local-stats-pixel fb-conv-api

horoskops- strēlnieks18

64 2

Enjoy ;)

Zīmes raksturojums


Pirmās dekādes Strēlnieku raksturojums. Tie jubilāri, kuri savas dzimšanas dienas svin laikā no 23. novembra līdz 2. decembrim, skaitās pirmās dekādes Strēlnieki. Šajā laikā dzimst spēcīgi cilvēki, kas apveltīti ar praktiskumu. Dzīvē var traucēt pārliekais prasīgums pret citiem cilvēkiem. Varētu būt grūti veidot harmoniskas attiecības ar līdzcilvēkiem, sevišķi vēlākos gados, kad paša ambīcijas tikai augs. Vieglāk sapratīsies ar svešiem nekā savējiem, jo pret tuviniekiem un draugiem būs prasīgāks. Šis Strēlnieka tips varētu būt ļoti pārsteidzīgs, viņa rīcība impulsīva, spontāna. Visu grib panākt pārāk ātri, tāpēc nereti riskēs. Dzīvē iespējamas grūtības, šķēršļi, bet tas viņu nesarūgtinās, drīzāk pretēji – viņš labprāt cīnīsies ar vējdzirnavām. Varētu būt daudzpusīgs cilvēks, jo pirmās dekādes Strēlnieks ir zinātkārs, dabas mīļotājs, ceļotājs, labprāt paplašina savu redzesloku. Otrās dekādes Strēlnieku raksturojums. Tie jubilāri, kuri savas dzimšanas dienas svin laikā no 3. decembra - 12. decembrim, skaitās otrās dekādes Strēlnieki. Otrās dekādes Strēlnieki ir nevadāmi, trauksmaini cilvēki. Viņi ir ļoti emocionāli, enerģiski un varētu dzīvē daudz sasniegt, ja vien ievirzītu savus spēkus pareizā gultnē. Smagi pārdzīvo neveiksmes, piemīt spēja ietekmēt, pārliecināt apkārtējos. Varētu būt sabiedrībā mīlēti un populāri, ja vien vairāk rēķinātos ar citiem cilvēkiem. Šīs dekādes pārstāvji gūst panākumus, smagi strādājot, pārvarot dažādus šķēršļus un sava darba augļus bauda tikai vecumdienās. Jāmācās pareizi izvērtēt savas spējas, jākontrolē spītības un nevadāmības izpausmes. Trešās dekādes Strēlnieku raksturojums. Tie jubilāri, kuri savas dzimšanas dienas svin laikā no 13. – 21. decembrim, skaitās trešās dekādes Strēlnieki. Trešās dekādes Strēlnieki ir trauksmaini, nevadāmi, emocionāli un enerģiski. Dzīvē var paveikt ļoti daudz, ja vien spēs sevi nedaudz apvaldīt un pareizi izmantot savus spēkus. Smagi pārdzīvo neveiksmes. Tomēr kopumā jāsaka, ka savu mērķi dzīvē tik un tā sasniedz, bet ilgstošā cīņā (arī paši ar sevi). Jāmācās kontrolēt savas spītības izpausmes, pareizi sakoncentrēt spēkus un izvērtēt savas patiesās spējas. Šie Strēlnieki labi saprot citus cilvēkus, var arī spēcīgi ietekmēt viņus, ja nepieciešams.

 

***Strēlnieks – pēdējā Zodiaka ugunszīme. Strēlnieki – kārtīgi, godīgi un enerģiski cilvēki. Zvaigžņu tulki uzskata, ka Strēlnieki vienmēr ir gatavi nākt talkā visiem, kam nepieciešams padoms, palīdzība. Dažreiz viņi pasaka priekšā darāmo un ar milzu gandarījumu vēro, kā viņu padomi realizējas dzīvē.

Strēlnieki – skaidru nolūku cilvēki, daudzi no viņiem nepazīst godkārību, bet palīdz līdzcilvēkiem pēc sirds aicinājuma, nesavtīgi un patiesi, nedomājot pat par visniecīgāko atalgojumu.

Godīgums finansiālajās darīšanās, atklātība, neprasme slēpt savus praktiskās dzīves nodomus bieži Strēlnieka zvaigznājā dzimušos nostāda neveiklās situācijās. Reizēm, bez kautrēšanās runājot to, ko viņi domā, Strēlnieki ar asajiem bezkompromisa izteicieniem rada apkārtesošajos noraidošu izturēšanos. Kā jau šajā uguns zīmē dzimušie, Strēlnieki ir temperamentīgi un ātras dabas cilvēki.***

 

Šīs zīmes simbols – Strēlnieks: puscilvēks, puszirgs – bultas raidošs kentaurs. Ne vienmēr Strēlnieka zvaigznājā dzimušo mestās bultas sasniedz mērķi. Taču viņi stūrgalvīgi turpina to darīt cerībā, ka vismaz kāda trāpīs mērķī.

 

Profesijas – tiesību zinātnes, publiskas uzstāšanās, literatūras aģents, teoloģija, mūzika.

Klimats – Strēlnieki lieliski jūtas aukstā klimatā. Viņi labprāt dzīvo laukos, sevišķi kalnu un mežu rajonos

Fiziskās īpatnības: Strēlnieki ir korpulenti, reizēm pat pārlieku, acis – brūnas ar patīkamu, siltu izteiksmi.

 

Jaunrade un karjera

Strēlnieka bērni ir vērīgi, filozofiski noskaņoti, ar noslieci sapņot un fantazēt. Nododoties abstrakto ideju varai, Strēlnieki zaudē savu sākotnējo temperamentu, kļūst apātiski un nespēj produktīvi darboties jaunrades jomā.

Strēlniekiem svarīgi iemācīties pārvarēt savu inertumu. Ja tas izdodas, viņi sasniedz filozofijas kalngalus, kļūst par ievērojamiem dzejniekiem, mūziķiem, baletdejotājiem.

Jaunradē Strēlnieki dažkārt nespēj pretoties citu talantu ietekmei, tas veicina atdarināšanu, šajos gadījumos Strēlnieka zvaigznājā dzimušo mākslas darbiem raksturīga nepatstāvība.

Radoši strādājošiem Strēlniekiem jāatceras, ka viņi nedrīkst zaudēt realitātes sajūtu, savas mākslas konkrēto virzienu un mērķi, kā arī to, ka darbs jāpabeidz stingri noteiktā laikā.

Bizness

Nevaldāmie Strēlnieki ir izšķiedēji, kuri, ja ir sākuši, nevar vien beigt tērēt naudu. Viņiem nav raksturīga mantrausība un skopums, sevišķi, ja ir runa par mīļiem cilvēkiem. Viņi pērk greznas dāvanas, nedomājot par savām finansiālajām iespējām. Kad nauda beidzas un nākas ekonomēt, Strēlnieki kļūst nīgri un nelaimīgi. Apziņa, ka var tērēt naudu, kā grib, viņos rada baudu. Viņu pirkumi vienmēr ir ekstravaganti: ja Strēlniekam ir daudz naudas, viņš labprātāk iegādāsies personisko lidmašīnu, nevis „Rolls-Royce” tipa automobili.

Nauda Strēlniekam nedod ne varu, ne prestižu. Tā sniedz viņam apmierinājumu, to interesanto un bagāto dzīves pieredzi, kuru cilvēks nespēj sasniegt, ja naudas nav.

Veselība

Strēlnieki ir apveltīti ar izcilu veselību. Viņu slimību galvenie cēloņi ir pārlieka aktivitāte, nevaldāmais raksturs un pastāvīgais sasprindzinājums. Viņi strādā dienu un nakti, ienīst miegu un atpūtu, neizbēgamos atelpas brīžus uztver kā bezdarbību. Strēlnieki ir iedzimti sportisti, jo sports viņiem sniedz aktīvās darbības turpinājumu.

Strēlnieki, kuriem ir paaugstināta nervu uzbudināmība, bieži kļūst par katastrofu upuriem. Traumas un nelaimes gadījumi vajā viņus ik uz soļa. Zvaigžņu tulki citu Zodiaka zīmju bērniem ieteic būt sevišķi uzmanīgiem, ja Strēlnieks sēžas pie automašīnas stūres.

