local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu esi gatavs citplanētiešu iebrukumam?8

92 4

Ja citplanētieši uzbruktu, kas notiktu???

Ir diezgan muļķīgi gatavoties tādam scenārijam, jo mēs neko par viņiem nezinām, ne viņu tehnoloģijas, ne mērķus, pat viņu izskatu...

1. 1.Mēs varētu dodies cīņā. Pieņemsim jūs salasāt bariņu cilvēku, piepērkat ieročus utt. Un kas no tā. Iespējams viņi ar vienu savas tehnoloģijas „lāzer” ieroci nogalinās jūs visus vienā sekundē, ja pat tev izdosies pāris reizes izšaut pa viņu kuģi, tad droši vien viņiem ir tāda aizsardzība, ka tas neko nedotu. Būtu muļķīgi gatavoties cīnīties.

Ja tu izvēlējies cīnīties, tad tava iespēja izdzīvot ir 0,000001 %.

2. 2.Otrs variants, izdzīvošana vienatnē vai nelielā bariņā ir daudz vieglāka.

Pirmās būtu jāsaprot, tas, ka lielākās pilsētas kristu pirmās, tur būtu panika, haoss, nāve, bandītisms, laupīšanas, slepkavības vēl pirms ierastos citplanētieši jūsu pilsētā. Citplanētieši uzbruktu sākumā kara bāzēm, tad lielākajām pilsētas, lai noslaucītu vairāk cilvēku, tad jau apslaucītu mazākās pilsētas, vai visu vienlaikus. Vai būtu droši palikt laukos, protams, būtu drošāk vismaz par 30 %, bet gan jau viņi medītu arī tur, un iznīcinātu. Drošākais būtu pēc iespējas tālāk no civilizācijas slēpties kaut kur mežā. Vasaru jūs vēl izvilktu, bet, kad pienāktu ziema ko tad. Var jau cerēt, ka viņi būs uz neilgu laiku, piezags resursus un pametīs zemi. Pastāv iespēja, ka nomaļākās vietās, vai dziļos laukos jūs izdzīvosiet, pietam laukos pārtiku var audzēt pats. Bet, ja viņi te būs uz ilgu laiku, tad izdzīvošana būs laika jautājums, zeme jau liela kaut kādu māju lauku nostūri pagrutāk atrast, bet ar laiku atradīs. Jebkurā gadījumā, ja ar vienu lādiņu neiznīcinās visu zemi, tad dodoties tālāk prom no civilizācijas jūs savu iespēju izdzīvot palielināsiet.

3. 3.Bet pats drošākai būtu gatavoties laikus, kaut kur laukos nopirkt māju un blakus kāda mežiņā taisīt dziļu bunkuru, jo dziļāks, jo drošāks, jānodrošina ar elektrību, ar gaisa ventilāciju, jo būve nopietnāka, jo labāk. Jāsagādā pārtika, bet pārtika jau mūžīgi tur nebūs, būtu jādrošina kāda telpa kur vismaz minimumu varētu izaudzēt, jo kas zina cik ilgi viņi šeit būs. Pats sliktākais būtu tas, ja viņi pavadītu mūžību šeit, tad labākais jūs varētu nosprāgt savā bunkurā no vecuma, ne no citplanētiešu rokas. Iespējams viņi medītu, prieka pēc, vai, lai iznīcinātu visus, tad bunkurs jānodrošina tāds, lai to nevar atrast, iespējams vizuāli jūs paslēpsiet viņu, bet ar visādām tehnoloģijām var atrast kā kāds tur slēpjas, tādēļ jānodrošina tā, lai bunkurs nelaistu cauri nekādus starus utt, par to jāpainteresējas vairāk, kā to uzbūvēt. Jānodrošina, lai bunkurs nelauž cauri radiāciju, ja nu viņu izmanto radioaktīvos ieročus, noteikti vajadzētu sienas no dzelzs betoniem, jādrošina, lai infrasarkanos starus nelaiž cauri utt. Noteikti, tas izmaksātu dārgi, katram jau jāskatās savs budžets, bet nu šādi gatavojoties, sliktāk, vai labāk jūs savu izdzīvošanas iespēju palielināt.

Kādiem scenārijiem būtu jāgatavojas.

1. Pats ļaunākais, būtu, ka visu zemi noslaucītu vienā sekundē-izdzīvošanas iespējas 0

2. Citplanētieši iebrūk ne mūsu izpratnē, bet ar nāvīgām gāzēm, vai kādiem citiem unikāliem ieročiem iznīcina cilvēkus, pilsētas noslauka vienu pēc otras. Tad izsūknē resursu un laižas prom. Kā jau minēju izdzīvošanu varētu palielināt atrašanas nomaļās vietās, vai bunkurā.

