local-stats-pixel fb-conv-api

Vai eksistē Citplanētieši? Ko viņi grib no mums?...7

67 0

Labrīt! Šodien es atradu diezgan interesantu informāciju par citplanētiešiem. Šī informācija ir diezgan interesanta. Tad nu skatamies. :)

Vai eksistē Citplanētieši?

Šajā gadā ASV kongresam pasniedza informāciju, ka citplanētieši eksistē, tikai ir jautājums, kur viņi ir? Un kāpēc viņi ierodas pie mums? Šajā kongresā pasniedza informāciju, ka visā visumā ir reģistrēts aptuveni ap 1 triljons planētu un būtu dīvaini, ja mēs būtu vienīgie visā visumā un līdz šai dienai ir jau sasniedzis gandrīz 100% atzīmi, ka citplanētieši eksistē. Tad nu jautājums mums ir tāds! - Kur viņi atrodas? Un kādēļ viņi ierodas pie mums?

Kur viņi atrodas?

Viss ir iespējams, ka citplanētieši ir ļoti līdzīgi mums un arī dzīvo uz kādas planētas, kas ir ļoti līdzīga mūsu planētai, jo mēs visi zinam, ka neviena dzīvība nespēj pastāvēt bez gaisa un ūdens. Viss ir iespējams, ka viņi dzīvo kaut kur uz tādas pašas planētas kā mēs.
Intenetā ir arī noplūduši dažādi attēli, ka pie mums lidinās viņu kuģi. Neviens protams nevar noliegt, ka tas ir citplanētiešu kuģis, jo mēs visi zinam, ka viņi var būt pat vairāku tūkstošu gadu mums priekšā ar tehnoloģijām.

Ko viņi grib no mums?

Biežās dīvainās parādības liecina, ka citplānētieši regulāri ierodas pie mums. Tikai ko viņi grib no mums? PSRS Aizsardzības dienests ir atdzinis, ka 1990 - gados viņi ir sazinājušies ar ārpus zemes civilizācijām un ir izrādijies, ka tas noticis diezgan pozitivi. Un pirmais jautājums, ko viņi ir jautājuši ar tā laika tehnoloģiju palīdzību bija - Kādēļ Jūs lidojat pie mums? - Atbilde nāca grūti, jo viņu signālus bija grūti uztvert, bet tomēr spēja to izdarīt un viņu atbilde bija ''Mēs lidojam uz šejieni, lai verētu Jūs novērot, kā Jūs attīstaties un kādas ir Jūsu tehnoloģijas.'' Nākamais jautājums, ko mūsu planētas zinātnieki uzdeva bija šāds - Kāds ir Jūsu degvielas veids? - Un atbilde skanēja šādi ''Kas ir degviela? Mēs šādu jēdzienu degviela nesaprotam!'' Un mūsu zinātnieki secināja to, ka viņi neizmanto degvielu, bet enerģiju. Un tad sekoja šāds jautājums - Kā viņi attiecas pret mums? - ''Mēs Jūs nešķirojam, pēc katra, mēs skatamies jūs kā visus, un ja Jūsu rīcība ietekmēs Visumu nelabvēlīgi, mums nāksies jūs iznīcināt'' (Mans komentārs - Tas ir diezgan šokējoši) Un tad radās vēl viens jautājums - Cik civilizāciju eksistē Visumā? Viņu atbilde bija noraidoša, bet beigās viņi pateica, ka kopumā viņi ir apceļojuši 14 civilizācijas, mūs tajā iezskaitot.

Kā viņi izskatās?

Vienmēr ir jautājums kā viņi izskatās un arī šajā ziņā viņi sazinājās ar 2 civilizācijām, kas mums viņus aprakstīja. Viena civilizācija saka, ka viņi ir ''Rozi - violetā krāsā, gluda un spīdīga āda, matu vispār mums nav, acis mums ir aptuveni 4x leilākas nekā jums, mūsu augums ir aptuveni 1,50m sievietēm un 1m vīriešiem.''
Otra civilizācija saka ''Mēs esam tādi paši kā jūs rokas, kājas, bet vienīga atšķirība mums nav kakls, un esam rozā-violetā krāsā''

Ko darīt mums ja satiekam kādu no viņiem?

