local-stats-pixel fb-conv-api

Vai mēs dzīvojam matriksā?24

Jā, mēs sapņojam matriksā!

Daudziem cilvēkiem matrikss apziņai nav tikai pazīstamā brāļu Vaškovsku filma "Matrikss", bet arī pārliecība. Viens no šādiem cilvēkiem ir rakstnieks Deivids Aiks (David Icke).



117 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

čalis lieto halucigēnas vielas, dzird balsis, un domā ka realitāte nav reāla. izklausās ka viņam var ticēt

21 2 atbildēt

cepums tam, kurš to visu izlasīja emotion

9 1 atbildēt

Neklausies ko tas Ickes saka, daunis viņš ir. DMT nav nekāda gara molekula bet gan dabīga narkotika smadzenēs kuras dēļ tu sapņo, DMT ir iemesls kapēc cilvēki kas piedzīvo klīnisko nāvi redz visādus mēslus. Parastas halucinācijas, pašam arī ir gadijies saost viskautko jocīgu un dzirdēt viskautko. (Saodu sēra smaku un dzirdēju eksplozijas) tas viss bija tad kad mani brālis pamodināja 2 reiz pēc kārtas jo nemācēja ar datoru apieties, sāku haļavā mosties vairākas reizes augšā. Sapņos redzēju pārsvarā Ģeometriju un skaidri kā dienu atceros vārdu (Bypass). Tas ko viņš tur mūld par reptīļiem un ves sazinko ir muļķības. Tomēr, pat salausts pūlkstenis rāda pareizu laiku divreiz dienā. Daļa taisnības viņam ir, bet visu kā faktu uztvert nevajag, kā arī noliegt. 

9 2 atbildēt

Viegli ielikt copy paste rakstu. Grūti saņemties lai izlasītu emotion

4 0 atbildēt

katrs vienu un to pašu realitāti uztver pavisam savādāk. tas ir tikai normāli ka mums ir praktiski gandrīz neiespējami pārkāpt savām prāta robežām. 

4 0 atbildēt

Kas to lai zina, jo patiesība ir kaut kur tur - ārā.

3 0 atbildēt

Diemžēl neviens Tev nevar pastāstīt, kas ir Matrikss, tas Tev ir jāredz pašam.

Ja tu paņemsi Zilo tableti- stāsts beidzas, tu pamodīsies savā gultā un ticēsi tam, kam gribēsi ticēt.

Ja tu paņemsi Sarkano tableti- tu paliec Sapņu zemē un es tev parādīšu cik dziļa ir truša ala.

Atceries!!! Viss ko es piedāvāju ir Patiesība un nekas vairāk.

 

P.S. Arvien vairāk cilvēku uz Zemes izdara izvēli par labu Sarkanajai tabletei.

Iesaku noskatīties- The Matrix (visas trīs daļas), The holographic universe, lai gūtu priekšstatu par Matriksu. Šīs filmas glabā Patiesību. emotion

Matrikss tik tiešām aizmiglo acis- un slēpj Patiesību- Tu esi Radītājs, Tu esi Bezgalība, Tu esi Mīlestība.  emotion Tev tikai tas PAŠAM jāatklāj.

1 0 atbildēt

Viņš tak ir pilnīgs zābaks!!!!!!! Mums ar te viens čalis ar matriksu saslima,beidzās viss trako kreklā un šim lunim ir tāds pats liktenis!!!!!!

0 0 atbildēt

nesen Holandē satiku lidzigu idiotu, kas rija trifeles, gljukoja un domaja, ka ta ir iistaa patiesiiba. Uz trakjeni tadus.

0 0 atbildēt

Pirmkārt, ja kāds stādās priekšā kā "neatkarīgais pētnieks", tas nozīmē, ka viņa "pētniecības darbs" neinteresē nevienu investoru vai universitāti, kas faktiski pilnīgi vienmēr nozīmē - Jūs tūlīt dzirdēsiet par senajiem citplanētu astronautiem, bermunda trīstura spokiem, vai kāpēc ir vitāli svarīgi nēsāt sev galvā piramīdas formas cepuri.

Jautājums, kuru Aiks cilā, būtībā ir jautājums par to kā darbojas Visums. Arī mūsdienu fiziķi atzīst, ka fiziskā matērija savā ziņā ir ilusīva un ar 100% pārliecību nav iespējams pateikt, kas ir īsts un kas nav. Tā kā tēma ir ļoti reāla un interesanta, bet vai nebūtu labāk paklausīties kādā, kas to pamato ar cietu fiziku nevis ar balsi, kas skan viņam galvā? emotion

0 0 atbildēt

Man cittreiz liekas, ka mēs dzīvojam lielā un milzīgā videospēlē, ko sauc par dzīvi.

0 0 atbildēt

Par DMT, var runāt ilgi un gari. Tā esot viela, kas atrodas visā dzīvajā - ūdenī, kokos(visvairāk saknēs), cilvēkos, bet visvairāk Dmt atrodas Amazones džungļos, kkādā auga saknēs, tāpēc daudzi brauc tur tripot.

Un vel kkur lasīju ka viens zinātnieks bija notestējis to "Ajavasku", un caur to "sapni, halucinācijām", viņš atklāja, jaunu ķīmisko elemento un par to dabūja Nobela prēmiju.

0 0 atbildēt

Man ir jautājums.

Ja jau katrs var izvēlēties kādu apziņas cietumu vēlas saņemt savās smadzenēs, un katrs var stimulēt smadzenes uz konkrēto apziņas cietumu (cietums domāts kā realitāte),tad kādu realitāti ir izvēlējies Aiks?

Vai ir iespējams ka pats Aiks ir hologramma tāpat kā visi dzīvnieki?(jautājums tāds jo cik lasīju tad dzīvniekiem nav tāpat kā cilvēkiem šis matrikss),

un vēl kāpēc Aiks ir izvēlējies šo realitāti ja es tādu nevēlētos (kaut vai es tagad esmu šajā realitātē),

ja jau ''Es esmu viss un viss esmu es'', tad jau Aiks šajā realitātē ir tas kurš ievieš bailes manī par to ka es esmu Aiks.

Bet nu jā viss ir relatīvs, jeb katram savs.

0 0 atbildēt

he heeey David Icke :) nedomaju ka kadreikautkas no vinja paradisies seit :)

0 0 atbildēt

Es ticu tam , ka pasaule ir tāda kādu mēs to paši izveidojam , kā liels dators 

0 0 atbildēt

Man patika emotion

1 2 atbildēt

Teiksu jums ta... Atveriet pratus un laujieties fantazijai,varbut pat si fantazija klust par realitati vai ari jus no ta baidaties? Nekas nenotiek tapat vien...Apskati pasauli ar atvertu pratu un nojauc  vecas domasanas barjeras un skerslus un klusti Brivs....

0 1 atbildēt

Fantastiski! 

1 2 atbildēt