local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis, kas zaudē pulsu uz 45 minūtēm5

153 1

Brians Millers , 41,atverot konteinera durvis,viņš saprata,ka kautkas ir nogājis greizi . Viņš nekavējoties zvanīja 911 un teicis operatoram: '' Esmu kravas automašīnas vadītājs un šķiet,ka man ir sirdslēkme''.

Un tik tiešām,viņa galvenā sirds artērija tika pilnībā bloķēta,kas izsauca sirdslēkmi.

Viņš steidzās uz tuvāko slimnīcu.Slimnīcā viņš zaudēja samaņu,bet ārstiem izdevās novērst artērijas aizsprostošanos. Pēc neilga laika viņš pamodās un sajuta sāpes ,kas izplatījās pa visu ķermeni,viņa sirds nespēja pumpēt asinis. Viņa sirds apstājās.

''Viņam nebija sirdsdarbības,viņam nebija asinsspiediens,viņam nebija pulsa,'' sacīja medmāsa.

Ārsti centās viņu atdzīvināt ar sirdsmasāžu un četras reizes ar defibrilatoru,bet nekas neizdevās.

Bet pēc 45 minūtēm viņa pulss atgriezās no nekurienes. Ārsti šokēti stāsta:'' Viņa smadzenēm skābeklis nebija 45 minūtes,bet viņš pamostoties var uzreiz staigāt,runāt un smieties,tas ir pārsteidzoši''.

Pats Millers atceroties to,tad kad zaudējis samaņu, viņš esot redzējis gaismu uz kuru arī viņš esot gājis.Esot saticis savu māti,kura nesen mirusi. '' Viņa bija tik skaista ,tik laimīga....viņa satvēra mani aiz rokas un teica: '' Šis nav tavs laiks,tev nevajadzētu šeit atrasties,mēs tevi nogādāsim atpakaļ,jo tev ir jādzīvo tālāk un jāturpina iesāktais'' un tā es pamodos'' : stāsta Millers.

''Prieks būt atpakaļ starp dzīvajiem un ir viena lieta par ko es esmu pārliecināts! Tāda pēcnāves dzīve eksistē!!''

Vai Tu tici AFTERLIFE?

153 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

45 min smadzenem nebija skābēkļa tad jau calim pec atmošanās kartupelim vajadzēja būt

5 0 atbildēt

It kā jau viss skaisti - tunelis, māte, atgriešanās...bet kā ar elementāriem fizikas un ķīmijas likumiem? 45 minūtes smadzenes bija bez skābekļa, asinsrite bez kustības, kā tas ir iespējams?

3 0 atbildēt
Mirstot smadzenes izdala sava veida narkotiku kokteili. Tāpēc rādās gaismas tuneļu galos un visādas citādas mistiskas lietas.Protams cilvēki to nezinādami,domā ka ir kaut kas pārdabisks un vispār grib ticēt ka ir kaut kas pārdabisks,jo nespēj pieņemt savu nesvarīgumu un eksistences beigas. 45min. Smadzenes bez skābekļa?Sniegbaltīte stāsts ar šo liekams vienā plauktā.
3 1 atbildēt

Var ticet un var neticet,bet tadi gadijumi irFAKTS.Ja nevar izskaidrot ,tas nenozime ka nevar but.

0 0 atbildēt