local-stats-pixel fb-conv-api

Torpēda no pagātnes11

128 9

Es vienmēr esmu ticējis,ka var ceļot laikā.Pats Stīvens Hokings apgalvo,ka var ceļot laikā,bet tikai nākotnē,ne atpakaļ pagatnē.Pats nezinu,kas,ko,kā,bet interesanti.Piemēram,ja mēs varētu uzzināt par Filadelfijas eksperimentu (Philadelphia experiment) ko veica ASV flote,tad mūsu uzskati par ceļošanu laikā mainītos.

Bermudu trīsstūra tuvumā cietušās zemūdenes ekipāža nespēja noticēt, ka tagad ir... 2001. gads. Pēc viņu kalendāra sanāca, ka zemūdene ir saņēmusi triecienu 1944. gada 27. februārī. Sanāk, ka zemūdene pārvietojusies laikā... 57 gadu ilgumā.

Stāsta amerikāņu mīnvedēja kuģa, kurš uzbruka zemūdenei, virsnieks: «Kad pēc apšaudes ar dziļumbumbām zemūdene iznira no ūdens, mēs nespējām noticēt savām acīm: tas bija Otrā pasaules kara laika zemūdens kuģis, kas «medīja» sabiedroto kuģus Atlantijā.»

Kauja notika aptuveni 300 kilometrus uz dienvidrietumiem no Bermudu salām. Tā sākās, kad kādam amerikāņu kuģim viena pēc otras trāpīja divas zemūdenes. Amerikāņu jūras spēki cenšas slēpt šo faktu, taču visuresošie žurnālisti apgalvo, ka tas bijis raķešu un mīnvedējkuģis «Arley Berk».

Bija skaidrs, ka torpēdas raidījusi kāda zemūdene. Kuģu vienība sāka izmest dziļumbumbas. Zemūdene cieta, iznira no ūdens, un 64 dzīvi palikušie tās apkalpes locekļi nokļuva gūstā.

Stāsta kāds štāba vienības biedrs: «Viņi bija satriekti un neizpratnē skatījās uz nezināmā militārā formā tērptajiem cilvēkiem. Viens no vācu jūrniekiem lūdza pēc ierašanās krastā piezvanīt uz Berlīni, lai uzzinātu, vai viņa sieva nav dzemdējusi.»

Vācu jūrniekus nogādāja vienā no ASV jūras spēku bāzēm, kuras vadība ir neizpratnē, ko ar viņiem tagad iesākt.

Anomālo parādību speciālists Georgijs Raskins stāsta: «Mums ir darīšana ar tipisku objektu pārvietošanos laikā, kas nenotiek bieži. Vācu zemūdene nokļuva 2001. gadā un uzbruka amerikāņu vienībai, jo zemūdens kuģa apkalpe uzskatīja, ka karš joprojām nav beidzies.»

Acīmredzot tā tas arī bijis, jo saskaņā ar datiem, kas atrodas vācu kara arhīvā, zemūdene «Y-602» izgāja no bāzes 1944. gada 3. janvārī, lai patrulētu ASV austrumu piekrasti. Taču zemūdene pazuda bez vēsts un tika uzskatīta par bojā gājušu.

128 9 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.eniostudija.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

haha :D nabagi ar 45 gada bunžu mūsdienu karakuģi, vel piekam mīnvedēju mēģināja nobliezt :D apmēram tas pats kā raksts par somālijas pirātiem, kas aiz pārskatīšanās uzklupa fraņču kara kuģim, kas bij nosūtīts cīņai ar pirātiem emotion

17 0 atbildēt

emotion  Šis ir iespējams tas amerikāņu mīnvēdējkuģis,kurš sastapās ar vācu zemūdeni.

Preškam šis? ------>emotion <----------------

7 2 atbildēt

Gūglā atrastas bildes... :D Iespējams. Iespējams. Varētu uzlikt Obamas bildi un pateikt, ka iespējams tas ir reinkarnējies Hitlers. Man patīk. :D

5 0 atbildēt

nespēja noticēt, ka tagad ir... 2001. gads. Pēc viņu kalendāra sanāca, ka zemūdene ir saņēmusi triecienu 1944. gada 27. februārī. Sanāk, ka zemūdene pārvietojusies laikā... 57 gadu ilgumā.

es ar nespēju noticēt lol

3 0 atbildēt

Dzirdēt dzirdēts ...tā tas ir! Tik vēl aizmirsi pieminēt dažus faktus rakstā ;)

3 1 atbildēt

Ev mani savāks kādi menti es ar dolbojobu tēlošu un teikšu esmu no nākotnes, tu mirsi emotion

1 0 atbildēt

Hitler- Returning back! :D

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt