local-stats-pixel fb-conv-api

Vai BIGFOOT ir arī Latvijā?52

396 4

Šo rakstiņu esmu izveidojis lai meklētu cilvēkus, kuri varētu būt liecinieki interesantiem notikumiem, kas, varbūt, tiek noklusēti. Bet pilnīgi veltīgi – tā varētu būt vērtīga informācija, ja izrādītos, ka nav bijusi tikai bērnu fantāzija!

Šis stāsts ir ļoti sens. Tas notika kaut kad tad, kad ēkā, kas redzama nedaudz zemāk atradās bērnu sanatorija “Gaujaslīči” netālu no Cēsīm. Šobrīd tur saimnieko Svētās Ģertrūdes Evanģēliski Luteriskā draudze.

Tātad, Kad mani mazu puisēnu aizveda uz šo veselības veicināšanas iestādi – sanatoriju “Gaujaslīči”, visai drīz no citiem bērniem es uzzināju, ka zem ēkas, kurā atradās sanatorija dzīvo ‘viņš (tas)’. Daži, kas bija pietiekami drosmīgi esot redzējuši viņa acis tumsā, kad ieskatījās caurumā zem ēkas pamatiem.

Parasti gan bērni centās apiet šo caurumu ar līkumu.

Taču reiz es pamodos no pamatīga trokšņa. Mana guļamtelpa atradās 2.stāvā. Pirmajā stāvā atradās guļamtelpas sīkajiem (apm. 3-5 g.v.). No turienes tad arī nāca tas briesmīgais troksnis. Bērnu izmisuma un baiļu spiedzieni un raudāšana.

Saprotams, mēs jau arī nebijām nekādi lielie. Vecums no 10 līdz 15, tāpēc, dūšas mums nepietika, un neviens negāja skatīties lejā, lai uzzinātu, kas tur notiek?

Taču no paša rīta viss noskaidrojās – mazo bērnu guļamtelpā bija ienācis ‘tas’. Esot pastaigājis starp gultām, tad aizgājis uz spēļu istabu.

Kad nekavējoties aizgājām uz spēļu istabu atradām tur nelielu nekārtību. Parasti pirms gulēt iešanas mums bija jāsakārto rotaļlietas. Bet tajā rītā tur bija neliels juceklis, it kā tur kāds būtu kaut ko meklējis.

Un te nu gan fakts, kuru redzēju pats ar savām acīm – lielajos plastilīnā pikučos, kas atradās tiem paredzētajās kastēs, bija redzami skaidri ļoti lielu priekšzobu nospiedumi. Ne gluži tik lielu zobu, kādi ir zirgam, bet vismaz 2x lielāki, kādi ir cilvēkam.

Izsecinājām, ka ‘tas’ pēc sīko guļamtelpas ir iegājis spēļu istabā, un pavandījies pa rotaļlietām, ir arī pagaršojis – plastilīnu.

Vēl liecība – kad biju saķēris nelielu infekciju, un tiku uz nedēļu ievietots šīs sanatorijas izolatorā – pa logu pāris reizes redzēju kādas dīvainas būtnes rosīšanos pa tuvējo mežu. To norakstu uz halucinācijām, kas radušās no augstas temperatūras.

Bet kas lika visa 1. stāva bērniem panikā brēkt? Šis jautājums mani urda visu šo laiku!

396 4 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Es pats esmu redzējis viņu dzīvē. Un es nebiju viens, drošvien daudzi par šo smiesies un domās kādas sēnes es lietoju - nekādas emotion  Tas patiešām ir reāls! Mēs ar čomu runājamies es ieraudziju šo būtni mana seja bailēs saviebās čoms paskatijās uz mani uz ko es skatos ar tādu izbīli tad viņš paskatijās tajā virzienā uz kuru manas acis ir pavērstas tad mēs saskatījāmies un pilnā rīklē bļāvām aiz bailēm un laidāmies. Kā par neražu man ritenim bija uzlikts 21. ātrums bet nebija problēmas ar rāvienu uzsākt braukt aiz bailēm. Čoms netalu dzīvoja no tās vietas un viņam vajadzēja laist mājās bet viņam bija bail pa to ceļu braukt uz mājām viņs teica ka gaidīs kādu mašīnu un tad brauks reizē ar to  emotion Tas bija kādos 16 gados kad mēs neko nelietojām un šamais atradās aptuveni 15 metrus no mums viņš sķērsoja ceļu un ieskrēja mežā. Žēl ka tajos laikos nekādi fočiki telefonos nebija, bet ko tas līdzetu jo aiz izbīļa pirmā lieta kas ienak prātā ir mukt. Ja arī būtu bilde tad mūsdienās to saukātu par fotožopu emotion 

14 0 atbildēt

Ā jā viņš izkatijās kā 2. 3. un 5. bildē aptuveni 3m garš   emotion un pārvietojās uz divām kājām spalvas bija vairāk melnas nekā brūnas. Šad tad šo gadījumu atceros izstāstu draugiem , bet viņi tikai pasmejas  emotion  Es precīzi atceros to vietu kur tas notika vienreiz pat tur ar mašīnu pa nakti aizbraucu lai papētītu kas apkārtnē darās. Diez vai vēl šāda iespējā dzīvē būs kautko tādu redzēt  emotion      Ja kāds netic piesakos iziet melu detektora pārbaudi ja kāds var nokārtot emotion 

