local-stats-pixel fb-conv-api

Velnišķīgais spokustāsts.2

92 0

Sveiki spociņi ! Beidzot tā diena ir klāt, es atkal ielikšu rakstiņu!

Asinis peklē.

Nesen Linda ar draudzeni gāja izklaidēties uz draugu vecāku klubu.

Tur visi draugi sapulcējās atsevišķā telpā , lai sauktu garus un paākstītos. Viens no puišiem vārdā Mārcis izdomāja , ka gribot izsaukt velnu un paprasīt vienu vēlēšanos pret savu dzīvību. - ''Es gribu atdot tev ,velns, savu dzīvību pret vienu manu vēlēšanos!''

Bldddddddd... Atskanēja liels blīkšķis istabas tumšākajā stūrī. - ''Ak tad tu esi gatavs atdot savu dzīvību?! '' Mārcis bija tik piedzēries , ka nesaprata , kas notiek , bet neviens cits neuzdrošinājās kautko iebilst.

Velns parāva viņus līdzi uz pekli , bet to viņi saprata tikai tad , kad uz akmeņainas sienas redzēja ēnu , kā velns žņaudz Mārci . Ugunis un trokšņi uz brīdi pazuda. Viņi joprojām mierīgi gulēja uz smilšainās zemes gaidīdami , kas notiks tālāk. Prātā Lindai skanēja balss. - Tu mirsi ! HI, HI, HI , HĪI ! Linda attapās tajā pašā mazajā telpā... Bet pie kājām mētājās draugu līķi...

No rīta Linda atmodās savā mīkstajā gultā , kur blakus uz krēsla klusi gulēja viņas mamma Krista. Linda lēnām piecēlās un piebakstīja Kristai ar pirkstu pie deguna. Lindas mamma piemodās un satrauktā balsī izjautāja .

-"Vai tev viss kārtībā? Vakar tevi atrada Mārča vecāku kluba minī zālē kopā ar pārējo draugu līķiem! Es esmu ļoti izbrīnīta par to, ka tu esi pavisam sveika un vesela, jo izskatījās , ka tur plosījies īsts nezvērs!" -''Jā , viss ir labi tikai nedaudz reibst galva! Bet patiešām neviens no viņiem neizdzīvoja? '' Krista brīdi klusēdama nomurmināja -"Man ļoti žēl tavu draugu!"

Linda no šoka un pārlieku lielā pārguruma atkal aizmiga. Vakarā viņa atkal pamodās , tikai šoreiz enerģijas pilna. Bija jau pulkstens 22.13 un Lindas vecāki gulēja. Viņa nogāja lejā pa kāpnēm, lai nedaudz uzkostu,bet kad viņa bija tikusi līdz ledusskapim augšstāvā kautkas apgāzās ,un Linda steigšus devās uz otro stāvu ,lai apskatītu vai visiem viss kārtībā.

Tākā brāļa vai māsas Lindai nebija ,viņa sākumā iegāja vecāku istabā. Viņi gulēja. Ejot ārā no istabas Linda atkal sadzirdēja kautkādu troksni , tikai šoreiz viņa pavisam skaidri dzirndēja no kuras istabas tas nāk. Tā bija veļas istaba. Lindai jau no 9 gadu vecuma bija bail tur uzturēties, dēļ dīvainā mazā skapīša. Tas parasti pats no sevis virinājās, vai pie tā kāds pieklauvēja.

Bet tagad jau ir pagājuši 6 gadi kopš viņa pēdējo reizi dzirdēja klauvējienus vai skapīša virināšanos. Linda bez domāšanas ātri atvēra vaļā veļasistabas durvis uz ieslēdza gaismu. Tur nekā nebija , tikai sašķaidītā vāze un atgriestais ūdenskrāns.

Viņa visu sakopa ,paēda un atkal devās gulēt. No rīta Linda pamodās 6.00, tieši tad, kad Kristai jādodas uz darbu, bet Lindas tētis Aldis jau 5.00 bija darbā.

Krista aši uznāca pie Lindas ,lai pateiktu, ka šonedēļ viņai uz skolu nebūs jāiet, lai viņa paliekot mājās, uztaisa kautko ēdamu un paskatās televizoru.

Pēc pusstundas Linda atkal sadzirdēja dīvainu troksni ,kurš šoreiz laikam nāca no virtuves. Viņa paņēma mazo kabatas nazīti kuru pirms gada bija nopirkusi un klusi gāja uz pirmo stāvu. Kad Linda jau bija pie koridora stūra dīvainās skaņas apklusa.

Lindai strauji cēlās adrenalīns, un viņa ielēca virtuvē pavērsusi naža aso galu pret logu. Tur neviens atkal nebija. Linda apstaigāja visus mājas kaktiņus, bet neko dīvainu nemanīja, līdz viņa sajuta aukstu dvašu uz savas muguras. Linda lēni elpoja un gatavojās durt, bet kad apgrizās ieraudzīja to pašu briesmoni, kurš iepriekšējā vakarā nogalināja visus viņas draugus.

Linda pamodās slimnīcas reanimācijā. Viņai pretī sēdēja vecāki un visi draugi, kuri tajā vakarā bija miruši.-''Vai es esmu mirusi?" Jautāja Linda. -''Nē, tu 2 mēnešus gulēji komā! -''Vai es varu palikt uz brīdi viena?" -"Jā protams!" Atbildēja Krista.


Kad visi bija izgājuši ārā Linda appētīja sevi un uz sava kreisā pleca ieraudzīja velna zīmi. Tagad Linda saprata, ka dzimusi laimes krekliņā un kā viņai paveicies , ka tas bija tikai ilglaicīgs sapnis.

92 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

eeeeee, saraustīti, maz detāļu otro rindkopu pārlasīju dvreiz bet tāpat palikaa neskadrs... turklāt velns neizpildīja marka vēlēsanos bet visus vnk novāca... :D

2 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt