu Dievam un ar to lepojos.!

0 0 atbildēt

atbildot uz divi komentāru "EM>atbildot uz InWhisperMind komentāru "  ... "

Tas kā kuram. Es neesmu lētticīga, un par visām šitām es neko nezinu. Es tev pat varu nocitēt tās vietas, kas tieši izmainīja. :P  

0 0 atbildēt

Papildinājums manam komentāram - Saki, ko gribi, bet ir tā grāmata spējīga izmainīt. Tas, kā tiek tas viss aprakstīts pats pa sevi liek domāt. Vismaz tā bija man.

0 0 atbildēt

atbildot uz divi komentāru " atbildot uz InWhisperMind komentāru " Papildi... "

Nu, es to vēl nevaru izprast, jo arī vecums man nav baigais. Bet iemesls, kāpēc izmainīja ir tieši tas, ka es nekad neesmu Dievam ticējusi. Tagad ticu.

Ok, te būs dažas.

Ticība ir atgādinājums, ka pastāv kas tāds, ko mēs nespējam izprast, kā priekša esam atbildīgi.

 

Šie ir vairāk par tiem strīdiem ar Zinātni

 

Zinātne dāvā mums neskaitāmas ietaises izklaidem un ērtībām, taču padara mūsu pasauli nabagu, jo tajā nav vietas cita veida brīnumiem.

Plaisa starp zinātni un reliģiju aizvien paplašinās, un ļaudis attopās garīgā tukšumā

....Vientuļas, izmocītas dvēseles, kuru sakropļojuši pašās izglītība un nevarība saskatīt jēgu visā citā, kas nav saistīts ar tehnoloģiju.

Kas ir šis Dievs, kas sola ļaudīm varu, taču nemāca morālos noteikumus, kā šo varu lietot?

Baznīca iet jums pretī. Tā sniedzas pie ikviena.

 

0 0 atbildēt

Ticībai ir ļoti liela saistība ar tā saukto Placebo efektu. Ticība dievam neapšaubāmi palīdz, bet tā ir visvienkāršākā psiholoģija un nepierāda augstāku spēku esamību. Reliģijas, paradīze un elle, svētie raksti utt., kā jau zināms, ir cilvēku radīti, lai kontrolētu citus - ja cilvēks vēlēsies tikt paradīzē viņš būs labs, paklausīgs, maksās baznīcai daudz naudiņas (tas vairāk attiecināms uz viduslaikiem). Ticība nebūt nav slikta, bet būtībā tā ir cilvēku vēlēšanās tikt pasargātiem, zināt,ka  ir kāds, kas par viņiem vienmēr parūpēsies, kaut arī šī 'kāda" nemaz nav. Es personīgi par dievu saucu kosmosu, dabas spēkus, visu to skaisto, ko mēs redzam uz pasaules.

0 0 atbildēt

Nejau visu dzīvi tu vari but labsemotion ,smaidigsemotion ,ticigsemotion un iet uz baznicu.emotion Tad paklausit 10.baušļiem emotion izlasit visu bībeli u.t.temotion

Es to nespeju!emotion

0 1 atbildēt