local-stats-pixel fb-conv-api

mans nespocīgais spoku stāsts 23

16 0

Hey te atkal ruslans un es pastāstīšu kā man ar Tomu gāja kapos. Kā jau zināt es ar Tomu esam labi draugi runājām pa skype un tā tālāk. tas notika pēc 1.gada kopš tās spocīgās slimnīcas apmeklējuma. tad nu tā

Tomam paliek 12 gadi. Apsveicu dzimšanas dienā!!! Ruslanam bija 13. Gadi. Tomam tā kā bija dzimšanas diena atļāva palikt pie Toma pa nakti. Toms izvēlējās Ruslanu. Ruslans ieradās jau ap 16.15. un tad sākās svinības. Ruslans Tomam uzdāvināja naudu 15 euro jo Ruslans nevarēja izdomāt ko dāvināt. Visa svinēšana notika līdz 22.40. Tad Toms izstāstīja savus nodomus Ruslanam par došanos uz kapiem. Ruslans nemaz neiebilda.

Tā nu Toms ar Ruslanu devās uz kapiem ap pulkstens 1.17. Ruslanam uzmācās domas par to ka nevajadzētu doties uz kapiem bet Ruslans par katru cenu devās uz kapiem. Kad Toms ar Ruslanu bija kapos viņi vienkārši staigāja pa kapiem. Tad viņiem pretī gāja zaglis kas prasīja naudu. Toms un Ruslans dzirdēja skaņu no mugurpuses bet viņi to ignorēja. Pēkšņi zaglis sāka uztraukties un bēgt prom. Līdz ar to mēs arī paskatījāmies. Zombījs!!! Viņi zombiju nosita ar roku. Viņi bija gatavi zombiju apokalipsei bet neviena zombija par brīnumu nebija. Tā viņi riņķoja apkārt kapiem. Toms bija redzējis kas uz viena pieminekļa rakstīts. Pēc tam viņš redzēja ka bija rakstīts ,,piesargieties jūs drīz mirsiet.” Mēs domājām nekas no tā visa nav patiesība. Ejot gar kapu Tomam ienāca prātā nofotagrāfēties. Ruslans nobildēja. Viņi paskatījās kā bilde izskatās un ieraudzīja jocīgu, briesmīgu sievieti viņi devās ārā no kapiem aiz bailēm. Ejot gar kapu Toms iesaucās,, Ruslan glāb mani!!! Tā bija roka no kapa kas rāva Toma kāju. Ruslans un līķis rāva Tomu viens uz vienu, otrs uz otru pusi. Ruslans bija stiprs. Viņš izrāva Tomu ar visu līķa roku. Viņi ātri aizskrēja pie Toma mājās. Viņi abi bija ļoti nobijušies.

Tā nu viņiem gāja kapos. Bet atceraties nekas no tā visa nav patiesība, bet varbūt ir???

16 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.tvnet.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ahahahahah man patīk raksti nākamo :D

2 0 atbildēt

Daudz labāks par to ko es rakstu ;D

0 0 atbildēt

Man patīk ka ir gan baisi gan smieklīgi + par rakstu emotion emotion

0 0 atbildēt