Visvārīgākās vietas ir gūžas locītavas, veģetatīvā nervu sistēma. Strēlnieku veselības stāvoklis pasliktinās, palielinoties vecumam.

Mīlestība

Strēlnieks ir uguns zīme, un tas lielā mērā nosaka attieksmi pret mīlestību un seksu.

Vētrainas, kaislīgas un nekontrolējamas aizraušanās, mīlas karstums, erotiska uguns Strēlniekiem ir raksturīga daudz izteiktāk nekā citu Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Viņi bieži vien izrāda tik pārmērīgu kvēli, ka emociju uguns, ātri uzliesmojusi, tikpat ātri nodziest, un tas Strēlniekus padara gauži grūtsirdīgus.

Strēlnieki parasti saglabā draudzīgas attiecības ar tiem, pret kuriem vēl pavisam nesen viņi izjuta nevaldāmu kaisli. Ja Strēlnieki ir atraduši savas pielūgsmes elku, tad lietā mērķtiecīgi tiek likti bagātie enerģijas krājumi, kas liecina par apņēmību un māku sagaidīt to brīdi, kad iekāres objekts beidzot padosies un padevīgi pieņems piedāvāto mīlestību. Taču pēc mērķa sasniegšanas Strēlnieka kaisle apdziest. Iekarošanas romantika ir aizraujošāka nekā uzvara pār izvēlēto mīlestības objektu. Laulībā romantiskā interese, tieksme un kaislība zūd, tomēr Strēlnieki ģimenes saites cenšas saglabāt un nepieļaut šķiršanos.

 

Pozitīvās īpašības: strēlnieki ir enerģiski, jautri, dzīvespriecīgi, atvērti visam jaunajam un apkārtējiem, godīgi un taisnīgi. Visaptveroša tieksme pēc brīvības, neatkarības un patstāvības. Strēlnieki ir nelabojami optimisti. Labs organizatorisks talants.

Negatīvās īpašības: strēlnieki bieži vien ir neapdomīgi- vispirms dara un pēctam domā. Viņiem patīk pārspīlēt, izklaidēties- viņi ir dzīves baudītāji.

 

***Tipiski gara pārstāvji un nākotnes sludinātāji. Jautras dabas, impulsīvi, līdzjūtīgi, spēcīgi, ar izteiktu pašcieņu. Viņu jūtas ir intensīvas, darbība-ekspansīva. Viņi ir cēli un augstsirdīgi, godīgi un taisnīgi, atklāti un tieši, neatlaidīgi un uzstājīgi, labvēlīgi un garīgi devīgi. Viņi ir ļoti spējīgi un talantīgi. Viņi ir cīnītāji par sociālo taisnību, par personisko un garīgo brīvību un neatkarību. Viņiem piemīt spēcīga intuīcija, paredzēt spējas, saprātīgums un pamatīga apdomība. Viņiem ir organizatora un oratora spējas. Viņi ir ļoti aktīvi.***

 

***Vājās vietas ir mugurkauls un locītavas.Strēlnieku zīmē dzimušie bieži slimo ar artrītu, artroze, osteohondroze. Strēlnieku nevērīgā attieksme pret ēšanas režīmu izraisa 12 pirkstu zarnas un kuņģu čūlas slimībām, bieži ir depresīvi stāvokļi.
Uzturā Strēlniekiem iesaka lietot sāli ar lineļļu, tas normalizē vielmaiņu un pilnībā uzsūcas organismā, nenogulsnējas kaulos. Iesaka katru dienu nelielos daudzumos ēst skābos kāpostus. Šai zīmei ir vajadzīga diēta, kas nostiprina nervu un asinsrades sistēmu. Vieglas brokastis dienas vidū ir labākas par pusdienām. Pēdējo reizi ēst vajadzētu ne vēlāk kā 3 stundas pirms gulētiešanas.***

 

DĀVINĀŠANAS HOROSKOPS

Pati labākā dāvana strēlniekam, protams, ir aizraujošs ceļojums. Ja pagaidām šādas iespējas nav, tad jebkura lieta, kas saistīta ar ceļošanu.