3. Citplanētieši iznīcina lielās pilsētas, pilsētas, protams, kara bāzes…Un apmetas uz dzīvi šeit, atlikušos medī kuri vēl izdzīvoja un iznīcina, labākajā gadījumā atlikušos kuri atsākās pretoties padara par vergiem. Sūdīgi, ja paliek, ja pat jūs izdzīvosiet kāda nomaļā vietā, vai savā bunkurā ko tālāk.

4. Šis būtu tas labākais scenārijs, citplanētieši ierodas tajās vietās kur viņiem vajadzīgi resursi, protams, karavīri uzbrūk, bet viņus iznīcina, tālāk, kad izpumpē ko viņiem vajag, tad pamet zemi, tad jau iespējams izdzīvosiet, bet uz zemes būs haoss, kari utt.

Ja būtu jums jākaro

Visdrīzāk, ka no saviem kuģiem pat nelīstu laukā, lidinātos un iznīcinātu, iespējams, ja apmestos šeit, vai medītu atlikušos, tad jau cīņa būtu tuvcīņā, bet visdrīzāk viņiem būtu necauršaujamas bruņas, nāvējoši ieroči, ja pat jums būtu kāds grupējums un ieroči diez vai, ka izdotos kādu novākt. Drošivien viņi jau izpētītu kādu mums ieroči un kā aizsargāties no mūsu ieročiem. Labākais uz ko mēs varētu cerēt 10 000 karavīru pret vienu citplanētieti.

Bet cerēsīm uz to labāko, ka šādu scenāriju nebūsemotion

92 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nav laika gatavoties citplanētiešu invāzijai, zem gultas dzīvo bubulis kurš jāizdzen no turienes, gulēt traucē  lolol:

9 0 atbildēt

Esmu gatavs. Lai tie zaļie kverpļi panāk šurp emotion

5 0 atbildēt

Jā esmu "Zaļo cilvēciņu" invāzijai gatavs emotion

2 0 atbildēt
Mums ir Čaks Noris. Iespējams tas ir iemesls kādēļ citplanētieši nav pie mums atceļojuši emotion
2 0 atbildēt
Tieši jau tā ir cilvēces lielākā problēma "Nu tam nav jēgas gatavoties, jo tas nenotiks", "Ir muļķīgi sākt kaut ko, jo pieļaut kaut ko tādu ir muļķīgi"... Bla, bla, bla un tā arī mūs visus paverdzina. Cilvēce arī nebija gatava 2. Pasaules karam, bet tai jau laikus signalizēja, ka tūlīt notkks kas šausmīgs, ka laikus ir kaut kas jālabo, jāgatavojas, bet viņi arī atmeta ar roku, jo "Tas tač nav iespējams". Varenā Romas Impērija arī krita, jo atmeta ar roku signāliem, kuri liecināja, ka viņu impēriju sagraus analfabētiski vikingi un neizglītoti huņņi. Mēs jau varam atmest ar roku šādām teorijām, varam vankšķēt, ka tas nenotiks, var turpināt ražot kalašus, nepievēršoties daudz spēcīgākiem masu iznīcības ieročiem... Uz Kosmosa fona mēs esam tikai niecīgs puteklis, kurš vēl ir Neandertālieša statusā un ja pastāv daudz saprātīgākas civilizācijas un es nešaubos, ka tādas ir, tad mēs viņiem esam kā žurkas, neaizsargātas un visiem atklātas. Mēs visi izgaisīsim pirms paspēsim nošķaudīties..
2 0 atbildēt

Mēs paši esam labi citpanētieši emotion

1 0 atbildēt

Es veci par! emotion

0 0 atbildēt

kā tu zini, ka citplanētiešiem ir tik labi ieroči? varbūt viņi ir neattīstīti un nemaz netiks līdz zemei. vai citplanētieši vispār uzbruktu zemei? ja viņi uzbruktu, tad visdrīzāk pievāktu visus resursus un aizlaistos prom, vai arī apmestos uz dzīvi šeit. ja viņi būtu kaut kādi traki psihopāti, viņi vienā mirklī uzspridzinātu zemi. ir iespējams ka nākotnē mēs paši būsim tie ļaunie citplanētieši, kas iebrūk citā planētā un iznīcina visu dzīvību uz tās.

0 0 atbildēt