local-stats-pixel fb-conv-api

Vestālas NLO13

306 0

Galvenā problēma ar NLO novērojumiem ir liecinieku trūkums. Parasti kontakts notiek kādā vientuļā vietā, turklāt vēl naktī. Tas, protams, nenozīmē, ka cilvēki melo, bet bieži vien mēs redzam lietas, kuras mēs vēlamies redzēt, tāpēc ir labi, ja ir vairāki liecienieki, jo tā var iegūt labāku priekšstatu par redzēto. Kas attiecas uz Vestālas NLO, tad šis ir īpašs gadījums. Liecinieku bija simtiem un NLO tika novērots gaišā dienas laikā.

1966. g. Austrālijā, Melnburnas piepilsētā Vestālā divu skolu skolnieki un skolotāji aptuveni 11.00 kļuva par lieciniekiem NLO, kas nolaidās skolai blakus esošajā laukā. Vai tas, ka bija ļoti daudz liecinieku un tas notika dienas laikā, deva iespēju izskaidrot notikušo? Kontakts ar ārpuszemes civilizācijām netika nodibināts un notikušais palika bez īsta izskaidrojuma. Protams, parastais izskaidrojums, ka tas ir bijis tikai gaisa balons vai zonde, arī figurēja, lai gan tas ir skaidrs, ka vairāk nekā 200 cilvēki nevar sajaukt gaisa balonu ar NLO, tomēr pārāk jau nu atšķirīgi tie ir.

306 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ja tik daudz turpināsi rakstīt par šādām tēmām, tad iesaku uzmanīties.  emotion  http://www.bildites.lv/images/82pm6vnh/19735/original.jpg

11 0 atbildēt

viens no informācijas ieguves avotiem ir cilvēku liecības/statistika. tiešāk, ja liels skaits savstarpēji nesaistītu, nepazīstamu cilvēku stāsta par viena tipa parādību, tas dod pamatu uzskatīt, ka parādība ir reāla. 

  ar nlo ir bišķi līdzīgi kā ar lodveida zibeni. reti smuka parādība, bet ārkārtīgi reta priekš novērošanas. lai vai kā, pasaulē no malu malam cilvēki ziņo par šo parādību.  manā ģimenē arī daži ir to redzējuši. secīgi no tā izriet, ka parādība ir īsta, lai arī tas eksistenci pierādīt nevar.

6 0 atbildēt
Vissudigakais ir tas, ka par to varēja/var aizliegt runāt./:
4 0 atbildēt

Atveda jauno apmainas skolnieku no Marsa.

0 0 atbildēt

NLO nepastāv diemžēl. 

0 4 atbildēt