 

Ko dāvināt? Ceļojumu un sporta inventāru: mugursomu, vējjaku, sporta kurpes, bumbu, slēpes, čemodānu. Grāmatas par citu zemju kultūru vai svešvalodām, kā arī daivinga vai sērfinga ekipējumu. Arī suvenīri no eksotiskām valstīm – koraļļa zars no Klusā okeāna vai afrikāņu maska – būs laba dāvana. Automobiļa īpašniekiem visu, kas noderīgs viņu dzelzs zirgam. Sievietēm piemēroti lietussargi, apmetņi, ērti apavi un ietilpīgas ceļojumu somas.

Noteikti dāvanai pievienojiet kartiņu. Dāvināšanai izmantojiet brīdi, kad klāt ir iespējami daudz skatītāju.

Un nepievērsiet uzmanību viņa izteikumiem, ka nevajadzēja jau tā pūlēties, jo strēlnieks pamana un atceras visu.

Bērniem – velosipēdus, mašīnītes, zirdziņus un zvēriņus uz ritentiņiem.

Nav vērts dāvināt dežūrkonfekš kastes. Netērējiet laiku dārgas pildspalvas vai šķiltavu iegādei – neatkarīgi no cenas tas tiks pazaudēts paris dienu laikā. Un nedāviniet dzīvniekus, jo tos neviens nekops.

 

Parunas:
1. Labu cilvēku vajag daudz!
2. Visiem, kam esmu parādā, sniegšu piedošanu!
3. Labākā atpūta, ceļojums apkārt pasaulei.
4. Lielākā problēma – visi nav ar mani vienprātis!
5. Mans ideāls – princis baltā zirgā!
6. Uz mani nav iespējams dusmoties!
7. Ierobežota savā brīvībā – kas tas tāds?
8. Pienākumi izdaiļo tikai tos, kuriem nav rakstura!
9. Ir muļķīgi satraukties pirms laika, pienāks brīdis un tad varēs satraukties!
10. Nu nav obligāti cilvēkam jābūt ar pienākuma apziņu!

 

Dieva vārdi Strēlniekam:
„ Tev, Strēlniek, es lūdzu likt cilvēkiem smieties, jo viņi bieži nocietinās, manas idejas fanātiski tulkodami. Caur smiekliem tev jādod cilvēkiem cerība, lai cerībā viņu acis pavērstos atpakaļ pie manis. Tu pieskaries daudzām dzīvēm un pat tad, ja tas būs īslaicīgi, tu uzzināsi to nemieru un šaubas, kas mājo katrā no tām. Tev, Strēlniek, es dodu neierobežotu pārpilnību, lai tava ietekme varētu izplatīties pietiekami plaši, iesniegties katrā vistumšākajā stūrī un izgaismot to.”

 

Kad astrologam slikts garastāvoklis: Visbiežāk izskatās pēc precīza idiota, un gandrīz vienmēr tāds arī ir.
Viņa kretīnisko optimismu un neatlaidību nespēj atvēsināt, pat ne ķieģelis, kas uzkrīt viņam uz galvas. Parunājot ar viņu tika piecas minūtes, gribās viņu ātri un sāpīgi nogalināt. Jau kopš bērnības mīl uzbāzties visiem ar savu sabiedrību un ar savām dumjajām idejām. Agresīvs optimists, kurš kopdzīvē radīs milzum daudz raižu. Patīk melot un izgudrot - visbiežāk, labu gribot (tā viņš domā). Mīl pūli, skaļus saietus un vietas, kur var par velti paēst un iedzert.  

 

Stress: Strēlnieks bieži vēlas sasniegt nesasniedzamo. Ja tas viņam neizdodas, tas Strēlniekā rada dusmas, satraukumu. Turklāt, Strēlnieks ir pārāk atklāts un sarunā tādas lietas, kas rada vispārēju satraucošu situāciju.  Labi apsveriet katru vārdu, ko sakiet konkrētā situācijā. Ja būsiet pārāk ass, atklāts, varat tikt nesaprasts vai saprasts nepareizi. Necentieties atrisināt visas pasaules problēmas. To nav neviens izdarījis un diez vai tas izdosies arī jums.  