7 0 atbildēt

Biju šajā sanatorijā septiņdesmitajos gados. "To" neredzēju, bet mums bija "mistiska" lieta ar zobupastām, ilgu laiku regulāri tūbiņas pa naktīm tika patukšotas. Mēs domājām, ka tās zog un ēd sanitāre. Nu, ka viņai tāda pastu "narkomānija". Un mēs pat sūdzējāmies vadībai. Mums izvairīgi tika atbildēts, ka viņa varbūt esot kādu reizi paņēmusi izlietņu tīrīšanai. Bet pastas tukšojās pastāvīgi. Varbūt "Tam" negaršoja plastilīns, bet zobu pastas bija tieši laikā.

5 0 atbildēt

Visparastākais bezpajumtnieks, kuram acis bija dzeltenas dēļ Hepatīta  emotion 

4 0 atbildēt

Varbūt iztulko bigfoot? - lielpēdis

3 0 atbildēt

Nezinu, man ar viņiem nav nekādu kontaktu.

Bet aizbraukt uz turieni gribētos. Ja tā nav privāta un norobežota teritorija, tagad gan varētu tajā caurumā ieskatīties emotion

3 0 atbildēt
Sabaroja bomzi ar plastalīnu emotion
2 0 atbildēt

uuu otrajaa lapaa atradu savu komentu no 2016gada  emotion 

2 0 atbildēt

Es ar comu ar redzeju. Ja es viens to butu redzejis to varetu nosaukt par izteli,gljuku halucinacijam vai velns vinj sazin kaa.  Mani var pieslegt pie jebkaada melu detektora un varu likt kjiilaa visu kas man ir un mani varetu bazt cietuma lidz muza galam ja melu detektors uzraditu pretejo. Esmu to stastijis visiem saviem draugiem vinji tik smiin.  emotion  emotion  Vins atradas apmeram 15m-20m ataaluma,bija skaidra pievakare. Vins skersoja meza celju. tas bija prom no pilsetas un taja laika nefilmeja neviens nekadus prankus, tad telefoniem vel pat nebija kameras. Reti kuram vispar bija fotoaparats vai videokamera.   Esmu ljoti priecigs ka mums pa rokai bija ritenji. Jo izbilis bija briesmigs emotion  Reti kurs ko tadu ir redzejis un procents ka ieraudziis ir tuvu nullei. Man bija tada iespeeja. Super.  Kko tadu var nejausi nofocet , bet ne jau tu tur sedesi un speciali fotografesi. Dazreiz domaju un nozeloju kapec vinju neizsekojam un nepapeetijaam tuvaak, bet varbut mus saplositu gabalos. Jaa un vins staiga uz divaam kajam gluzi kaa cilveks tik daudz daudz razenaaka auguma. Tumsi bruns, gandriiz melns, biezs apmatojums. Varetu but uz kadiem 3m gars.

2 0 atbildēt

Titulbilde labāemotion piesaista

2 0 atbildēt

Ir bijusi tā laime vai nelaime Gaujaslīču sanatorijas desmitajā palātā vienu vasaru padzīvot atmodas laikā. Puikas stāstīja par kaut kādu monstru, kas tur dzīvo, bet mēs īpaši neņēmām aubē. Bet tad vienā rītā pamanījām, ka logam stikli no ārpuses nospeķoti ar lielām cilvēka plaukstām. Tad mums bikses bija pilnas, jo logs ciet un pa palodzi tik vienkārši arī nepastaigāsi. Biju šo aizmirsis, bet meklēju informāciju par sanatoriju un uzgāju šo rakstu un atcerējos 🙂

Jā, tie bija interesanti laiki.

1 0 atbildēt

Bigfuts ir reāla lieta. Īsumā ir tā, ka nesaistīti ziņojumi par parādību nāk katru dienu no malu malām. Mūsu senčiem tie bija pazīstami. Krieviem tas ir pazīstams kā"ļešij". Un amerikā pat ir cilts, kuri no neatminamiem laikiem ar tiem uztur sakarus. Runājās, ziedo viņiem ēdamos utt.

1 0 atbildēt

   Tādi neeksistē un nekad nav eksistējuši!Tad sen būtu atrasts,vismaz kādu skeletu,vai citas pēdas(es nerunāju par pēdu nospiedumiem),neviss visu laiku "miglā tīts"!Tā jau raksts interesants  emotion  

3 2 atbildēt

Ir.

1 0 atbildēt

milzīgs, spalvains un ar lielām pēdām? bļin onkulis no sanatorijas atkal laikam aizmucis

0 0 atbildēt

Tas 6. mani nobidēa 

xd  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Interesanti, kā viņš panāk savu neredzamību?

0 0 atbildēt

Esmu viens no,, tiem berniem,, ... 6.taja att .redzamais ir sanatorijas saimniecibas parzinis pec nokapsanas no divnedelju plosta ,piecas minutes pec salapisanas .... emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Patīk cilvēki ar labu fantāziju.
0 0 atbildēt