local-stats-pixel fb-conv-api

bermudas trijstūris10

48 25

Cienījamie spoki šis ir mans 3 raksts ceru ka patiks!

Bermudas trij. ir trīsturis kas atrodas atlantijas okeānā. Ir dažādas pasakas par bermudas trij. Piemēram daudzi stāsta kad no trijstūra ceļas neredzami gaisa burbuļi ārā no ūdens. Un tie sūc iekšā okeānā lidmašīnas ,kuģus un cilvēkus.Pirmais gadījums notika (precīzi neaceros)1985.gadā kad kuģis ar 5000 tonu zeltu nogrima tur.Pameiģinie iedomaties kādas bagātības ir tur apakšā.

Arī bija tāds gadījums kad armijas lidmašīnas vadītājam parādījas zaļš mākonis virs trijstūra un vadītājs burtiski noģība un iekrita trijstūrī ar visu lidmašīnu.(PAGAIDĀM MAZ INFORMĀCIJAS JA UZINĀŠU VĒL KAUT KO PIERAKSTĪŠU.)

zinātnieki ir pētijuši ka tagad tur apmēram ir noslīkuši 23 kuģi un no tiem 7 ir pilni ar zeltu un vēl nogrimuša 5 armijas lidmašīnas 17 pašazieru lidmašīnas.

48 25 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kas ir "bermudas trijstūris"? Ja raksti, tad apaskaties par ko!

 Bermudās ietilpst vairāk nekā 150 salu (Vikipēdija). Tātad - Bermudu trijstūris. Un, vai skolā nemāca īpašvārdus rakstīt ar lielo burtu? Protams, ka visam manis minētajam var uzspļaut un piezīmēt, ka te nav nekāda skola, bet vairāk vai mazāk gramatiski pareizs raksts taču ir baudāmāks!

22 6 atbildēt

un tos tu sauc par faktiem?

8 0 atbildēt

Un atkal tu izcelies ar informacijas trukumu, sen jau ir noteikts kas izraisa katastrofas shaja lokacija. tiesham ja velies veidot rakstu vismaz pacenties un ievac informaciju, izsakies plashak un interesantak.

4 0 atbildēt

nja sk..;D taisniba ;)

0 0 atbildēt

Ļoti daudz bilžu + attēlu. *sarcazm*

0 0 atbildēt

fikss tik tiešām fikss

0 0 atbildēt

iekrita trijstūrī? a kā tika uzzināts ka pilots redzējis tieši "zaļu makoni" nevis "rozā ponijus un Čaku Norisu spēlējam ričuraču" ?

par tiem gaisa burbuļiem pasmaidīju, tad nolēmu ka laikam jau spokos mazu bērnu vienmēr būs par daudz

0 0 atbildēt

Man jau ljoti fascinee fakti, mistikas, un kadu laiku biju aizravusies tieshi ar bermudas trijstura peetniecibu, bet es piekritu dazam labam, ka rakstam jabut kvalitativam, pareizi uzrakstitam un sakartotam. shoreiz ---- ;(

0 0 atbildēt

Es, atvainojos, bet zinātnieki jau pirms vairākiem gadiem ir izskaidrojuši šo faktu. 

Tas ir saistīts ar ūdens vulkānu, kura aktivitātes laikā izdalās milzu gāzes burbuļi, kas liek kuģiem nogrimt, bet savukārt lidmašīnām noslāpst dzinēji !  Tur nav nekas mistisks, tā ir daba ! 

0 0 atbildēt

Rakstam Nau Nevainas tas bermunda tristuris gan divains :)

0 1 atbildēt