 

 

ROMANTISKIE STRĒLNIEKI

Fanātisms un pieticība. Iesaku izlasīt Strēlnieku viedokli par sevi…
Neatlaidīgie Strēlnieki izceļas ar lielisku melno humora izjūtu un mūsdienās apbrīnojamu galantumu. Sievietes slavē aizrautīgos mīļākos Strēlniekus par viņu juteklību un prasmi iedegt lielas pilsētas ugunis mazā gultiņā. Viņi aktīvi nicina sieviešu greizsirdību un nepalaiž garām nevienus bruncīšus - jebkura vecuma, ārienes un uzvedības. Strēlnieki mīl parunāties par augstām tēmām un mīl valkāt melnas krāsas apģērbu. Dzer reti(galvenokārt iedzer), bet vecumdienās raksta pašu izdomātus memuārus. Vīriešu - Strēlnieku vidū es visbiežāk esmu saticis izblīdušus, sviedrainus un ar tādu ģīmi, kuru skūt ir bezjēdzīgi, bet sist bailīgi.
Sieviete Strēlnieks - Kazanova svārciņos, kas bezrūpīgi vienu vīrieti maina pret citu. Viņa ir godkārīga un uzskata sevi par seksuālu dāvaniņu vīrietim. Nekautrējoties mīļākajam izstāstīs par viņa priekštečiem, bet, ja nāksies viņā vilties - nevilcinoties pateiks to… Interesanti, ka vīrieši parasti viņas nežēlīgi krāpj. Sieviete - Strēlnieks - tas ir romantiķa vai izvirtuļa sapnis, jo viņa ir tāda, kādu viņu redz vīrietis, ja vien viņa viņu, protams, iekāro.    

 

Strēlnieks- Viņa

Šai zīmē dzimušas sievietes raksturīga īpašība ir dzīvesprieks, ko papildina ziņkāre un tieksme gūt jaunas izjūtas, it sevišķi saldkaislas. Viņa aktīvi un labprāt piedalās visās dzīves norisēs, viņai patīk sensācijas, dažādas pretdabiskas parādības, jauni iespaidi. Viņa ir garīgi līdzsvarota, komunikabla, viņai patīk sajūtas, ko sniedz garša, smarža, attēls, skaņa. Bet augstāk par visu viņa vērtē savu ķermeni, kas viņai lieliski noder ,mīlas rotaļās. Viņas seksuālās iespējas ir milzīgas un praktiski neierobežotas gan kvalitātes, gan kvantitātes ziņā. Viņai patīk iespaidu dažādība, un viņas erogēnās zonas ir ļoti plašas. Liela daļa no viņas enerģijas veltīta partnerim, ar kuru to vieno emocionālas saites un kuram tā būtībā saglabā uzticību. Tomēr viņas neparastā komunikabilitāte un izteiktā vajadzība pēc jauniem paziņām attiecīgos apstākļos var novest šo sievieti svešā gultā.

Sadzīves tehnikas horoskops: Jūs esat televizors. Un ne tikai tamdēļ, ka jūs kā tālrādis izdalāt siltumu un starojat no iekšpuses. Galvenais - jūs dāsni dalāties ar apkārtējiem visā, kas jums ir. Jūs atdodat sevi cilvēkiem. Bet, kas arī tiesa, labi darbi nepaliek nesodīti! Ļaudis bieži vien jūs lamā un uzskata par visa ļaunuma sakni. Jūs tiem sakāt, ka tikai atainojat reālo pasauli, bet dzirdat atbildi, ka viss notiek otrādi - pasaule pieskaņojas tam, ko rādāt. Kam taisnība? Kas ko vada? Laikam jau tikai jūs paši zināt patiesību.

