local-stats-pixel fb-conv-api

Ticējumi par kaķiem.21

316 2

Kaķi ir ļoti mistiski un noslēpumaini dzīvnieki, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka ar viņiem ir saistīts tik daudz ticējumu. Piedāvājam iepazīties gan ar plaši pazīstamiem, gan pavisam retiem ticējumiem, kas saistīti ar kaķiem.

316 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Tos kas nogalina kaķus vajadzētu sodīt ar nāvessodu
37 2 atbildēt

Ir vēl ticējums, ja kaķim laicīgi neiedod ēst, tad viņš no tevis izņaudēs visu dvēseliemotion

29 0 atbildēt

Taisni pagājšnedēļ paņēmu pusotru mēnesi vecu kaķēnu no ielas, kauli un āda, plus vēl caureja. Vēl tagad baidos, ka tik nenomirst.

19 0 atbildēt

Muterīte stastija ka reiz māte saviem dēliem iedevusi kaķēnus lai aiziet noslīcināt,bet viņi paņemusi viņus vienkārši izņirgājoties sabradājuši-lieki piebilst ka abus pec kāda laika nobrauca smagā mašīna emotion iešu samīļot savu peleci emotion

4 0 atbildēt

Murratori (Oriģinālā "purrinators", proti, kaķi, kas nakts vidū bezgala skaļi un apmierināti murrā un aiz laimes mīstoties ielaiž nagus arī tev ādā.) ir brīnišķīgi dzīvnieciņi. Šodien, ejot uz darbu ap pieciem no rīta, saskaitīju uz ielas veselus četrus. Tad sāka līt. Vispār par tiem ticējumiem varētu būt taisnība, jo kaķi ir ļoti spēcīgi enerģētiski lādēti.

3 0 atbildēt

Trīs gadus atpakaļ prvācāmies no bomžarīga dzīvokļa uz māju. Atnāca kaķene stāvoklī ko bija pametuši jau 2 saimnieki. Paņēmām šo un tā paš dienā piedzima 3 kaķēni. Tagad dzīvojam ar 4 kaķiem un suni un tiešām, naudas ir da figa. ++ tev

3 0 atbildēt

daudzi ir tik skumji.(ar to es domāju ka cilvēki dara ko pavisam citu.)

1 0 atbildēt
+ lūdzu liec vēl man patīk
1 0 atbildēt

Nezinu cik patiesi un maģista tas ir, bet kaķēnus laist "jūras skolā" tiešām ir bīstami!

Tomēr tas vardabīgais darbs nepaliek nesodīts un no pazīstamiem ir zināms, ka "persona", kurai patstāvīgi tika uzticēta kaķēnu bendēšana, pats ņēma un noslīka! Faktu paspilgtina tas, ka tas bijis tik apsurdi, ka neviens pat īsti neesot ticējis... Mašīna ielidoja ūdens tilpnē, kamēr "persona" atradies bagažniekā, jo bija tik tāl aizdzēries, ka citur vietas viņam nebija.

Lūk tā! Absurdi?

1 0 atbildēt

kārtējais sviests

0 13 atbildēt