local-stats-pixel fb-conv-api

Zombiju apokalipse!34

Mūsdienās ir ļoti daudz un dažādas slimības, kaut vai lielākā daļa ir ārstējamas un viegli kontrolējamas tomēr ir arī tādas, ar kurām nav iespējam cīnīties un apturēt izplatību, ļoti labs piemērs ir Ebola, vai arī Buboņu mēris (Protams, tagad šī slimība ir ārstējama, bet agrāk tā gandrīz iznīcināja Eiropu!).

Ļoti traka slimība ir trakumsērga, pagaidām šo slīmibu ar iegūt tikai caur asinīm un siekalām, bet ja tu iegūsti, tad tev ir "kirdik", tu mirsti lēnā, mokošā nāvē. Bet ja mēs pieņemsi, ka, piemēram. kaut kur Krievijā, kādās slepenās laboratorijās tiek veikti eksperimenti un šī slimība var tikt mutantēta (Tikai tagad visi komentāros nenodir*at mani, ka es nomelnoju Krieviju, jo ir bijuši daudzi gadījumi, kad Krievija ir pārkāpusi kādu vienošanos, un nav kaut ko inīcinājusi.). Pieņemsim, kad viņi šo slimību izmainīs tā, lai tā izplatītos pa gaisu, un lai tā nenogalinātu cilvēkus, bet tikai iznīcinātu smadzeņu šūnas-tādā gadījumā cilvēki būtu bezsmadzeņu radījumi, un šī sērga izplatītos ļoti ātri, protams, ka nebūtu kā filmās un šos "zombijus" varētu nogalināt samērā viegli-tā pat kā cilvēku, nošaujot vai jebkurā citā veidā, kurā nav iesaistītas smadzenes!

Un šim visam vajadzētu kaut kā arī sākties, bet to visu varētu aizsākt neuzmanība vai arī slinkums, un tad jau viss-Zemei ir beigas!

Un kam tādam ir arī jāsagatavojas, un tieši par šo būs šajā rakstā (Nē, es neesmu kaut kāds trakais, kas tics visādām teorijam un visam kam tādam, vienkārši jau ļoti sen esmu gribējis uztaisīt rakstu par zombijiem, bet nekad nav sanācis).

139 4 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
Ja sāktos īsta zombiju apokalipse, tad visi nožēlos, ka nelasīja šos rakstus
2 0 atbildēt

Uj, kāds saskatījies The Walking Dead par daudz....

2 0 atbildēt

nr.3 ierocis ir smags?

Laikam esi sīkaļa vai arī nekad neesi turējis m4a1 rokās...

snaiper šautenei tuvumā nav jēgas? nu spēles jā noscope grūti trāpit, tak beidz filozofēt kkadu hu*nu.

2 0 atbildēt

Pilnīgi sviestains raksts. Mazāk spēles vajag spēlēt.

2 0 atbildēt

ja uzbrūk ar trakumsērgu traks valis, tas varētu būt traki... emotion a. ja odi saslimst ar trakumsērgu?? Zombijodi...nelīdzēs ne naži ne pistoles..

vajag vēl visam pielikt klāt pretodu tīklu vai ko tml

2 0 atbildēt

tu esi idiots  emotion 

1 0 atbildēt

Kādi ir tavi avoti! Tā ir mana darīšana!

0 0 atbildēt

Labs raksts!

P.S. Manu karti, kas bija Daivida rakstā, redzēji?

0 0 atbildēt

raksta autors somu nazi nosauc par kautkādu virtuves nazi,, puisīt, mazāk filmas skaties, 

0 0 atbildēt

Sniper pistole?

Gramatika dirsā! Atvainojos.

0 0 atbildēt