 

Atriebības horoskops: Principiāls nūģis. Strēlnieki, kā sliktā kino, pirms nošaut vainīgo, vispirms nolasīs lekciju par taisnīgumu, atcerēsies bērnību un gandrīz jau pārliecinās sevi par pretējo. Un, kad beidzot būs izlēmuši šaut, “upuris” jau būs atmetis ar
roku un aizgājis. Lai atriebtos, viņiem noteikti ir vajadzīga publika,
līdzdalībnieki, savādāk garlaicīgi cīnīties par taisnību. Toties Strēlnieks
ir ļaunatminīgs kā mafijas boss: viņš var satikt pāri darītāju pēc
divdesmit gadiem un atmaksāt ar uzviju. Sadzīvē viņam ļoti labi padodas
birokrātiska atriebība, tāpat kā Jaunavai - arī viņam patīk padzenāt
pretinieku pa valsts iestādēm. Alimentus no viņa nav iespējams piedzīt, ja
nu vienīgi tad, ja veic mazuļa DNS analīzes.

 

Horoskops 2010.gadam

2010.gads atnesīs izaicinājumus, taču jūs būsiet pietiekoši sagatavots svarīgākajam izaicinājumam.

Jums vajadzētu pārliecināties, ka nezaudēsiet savu statusu un pozīciju šajā gadā. To var panākt izvairoties no strīdiem, kā arī negalvojot par ieguldījumiem. Pēc 2010.gada 2.maija būs uzlabojumi, taču problēmas atkal var sākties starp 2010.gada 1.novembri un 6.decembri.

Iespējama īpašuma iegāde starp 2010.gada maiju un decembri.

Karjerā var gadīties apstākļi, kuru dēļ var zaudēt savu stāvokli. Būtu noderīgi izvairīties no jauniem darījumiem un sadarbībām. Tā kā būsiet kļuvis mazliet pasīvs, iespējams zaudēsiet kādu iespēju. Jums vajadzētu palikt tikpat elastīgam.

Veselība varētu sagādāt raizes līdz 2010.gada jūnijam. Periodā līdz 10.martam būsiet agresīvs un ātri uzbudināms. Jums vajadzētu nomierināt sevi un palūgt atlabšanu no Marsa.

Pēc 2010.gada septembra uzplauks mīlestība. Jaunas mīlas intereses parādīsies no 10. līdz 19.oktobrim.

Sociāli izcils laiks. Radīsies jaunas draudzības un būsiet ļoti seksapīls.

Gads, kurš jāpārdzīvo piesardzīgi.

64 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

 ļoti ļoti ļoti daudz kas atbilst ^^ Strēlnieki ir labākie :D

14 0 atbildēt

Tur kaut kā aizdomīgi pavīd vārdiņš „ūdensvīrs” emotion

2 0 atbildēt

Profesijas – tiesību zinātnes, publiskas uzstāšanās, literatūras aģents, teoloģija, mūzika.

Klimats – Strēlnieki lieliski jūtas aukstā klimatā. Viņi labprāt dzīvo laukos, sevišķi kalnu un mežu rajonos

Fiziskās īpatnības: Strēlnieki ir korpulenti, reizēm pat pārlieku, acis – brūnas ar patīkamu, siltu izteiksmi.

 

neatbilst... :D es neesmu resna, man ir zalganas acis, un man patīk +35 :D [2, dekāde] :D

2 0 atbildēt

o par sievieti un to ka miil melno kr;asu tik preciizi!!emotion ļotilabi +

2 0 atbildēt

Vispār, ļoti daudz ir tieši par mani, murrr!! emotion

1 0 atbildēt

Vuhū - pirmās dekādes strelienks :)

0 0 atbildēt

daudz kas atbilst, bet vietām gan bija nošauts greizi emotion

0 0 atbildēt

Patika bija labi

0 0 atbildēt

wuhū! strēlnieki VISLABĀKIE

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

pilnīgi garām par strelniekiem,jo neatbilst ne izš''kērdība ar naudu,ne mākslinieciskā dvēsele,ne kas cits no TEvis iekopētā maldīgā materiāla

0 1 atbildēt

Šis ir par ūdensvīru - paskatieties datumus.

Strēlnieks ir  Novembra beigas un Decembris.

0 1 atbildēt

nu viss nekad neatbildīs 100% , bet šis tas ir

0 1 atbildēt

atbildot uz MsSarcasm komentāru " daudz kas atbilst, bet vietām gan bija nošaut... " piekrītu.

Bet kopumā tiešām atbilst. :)

0 10 atbildēt