local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas, vai arī realitāte ?? 2125

Pasaulē ir daudz kas, par ko parastajiem cilvēkiem klusē. Ja kāds uzzina kādu no šiem noslēpumiem, tad var sanākt lielas nepatikšanas. Es nesaku, ka šīs teorijas ir taisnība, es vienkārši apkopoju pāris konspirāciju teorijas. Iepriekšējajā rakstā es jau piecas teorijas iekļāvu, šeit būs vēl piecas.

934 4 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000
I avatarsI

Nezināmais vienmēr nodarbina prātus

22 0 atbildēt

 

Kurā vietā muļķības? Dod vienu piemēru, kuru spēj izskaidrot kā muļķību. Viss te varētu būt un visticamāk ir patiesība. Ja nu vienīgi tu vēl tici Bībelei 21. gadsimtā, tad vispār nekomentē.

19 4 atbildēt
Izskatās, ka Tev nav dzīves, ja Tu vienmēr lien un raksti kaut ko stulbu...emotion
10 0 atbildēt

Zāles pret vēzi jau sen ir. Bet tā ir tautas medicīna.

7 0 atbildēt
Tu varēji labāk tērēt laiku mācoties latviešu valodu. emotion
6 1 atbildēt
Beidz izrādīties ar savu stulbumu. emotion
3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=ZNkmhY_ju8o Video, kur Buzz Aldrins, kurš bija Neila Armstronga palīgs/2. astronauts, stāsta, kas notika, kad viņi nolaidās uz Mēness. Toreiz notika tiešraide pa visu pasauli, kuru pārtrauca uz 10 minūtēm, jo Nasas kontroles centrs nespēja izskaidrot, to kas bija astronautu priekšā. Cilvēkiem pateica, ka tiešraide pati par sevi pārrāvās, bet viņi paši to izdarīja.

3 1 atbildēt

4.

Citplanētieši nelieto tik primitīvas tehnoloģijas. Viņiem ir laiktelpas portāli. Viņi ir iefiltrējušies starp mums. No paralēlās pasaules viņi filmē, kā mēs fap... upsī, izpļāpājos pārāk daudz. Aizmirstiet!

2 0 atbildēt
Un kā Tu pierādīsi pretējo?
2 0 atbildēt

Kārtējā ironija. Mana apgalvojumi un fakti ir zinātniski pierādīti un pārbaudīti. Jūsu apgalvojumus pat nevar pārbaudīt un lielākā daļa ir nepatiesi.

2 1 atbildēt

Tas bija Jūsu pierādījums? Tas pat nav pierādījums, jo nevar pateikt vai tas tā notika vai nē. Visticamāk jau, ka nē. Atļaušu pieminēt, ka katoļu baznīca bija tas, kas izraisīja tumšos laikus - laiku, kad reliģijā vadīja pasauli. Un tad cilvēki saprata, ka reliģija nevar valdīt pasauli, jo turēt cilvēkus neziņā un valdīt pār viņiem kā pār mērkaķu baru, tas nav visai godīgi. + Izskaidro, no kurienes radās visas dinozauru fosīlijas, kuras tika un vēljoprojām tiek atklātas? Tā kā Jūs ticat Dievam, tas nozīmē, ka jūs neticat Darvina teorijai par evolūciju un tādā gadījumā Jūs neticat, ka dinozauri eksistēja. Vai Dievs radīja šīs fosīlijas un tur tās novietoja? Un, ja nemaldos, Bībelē minēts par to, ka, kad Dievs radīja Zemi, 6. vai 7. dienā (īsti neatceros) viņš paņēma atpūtu. Priekš kam tik varenai būtnei vajadzētu atpūtu? Un vēlviens jautājums - kāpēc jūs izvēlējāties ticēt Dievam, nevis Zevam vai citiem Grieķu un citu tautību Dieviem? Atšķirība taču ir tik ļoti minimāla. 

2 1 atbildēt

Nē, tā nav patiesība? Tavs komentārs nesaturēja nevienu faktu. + Ir pārāk daudz lietu, kur, ja tiešām būtu Dievs, viņš būtu kļūdījies. Kāpēc viņam sūtīt kādu lai mirtu dēļ kāda cita grēkiem? Viņš varēja radīt Ādamu un Ievu tā, lai viņi nekad negrēkotu un mūžīgi dzīvotu paradīzē. Balstīties uz to, kas rakstīts Bībelē ir tas pats, kas ticēt fejām. + Bībele mierīgi varētu būt sacerēta, par cik pirms Bībeles iznāca vairāki citi stāsti. Īsti aizmirsu kā viņiem ir īstā definīcija un slinkums meklēt.

2 1 atbildēt

Pff. Prasīju kādus pierādījumus par to vai Dievs pastāv. Neatradi nevienu. Skaidrs, Dievs vienkārši nepastāv un punkts. + Jūs nevienu ateistu neiebiedēsiet ar to, ka mēs ''to vēlāk nožēlosim''. Mēs tādai ellei vai paradīzei neticam. Tas viss tika izdomāts un sarakstīts grāmatā, tāpat kā Dievs. 

2 1 atbildēt
Tas ka pasaki neapstiprinātu info, nenozīmē ka tagad jāsaka visiem ka tev ir taisnība -_-
0 0 atbildēt

itkā vis dzirdēti, bet tā pat patīkami atsvaidzināt atmiņu emotion +

0 0 atbildēt

5.

Es vēlreiz atkārtošos - amerikāņiem bija ģeniālais konstruktors V. fon Brauns, 3. Reiha tehnoloģijas un drosmīgi piloti, kas prata cīnīties pret MIGiem.

Uz Mēness nekā nav. Tas ir saules izdedzināts tuksnesis. Naftas nav. Zeltu lētāk iegūt uz Zemes. Pat gaisa un ūdens tur nav.

Vienreiz lietojamā raķete ir dārga. Liela kā Pēterbaznīcas tornis.

0 0 atbildēt
Tāpēc, ka skolā programma ir valsts sastādīta, un tur stāsta officiāli pieņemto informāciju. Man skolā teica līdzīgi, bet nu nav zināms, vai tā ir patiesība...Protams, kontroldarbā gan labāk neierakstīt šādi emotion
0 0 atbildēt

 Un tomēr daudzi cilvēki to nespēj un arī daudzi nemaz nevēlas iedziļināties faktos un zinātniskos rakstos, kas ir tapuši par šo tēmu, tā vietā viņi meklē vienkāršu iemeslu, kas visu izskaidro bez mazākās smadzeņu piepūles. Vienkāršas atbildes apmierina daudzus ja tās ir pieejamas, un daudzi cilvēki labprāt pieņem vienkāršus kaut arī absurdus izskadrojumus. Un šis fakts ir sazvērestību teoriju pašā pamatā

(Citāts no Zin)

Vairāk uzzināsiet šādā raktā- 

Kādēļ konspirācijas teorijas ir populāras?
0 0 atbildēt

 

Ir pārāk daudz pierādījumu tam, ka Dievs neeksistē, piemēram, dzīvība uz citām planētām, bet pārmaiņas pēc pierādi to, ka viņš ir un es  tev 100% garantēju, ka spēšu noliegt tavus apgalvojumus. Reliģiski cilvēki kā tu ir pārāk stūrgalvīgi, lai saprastu, ka Dievs tika izdomāts, jo cilvēki nespēja izskaidrot dažas notiekošās lietas.

1 1 atbildēt