local-stats-pixel fb-conv-api

“Zelta miljards” un “Google” specdienestu rīcībā.6

Notikumi pasaulē skaidri liecina par to, ka globālās elites svarīgākais uzdevums ir totāla cilvēku apziņas pārbūve un pat cilvēka būtības mainīšana. Tas tad arī ir tā dēvētās “jaunās pasaules kārtības” gan mērķis, gan uzdevums vienlaikus.

Par īpašu rādītāju šajā izpratnē kļuva pēdējā tā dēvētās Bilderbergas grupas sanāksme, kas 2013. gada jūnijā risinājās kādā Londonas priekšpilsētas viesnīcā, raksta žurnāls “Planētas Noslēpumi”.

129 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Daudzi šo rakstu nenovērtēs. Protams, viss rakstītais nevar būt 100 % patiesība, taču patiesība ir kaut kur pa vidu. Trekns pluss par rakstu.

9 0 atbildēt

Šīs židu grupas ir tikai piesegs patiesajiem žīdiem, 2 ģimenēm Rotšildiem un Rokfelleriem.

1.Valda pār Ameriku 2. Eiropā!

1 0 atbildēt
Agrāk kad nebija fonfons, laikam bijām aktīvāki un draudzīgāki. Jau tad kad parādijās pirmie telefoni mēs palikām lepni un klāt esošu draugu kompānijā trubā meklējām sazinājāmies ar labākiem draugiem. Nu mums ir katram sava truba. Esam no sabiedrības atsvešinājušies, labus draugus padirsuši kapājam angry birds un gaidam kad kāds kaut ko teiks.
0 0 atbildēt

pfff...weak..šitas ir izlasāms Ilustrētajā zinātnē, tgd man uz xmasiem uzdāvināja tieši žurnālu kur ir tieši šis par google ka viņi zin kur ko adram utt....mmm...no vienas puses liekas ka tu copy/paste no zurnala or kkurienec citurienes or tu pats sameklēji visu un cop/paste - nu , nāāāksies ielikt - , sry mate emotion

0 0 atbildēt

Ne pirmo reizi lasu par ko lidzigu un rugti ozh pec realitates, logika dzelzaina katra zina...+++

0 0 atbildēt