local-stats-pixel fb-conv-api

Te notiek kaut kas dīvains: Denveras lidosta15

218 2

Denveras lidosta ir ASV lielākā lidosta platības ziņā. Tā tika atklāta 1995.gadā, taču daudzi uzskata, ka kaut kas ar šo lidostu nav īsti kārtībā. Tad nu to mēs šodien papētīsim kopā. (Neesmu gan liela ticētāja tādām lietām, taču šķiet interesanti.)

218 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

 AUAG- Autralian Antigen, kas ir izmantots bioloģiskajos ieročos. MHHHM, valdība zem lidostas glabā ātomieročus un slēpj hu*zin ko, bet visiem dot mājienus kas tur varētu atrasties. Nu bļe, cilvēki tak ir debīli. Es varētu iziet sētā un atrast tur esaošajam pirmajam akmenim kas pa rokai saikni ar nlo.

4 0 atbildēt

Dīvaini emotion  Bet interesanti. Autoram pluss  emotion  emotion +

3 0 atbildēt

Raksts man patika ++++ emotion 

3 1 atbildēt

Lielisks pirmais raksts!

2 0 atbildēt
Pār šo pasauli guļ okultisma ēna, cilvēki, kuriem esam spiasti uzticēties izmanto bërnus seksuālām vajadzībām, ir dziļi korumpēti visos iedomājamos veidos un ļauj tautai lēni iet bojā, mūsu jaunie cilvēki ir tie, kas iespējams piedzīvos nebijušas šausmas, kad notiks visu tautu apvienošana vienā un mūs visur sabāzīs pa koncentrācijas nometnēm. Nejav armija tiek atkal un atkal apmācīta, lai ietu karot pret kādu citu valsti, vai tīri demonstratīvi parādītu savu sagatavotību, neko citu kā vien sagatavotību apspiest masas ar civilajiem, kam apnikuši meli, korupcija, kosmiskie nodokļi par katru sīko lietu, ko vien vare iedomāties, piem. nodoklis par to, ka tu pelni.
2 0 atbildēt
Jagrib nemanīti izrakt bunkuru , viena vieta būtu lidosta . Visiem nebūs laika Aizbraukt līdz bunkurām , lidos . Un ievest un izvests slepus būbēšanas procesā ar vieglāk . Tā kā iespējams ka Bunkura ieeja ir lidosta . Visi kam tur jābūt aizlido un tūdaļ pa tuneli uz bnkuru .
1 0 atbildēt

Ar naudas atmazgāšanu nodarbojas visā pasaulē,te nu ir bijusi ļoti laba iespēja.

1 0 atbildēt

Drīzāk šis raksts ir dīvains.-

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

...kat kas tur ir noteikti.

0 0 atbildēt

Dirsana un provokacija.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Visticamāk jau šī ir kārtējā sazvērestības teorija, kas ir izomājums. Bet tomēr ir interesanti ja tomēr tā izrādītos taisnība...Par šīm lietām vienmēr ir interesanti aizdomāties...
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt