local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigznes nolasāma profesija (gribi tici, gribi netici)8

94 5

Zvaigznēs nolasāma profesija

Rīgā dzimušais un plaši pazīstamais astrologs Sergejs Vronskis jeb īstajā vārdā Jānis Muižzemnieks (1915- 1998) bija spilgta un daudzpusīga personība. Astroloģija nebija vienīgā aizraušanās, viņš bija arī ķirurgs, medicīnas doktors, homeopāts un bioradiologs, hipnologs un psihoterapeits, psihologs, parapsihologs, filozofijas doktors, sociologs, kosmobiologs un politologs.
Izdevējs SIA "Alvīne un Alberts" pēc divām jau iznākušām Vronska grāmatām latviešu valodā - "12 zodiaka zīmes" un "Austrumu astroloģija" - laidis klajā arī trešo garadarbu "Planētas un profesijas". Šo darbu autors sakās veltījis tiem jaunajiem cilvēkiem, kas meklē sev piemērotu specialitāti.
Par cilvēka talantiem un spējām visai precīzi stāsta planētu atrašanās kādā zodiaka zīmē. Ne katrs var zināt, kura planēta viņa dzimšanas brīdī valdījusi debesjumā - tas jājautā astrologam. Tomēr grāmata palīdz bez priekšzināšanām kaut nedaudz orientēties debesu valstības labirintos.

94 5 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Man ar Staļinu ir vienā dienā dz. d. :D :D

4 0 atbildēt

Tur gan ir gandrīz jebkura profesija rakstīta..., bet tā pat ļoti atbilst, vismaz pirmajās 2 vietās ir tieši tas, ko es vēlos nākotnē, kaut reāli nestrādāju galīgi ne kur, kas tur rakstīts xD

3 0 atbildēt

"Strēlnieces brīnišķīgas sportistes" šeit nu smagi kļūdās, vismaz man. Neieredzu sporta nodarbības.

0 1 atbildēt

cik te tādi kā es - Svari ? 

0 1 atbildēt