local-stats-pixel fb-conv-api

Vergi, uzvalki un okultisms22

39 1

Brīvība.

Kad Tu maksā nodokļus, pārnāc mājās pārguris no darba, sēdi sastrēgumā, redzi kā bērnu apziņa tiek piesārņota ar atkritumiem, redzi kā tavas izvēles tiek izskalotas un sagrozītas, kā tiek izlietas asinis un TAS tiek saukts par drosmi un tikumu.... un tā tālāk, un vēl trakāk... Vai Tev nekad nav ienācis prātā... kāpēc? Vai nekad neesi iedomājies kautko, apmēram: "šī pasaule ir nepādomāta, dievam nav visi mājās'', "Viss šis ,atņem dzīvei jebkādu jēgu", "cilvēki ir briesmoņi" un tā tālāk, un vēl rupjāk...
Vai kādreiz esi pieļāvis domu... ka tam visam tā, vienkārši, nav jābūt?

39 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Pareizi teikts. Tik žēl, ka maz plusu.

4 0 atbildēt

vispār jau Dabā nekas īpaši nav noslēpts un noslēpjams. patiesība ir vienmēr pieejama visiem, vienīgi tas nav par velti. par patiesību ir nolikta maksa. bet , kā zināms, vairumam ļaužu labāk patīk dabūt visu gatavu un uzreizi. bet tas, savukārt, ir moments, kuru taisnīgi izmanto gudrie un izmanīgie - viņi dod "gatavo" un "visu uzreiz", un arī par maksu.

1 0 atbildēt

The rich and powerful piss on us and the media tells us its raining

0 0 atbildēt

NICE          emotion  

0 0 atbildēt
Vienvārds sakot vissvarīgākais ir INFORMĀCIJA.
0 0 atbildēt

Vajag Gribēt saprast, un tad informācija nāk pati, tikai jāuztver.

0 0 atbildēt

Daži ir jāpakļauj lai tie kas brīvi un redzigi spēj veidot jauno

sistemu

0 0 atbildēt

Par to ka "neredzamā vara" mums "kautko" uzspiež ir taisnība. Par piemēru varam ņemt TV vai Radio ziņu pārraides - tās izplata tikai negatīvu informāciju, it kā pasaulē nenotiktu nekā laba un pozitīva par ko stāstīt. Slepkavības, terorakti, nemieri utt. šī negatīvā informācija iesēžas cilvēku apziņā kā mēris. Un cilvēki par to domājot to vēl vairāk pastiprina. 

Tāpēc centieties izvairīties no negatīvas informācijas uzņemšanas.

0 0 atbildēt