local-stats-pixel fb-conv-api

Uzzini, ko mīļākā krāsa vēsta par tavām slēptākajām bailēm.4

50 1

Caur krāsām cilvēks izrāda līdzjūtību, mieru, taisnīgumu, laipnību, piedošanu, mantkārību, iekāri, egoismu un neveiksmi.

Tas, ko tu slēp dziļi sevī tiek atspoguļots ar mīļākās krāsas izvēli, tā visai daudz pavēsta arī par tavu raksturu.

Mīļākā krāsa liecina kā par indivīda stipro pusi, tā arī par viņa vājībām, ar tās palīdzību iespējams uzzināt arī slēptākās bailes.

Melna: tu baidies nesasniegt izvirzītos mērķus.

Tu bieži vien izvirzi sev grandiozus dzīves plānus un visvairāk tu baidies no tā, ka nespēsi tos īstenot. Pat tad, ja izskaties pašpārliecināts, tu ātri zaudē savaldīšanos, ja nespēj iegūt to, ko vēlies vai īstenot iecerēto plānu.

Zila: Tu baidies no nemiera.

Tu esi piezemēts un mierīgs cilvēks. Lai kas arī nenotiktu, tu zini, ka veiksme uzspīdēs atkal. Tu zini, ka visam ir savs iemesls. Līdzsvarotība ir tava stiprā puse un tu reti kad sasniedz savas aizkaitināmības robežas. Tu satraucies tikai tad, kad tiek traucēts tavs iekšējais miers.

Brūna: Tu baidies no neparedzamības.

Tu meklē stabilitāti. Tev piemīt tendence sīki izplānot katru sīkumu un ja kaut kas notiek savādāk, nekā paredzēts, tu krīti panikā.

Zaļa: Tu nevēlies, lai citi tevi apgrūtina ar savām problēmām.

Ja tava mīļākā krāsa ir zaļa, tad tu esi māksliniecisks cilvēks, kuram padodas citiem iepatikties. Tajā pašā laikā tevi visnotaļ pamatīgi satrauc tas vai citi cilvēki tev neuzbāzīsies ar savām problēmām.

Pelēka: Tu baidies no konfliktsituācijām.

Tu baidies no konfliktiem un pretrunām, tieši tādēļ tu centies no tām par katru cenu izvairīties, dažkārt pat padarot sevi teju vai neredzamu.

Oranža: Tu baidies zaudēt kontroli pār savu dzīvi.

Oranžā ir tā krāsa, kuru iecienījuši draudzīgi un impulsīvi cilvēki. Tev visvairāk bail no tā, ka tu sekosi straumei un nespēsi kontrolēt savu dzīvi. Interesanti, ka tu beigu beigās tāpat pieņem lietas tādas, kādas tās ir.

Rozā: Tu uztraucies par to, ka tavi sapņi varētu nepiepildīties.

Mīlošu un jūtīgu cilvēku mīļākā krāsa ir rozā. Ja tā ir tava mīļākā krāsa, tad lielākās bailes tev sagādā tas, ka tavi sapņi varētu kādreiz nerealizēties tādā veidā, kā to vēlies.

Violeta: Tu uztraucies, ja kāds nepiekrīt tavam viedoklim.

Tu esi intelektuālis ar apskaužamu karjeru. Tiesa, tevi no rāmjiem spēj izsist cilvēki, kuri kategoriski atsakās piekrist tavam viedoklim vai skatījumam. Pat tad, ja kāds tuvs draugs apstrīd tavu viedokli, tu kļūsti ļoti nervozs.

Sarkana: Tev bail, ka neviens nepievērsīs tev uzmanību.

Sarkanā ir spēka un izdošanās krāsa. Ja tā ir tava mīļākā krāsa, tas tu esi ambiciozs cilvēks, kurš cīnās par savu vietu zem saules. Tava vājība noteikti ir uzmanības trūkums no citu cilvēku puses.

Balta: Tev bail no kritikas.

Tev piemīt spēcīga vēlme pašapliecināties. Vienīgais mīnuss ir tas, ka tev trūkst prakstiskuma, kura dēļ tavas idejas bieži vien netiek realizētas. Tev ir bail no citu kritikas, kas kalpo par iemeslu ideju nepiepildīšanai.

Dzeltena: Tu baidies, ka nespēsi kontrolēt savu dzīvi.

Ja tev patīk dzeltenā krāsa, tad tu noteikti esi dzimis optimists, kurš ne pavisam dzīvi neuztver nopietni. Tajā pašā laikā tev visvairāk bail no tā, ka nespēsi kontrolēt pats savu dzīvi.

50 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://zvaigznutulks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Man nav mīļākās krāsas.  emotion 

8 0 atbildēt
Man vairāk interesē KĀ b*in mīļākā krāsa var pateikt par cilvēka bailēm? Piemēram mana mīļākā krāsa ir melna, bet man nav bail no nesasniegtiem mērķiem, nesasniegšu, nu ok, varbūt citreiz sanāks, vienīgās bailes, kas man patiešām ir, tās ir bailes uzstāties priekšā un varbūt vēl pāris...
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt