local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija #8: Miega Paralīze23

168 0

Sveiki, spoki. Šī ir pēdējā no teorijām. Vēl iznāks raksti par CICADA 3301, un reizi ilgā laikā parādīsies vēl viens "Random Teorijas" raksts, tomēr Teoriju rakstu sērija ir beigusies šajā punktā. Ejot pie tēmas, šis raksts ir par miega paralīzi, interesantu parādību, un, metot malā faktus, teorija šajā rakstā būs: Miega paralīze var cilvēka prātā atstāt nopietnas psiholoģiskas traumas.

168 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Oho. Šitais raksts gan mani pārsteidza. Ko tādu nezināju. Es vienreiz pamodos un domāju arī, ka esmu paralizēts , bet izrādījās, ka vienkārši esmu nogulējis roku emotion es pamodos un man likās, ka man atmirusi roka emotion bailēs dauziju pret visiem pakšiem, kamēr asins sāka normāli cirkulēt un tagad mēģinu gulēt pēc iespējas skaistāk un pareizāk emotion  

11 0 atbildēt
Es atļaušos nedaudz pafantazēt - Un ja miega paralīze ir atslēga uz mūsu prāta tumšākajiem stūriem, kur mēs varam pieslēgties Visumam un uzzināt noslēpumus, kādi citiem tikai sapņos rādas. Un ja cilvēkiem nav katram savs, individuālais prāts, bet viens gigantisks tīkls, kas atver iespēju telepātijai vai iespēju uzzināt cita cilvēka informāciju? Jautājumi, jautājumi, bet atbildes - ne vienas.
7 0 atbildēt

Man vienreiz bija miega paralīze, bet nekādu halucināciju - vienkārši esi nomodā, bet ķermeni nejūti - kā čaula, kura neklausa tev un nekustas. acis varēju atvērt.

3 0 atbildēt

Kad sapņojam, mūsu astrālais jeb "vēlmju" ķermenis atrodas astrālajā pasaulē. Tajā ir vairāki līmeņi. Seklākais līmenis sastāv no dienā piedzīvotā, mazliet dziļākā līmenī varam nosapņot notikumus, kas bijuši pagājušajās dzīvēs, taču ir viens līmenis, kur mēs esam ārpus savas personības, ārpus realitātes, astrālais ķermenis ir pametis fizisko. Ja tādā momentā apziņa pamostas, tad mēs varam izjust šo dīvaino stāvokli, kad astrālais ķermenis ir atdalīts no fiziskā. Šamaņi pilnībā pārvalda šo stāvokli un var apzināti kontrolēt astrālo ķermeni un likt tam doties visur, kur vien šamanis vēlas. Cilvēkam parastajam atliek tikai apzināti mēģināt atvilkt savu astrālo ķermeni atpakaļ fiziskajā un nevilkt līdz nekādus astrālās pasaules parazītus.

2 0 atbildēt
Ar mani tā jau notiek 2vus gadus, ūn nedēļā reizi es šo poedzīvoju. Drausmīgi sapņi kur es redzu ka es mirstu. Tikai nesaķiet, ka esmu traka un tt..tā patiešām notiek.
2 0 atbildēt

man vienreiz bija,neiesaku ko tādu izjust! labi ka apm 2 minūšu laikā izdevās pieslēgt kustības emotion

1 0 atbildēt

Atceros, ka brālis stāštija, ka viņam kaut kas līdzīgs bija. Viņš nakts vidū pamodās un nevarēja pakustēties. Rādījās halucinācijas. Redzēja, ka visa grīda ūdeni un, ka viņam uz krūtīm kaut kas sēž. Kaut ko bija minējis par lietuvēniem. Man kaut kas līdzīgs nav noticis un protams negribās lai notiek, kaut vai es guļu istabas tumšākajā stūrī un pārējā istaba liekas gaiša, vienalga, negribu piedzīvot, ko tādu! 

Raksts labs! + tev! 

1 0 atbildēt

Miega paralīze ir interesanta padarīšana. Miega paralīze ir "durvis" priekš kvalitatīvas apzinātās sapņošanas. Personīgi miega paralīzi esmu "noķēris" tikai vienu reizi. Ja vēlies pamosties no miega paralīzes - nesāc uztraukties, jo viss tas uztraukums smuki pakavēs visu pamosšanās procesu. 

P.s 6. - Tā jau ir daļa no apzinātās sapņošanas temata. Piemēram, es sadzirdu vilciena skaņas.

0 0 atbildēt

Labs raksts Personīgi cik zinu, man nav bijusi miega paralīze, bet vēlētos, lai būtu, man tiešām interesē kā tas būtu

0 0 atbildēt

tu prasi manas domas? tad es padalishos ar savu pieredzi.

izlasot tavu apgalvojumu, ka vairak par 5 reizem neviens nav to piedzivojis, as man vel vairak rada jautajumus par piedzivoto beriba. jo ari ir teiksts, ka berniem ta nenoetiekot. bet man ari stastija, ka berniem nemedzot but krampji. tikai ta realinebija taisniba. tad kam ticet?

zini, liekas, ka amn naksies rakstit savu rakstu par to visu, lai uzzinatu kas tad tas isti ir bijis ko es piedzivoju. esmu interesejusies pie daadiem psihologiem. vienigais ko man izteica, ka ta varetu but bijusi miega paralize.

tatad isuma- berniba sakumskolas vecuma loti mocijos ar sadiem murgiem. man tie radijas reti, tomer biezi. vairrakkart gada laika. kopuma apmeram 3 gadus. tie ir tie kurus atceros.

pie musdienu internetiespejam un visadiem stastiem, liecibam n sev zinamiem faktiem pat saku pielaut domu, ka tie bija citplanetiesi vai kadi citi radijumi..

kas notika?

peksni naktis pamodos vaia ri tas notika pirms es iemigu nakts visdu mokoties no bezmiega. visur tumsa, visi gul.

it ka viss atbilst- es pamostos, bet esmu paralizeta. jutu sausmas drausmigas sausmas. sapes. krampjainas sapes viscaur kermenim. ir gruti elpot. kusteties ir bail.

bet tas fakts ko es atceros- vienreiz es vareju kusteties. tas bija taja reize, kad es to piedzivoju pirms aizmigshanas. ees to sajutu, ka tas nak ka tas tuvojas. it ka es jau butu sapni, bet vel neaizmigusi. griezos apkart u skatijos uz citiem guletajiem. soreiz tiesi cereju, ka visi gul, ka nekustesies, lai vinjus nepamana. kaut ka gribeju pasargat, bridinat.

tas bija divaini. man bija tikai 8 gadi.

kas visos tipiski- sapes, gruti elpot, lielas lielas bailes, shausmas, bailes kusteties, vai gruti kusteties del bailem vai ka cita. halucinacijas. vienmer citas.  visi sakas vienadi.

atceros, ka gulu bernunama 2- stavene, otraja stava- seja preti logam tumshh.. peksni pilnigs klusums. neko nevar dziret. taka laiks butu apstajies. laika vairs nav. neka vairs nav. snakonja/ snaonja klusa galva/ausis ka tad kad stipri pa galvu dabon. vilksanas sajuta. velk galvu.sak palikt gruti elpot. reibonis, vargums. sakas paralize. un tad tas otiek. lietas pazud. paliek tumsakks. materija- viss saiet kopaa,. viena putra, milzigs materisks burbulis. arpus laika un telpas. sienas nak virsu- logi tuvojas, aizskari.. itka viss vel ir turpat, bet sajuta, ka visa apkarteja telpa-gaiss, kluvusi par kepigu masu kas gazas virsu. nak tuvak un tuvak. spiez. man bail. loti. vel domaju, ka japaslepjas zem siltas vilnas segas. japaslepj galva, varbut nepamanis, aizies. ja busu klusa, izspruksu. liekas, ka ir auksti. tiesam tada sajuta ka kada gaidas. ka kads tulit tulit atnaks. bet neviens nenak. tikai tuksums. ir sajuta ka blakus kads ir, ka tuvojas, ka ank. sajutas ka mani apciemotu citplanetiesi un spidzinatu mani. itka butu sazalota un guletu zem palaga gaidot apskati. kaut ka taa. vai ari ka demoni nak mani apraudzit, iemiesoties, noladet.

 

ta ir viena reize.

bija ari hlucinacijas ar viadiem notikumiem vai divainiem teliem. piemeramm, gripas laika, kad istabas visu saka peldet milziga krsaina zivs, kas platija muti un saustija zibeni uz visam pusem. ta bija asa ka meduza.

pedejais bija, kur es guleju klints pakaje un man virsu bira akmenji no kraujas. ari tad es biju apslimusi.

gandriz vienmer pec tam man paradijas temperatura.  tas bija iemesls kadel padomaju, ka ite ir vnk sapni-prieksnestvesi slimibai. ta man teica grupasbiedrene, jo vinjai ari tadi esot.. , kad izteicos, ka 'sodien atkal to divaino sapni redzeju..'

krampji. ja, tie ari bija. biezhas galvassapes. turpinas ar sapem galvas pakausha dala, talak jau visa spranda un mugurkauls. tad sak vilkt un tad sakas krampji. pamazam lenam loti ilgi un loti sapigi galva celas augstak un augsak lidz klust gruti elpot. deguns klust sauss un aizdedzies. znaudzosha sajuta kakla, jo galva atliekta loti talu. mugura izliecas. jo ilgak tas turpinas jo sausmigakas sapes. it ka kads ar varu liektu mani atmuguriski.

 

tie nav izdomajumi. tie ir reali krampji. tie notiek vel tagad. to ir redzejusi ari arsti, kad tas notika slimnicaa. mocijos visu nakti, kaut zeles iespriceja. laikam cikladolu vai ko taml. mate kadreiz mineja, ka man tadi sakusies jau dzemdibu namaa. pec tam kad arsti atzinusi, ka man esot attistibas traucejumi, tadel jaiedod kada spricite, lai  tur nezinu kas butu..man sakas krampji. raudaju mocijos, raustijos. mate saka, ka esot liekusies ka desas lunkis-kajas pie galvas bijusas. protams- atmuguriski. spejat ko tadu iedomaties. mazu zidainiti, kas saliecies. iedeva ari manai dvinju masai. kaut nevajadzeja. kadreiz ta darija. kas vienam, tas ari otram. tagad vinai ir nopietna skolioze. biju loti vaja un sicinja, jo par mani neviens neij nojautis. to, ka esmu atklaja tikai prc 45 min kad vecmate iztaustija vederu, tad es strauji piedzimu.

 

cik divaini, bet man ir atminjas no ta laika. esmu pat parliecinata, ka tie nav sapni bet atminjas.  neviens man netic, bet viss ko es atceros ir apstiprinajies ka noticis. taka mate man reti un loti mazs ko stastija ka bija, tad ari neiespejami, ka kadreiz ko butu teikusi un es vnk to atceros un atminjas pati prepereju.

nelela atkape---

es tceros ka ar masu bijam vedera. es laikam lejak, pie vedersienas. masa virspuse tuvak vederam/taukiem, jo vinju apspideja sarkaniga gaisma. tumsh protams, bet cauri vederam taka spidetu gaisma. (lidzigi ja pirktus pie luturisha pieliek.. vaia ari olu ar cali ieksa un var redzet kas tur notiek). as ar vinju plapaju. jaa, plapaju. mes jau sen dzirdejam un sava stara tarkskjejam. vinja mazak. es varak vavuloju. mes dzirdejam ko mate doma. ka vinja mus ienist, ka neesam velamas. masa bija puciga, nebij noskanota runat. saka' 'lauj man gulet!!" bet es saku" kada jega- driz jau jaiet lauka!!" (jadzimst) tad vinja man iespera pa seju. 

es piedzimu ar zilu aci. ta tiesam bija. mana masa to uzzinaja pirma un staigaja apkart lielidamas un smejoties- vinja jau piedzima ar zilu aci. tas vinjai tads dzives lasts haa haa" (mani vecaki biezi dauzija vairak ka vinju)

bet es atceros dzemdibas.

atceros ka vinja aizgaja pirma. tas bija divaini. vinja gaja man garam. taka rapus. taka gulus.mes stivejamies, bet vinja tika izstumsta. atceros to visu no ieksienes. tas tiesam ir divaini. tas bija ilgi un mokosi. celojums cauc sauru apspiletu trubu/  tuneli/ zarnu. lidz beidzot paradijas gaisminja un vinaj tika izvilkta lauka.

tad paga ilgs laiks. es tur vientuli chucheju. pamesta un aizmirsta, tumsaa. tad kaut kas notika. dzirdeju troksni, vecmate atnaca. balsis. pieskarieni, tad izsauksmes kliedziemi un es tuvojos telpai. auksts, gaish, spilgta gaisma. kritiens un mani noker ar lupatu. aptin ar paladzinju un aiznes.

ja, ari tomate astiprinaja- mani knapi paspejusi nokert- tik autinju pakjerusi un aptinusi.

 

bija ari citas atminjas, kuras nav iespejams izdomat un tas atbilst stastitajiem notikumiem. kas tads nevar sakrist. pienmeram- atceros ka vienreiz mate meni ieseja kautkada sarkana vai ornazsarkana maisa. lai es nespirinos. vinja bija dusmiga un taka atriebas. man plecinjs bij pliks(labais plecs). es uzz to skatijos un domaju, ka esmu viltiga un nepadosos tik viegli. tu vel redzesi, es pieradisu tev. bus parsteigums- izlidisu lakuka.. haa haa. visadi centos izstumties. bakstijos ar plecu. nekas nesanaca.

vinja man to stastija. stastija, ka iesuvusi dzielos, jo muzigi esmu ardijusies un visu nospardijusi. pastastija, ka es viltigi ar pelcinju esotmeginajusi izlavieret. kad vinja to ta stastija, es visu atcerejos. es, protams to pateicu, bet vinja tikai sadusmojas un saka mani lamat. vinja vispar netic, ka man var but atminjas kas jauakas par skolaslaiku. bet es atceros looti daudz.

---

ir bilde, kur es turu rokas avizi ar binladenu pirmaja lapa. esmu tam sazimejusi usas. turu iztiepta rocinja un petu. tad mazinja, knapi stagaju. viss pakausis savelies un viduci pliks. tas esot no krampjiem bijis. no ta ka trinusi galvu pret gultu.

 

ir veel daudz daudz citu atminju.

varbut pie vainas ir visi notikumi. varbut ari tas, ka biju kreile un mani 'parmacija" taa, ka es pat par to biju aizmirsusi.  bija kada nojausma. sedeja ieksa parlieciba, bet tas likas ka sadomajums. es to uzzinaju, kad man slimnica smadzenu aktivitati parbaudija. merkis bija noteikt diagnozi. pie reizes atklaja, ka esmu kreila. kad zavniju muterei un tecu"zini ko  man arsti pateica?? zinaji, ka esmu kreile?!!" vinja tada-:"protams, ka zinaju! es tak pati tevi parmaciju!!... " "*****jam!! " "sadomajusies te nezin ko. ta tev dzive vieglak. es tev gribeju palidzet. ta vajadzeja.." 0.O.  nu paldies tev, ka tu man ta "palidzeji', man tevis del bija tik loti gruta dzive!!!

daudziem ta ir bijis.. un nevienam tas nav traucjis?? jums nav bijusi mani vecaki!! un manas kaites. ne visi parcies parveidoshanu vienadi. ta ir iejauksnas smadzenu darbiba. kreilisms nav slimiba. ta ir iedzimta lieta un loti izplatita starp dviniem. ta ir smadzenu darbibas izpausme. ka to var aizliegt???

 

ehh- sorry par supergaro komentaru, kas lidzinas rakstam. bet kadam varbut bus interesanti lasit manu stastijumu ar daudzajam daudzajam kludam.. emotion

0 0 atbildēt

Nu nezinu nezinu, man tāda paralīze, lidināšanās ārpus ķermeņa ir ļoti bieži, periodiski var būt vairākas naktis pēc kārtas, pēc tam kādu periodu nē, parasti iemiegot, bet gadās arī no rīta pirms pamošanās. Dažkārt tas kaitina, ar laiku esmu iemācījies to pārtraukt. Dažkārt tas ir tīri interesanti.

Ēnu cilvēki, nu nezinu, protams tur ir daudz viss visādu būtņu, nezinu vai tos var saukt par cilvēkiem, dažkārt mēdzu iztaujāt tos, tipa, ko gribat, ko vajag?

0 0 atbildēt

šausmas.. es lkm nevaretu .. jau tā man bail atrasties tumsā un leikas jka tur stāv ēna..

0 0 atbildēt
Man ir 6-7 reizes tāda bijusi..Vienmēr redzu cilvēkus : D
0 0 atbildēt

Vienreiz bija, ka vispār jutos kā paralizēts, bet ar lielu gribasspēku tomēr piecēlos. Baigais darbs bija piecelties... Nu domāju, ka neesmu tik vārgs, ka sega mani pilnībā nospiestu...

0 0 atbildēt

Agrāk  ir nācies redzēt ēnu cilvēku, tiesa tā nebija miega paralīze tikai brīdis starp pamošanos un aizmigšanu. Trakākajā reizē mēģināju tai radībai iesist un atdauzīju roku pret gultas galu. Pussapnī likās ka situ radījumu, kura miesa sastāv no metāla vai kaut kā tamlīdzīga.

0 0 atbildēt