Zinātnieki saka, ka mēs viņus negad nesatiksim, jo viņi vēršas tikai pie līderiem. Bet ja nu tomēr tad tās būs tikai hologramas viņu vai kloni, kas neko ļaunu mums nedarīs tikai mēģinās noskaidrot kādu informāciju par mums. Nekādā gadījumā nevaig bēkt un domās viņiem draudēt, jo viņu tehnoloģijas un prāts spēj jūsu domas nolasīt.

Vai mums vaig baidīties no viņu iznīcība?

Viņi apgalvoja, ka viņi mūs neaizstiks, jo zin, ka mēs paši sevi iznīcināsim ar laiku, jo mūsu civilizācija nav vienota. Mēs viens otru slepkavojam un iznīcinam mūsu planētu. Tātad viņi mūs neaiztiks, jo saka ka Jūs 100% iznīcināsiet paši sevi.

Protams uz šo informāciju nevar noliegt un nevar ticēt. Teiksim, ka uz šo informāciju mes varam ticēt tikai 50%. Jo daļa ir taisnība un tas pierādās jau tagad.

Teikšu es, ka es ticu visam.

67 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ir jābūt ļoti aprobežotam cilvēkam,lai domātu ka esam vienīgie visumā...Raksts ir ok,bet pārlasi,padaudz gramatikas kļūdu.

7 0 atbildēt
Ļoti labs raksts pats arī esmu redzējis ciplanētiešus lidināmies debesīs ta ka es ticu visam kas šeit rakstīts
4 0 atbildēt

Zinātnieki ir pierādījuši,ka nav citplanētiešu,kas varētu lidot mūsu Visumā,jo Visums ir attīstījies vienādi un nevar būt pārdabiskas tehnoloģijas mūsu Visumā! Pastāv tik teorija,ka varētu citplanētieši pārvietoties caur melniem caurumiem,jo tur visi fizikas likumi pārtrauc eksistēt un laiks arī!To,ka mūsu Visums nav vienīgais,to pierādījuši daudzi zinātnieki un līdz ar to ir iespēja,ka mūs apciemo daudz augstāk attīstītas būtnes no Grand Universe! 

2 0 atbildēt

Dažu labu "lillā citplanētieti" var redzēt pie Centrāltirgus, guļam uz soliņa.

3 1 atbildēt

jo mēs visi zinam, ka neviena dzīvība nespēj pastāvēt bez gaisa un ūdens.Nop,ir baktērija,kas ir piedzīvojusi visu zemes attīstību un viņa spēj izdzīvot arī kosmosā,tikai aizmirsu kā viņu sauc.Bet tā jau jā,nevaram gan pastāvēt.

1 0 atbildēt

Kādēļ ,tu neliki visu kas avotā? Tur daudz cita interesanta informācija ir. Bet jā,tas ,kas avotā rakstīts piekrītu tam par garīgo attīstību. Tākā ir cilvēki ,kuri ir pareģojuši nākotni.Pēc daudziem apskatītajiem pareģojumiem cilvēces zelta laikmets iestāsies pavisam drīz,ātrāk nekā jūs domājat.Mēs visi to piedzīvosim.Pareģots,ka cilvēka garīgi attīstīsies kautkur ap 2025-2035 gadam. Tie,kas nepievērsīsies garīgajai attīstībai ,varēs palikt uz zemes un pūt. Par tiem pareģojumiem tā pārliecināts esmu,jo vismaz kādos 15 cilvēka pareģojumus visi ir pieminējuši aptuveno laiku,kad cilvēce ieies zelta laikmetā,tas ir garīgajā laikmetā un tas laiks ir no tā līdz tam,kuru iepriekš pieminēju. Kā savādāk cilvēks no 2 .gs. cits no 5.gs,cits no cita gs., visi saka aptuveno laiku,kad iestāsies zelta laikmets.

1 0 atbildēt