local-stats-pixel fb-conv-api

Taro - Mazo arkānu nozīme.0

36 3

Sveiki!emotion

Šis ir mans pirmais raksts.emotion

Sākšu ar to, ka kopumā ir tikai 4 Mazo arkānu grupas: Biķeri, Zižļi, Zobeni un Monētas.

1.Biķeri.

Biķeri simbolizē ūdens stihiju. Biķeru masts ir pats tīkamākais no visiem mastiem. Tas galvenokārt vēsta par attiecībām un ģimenes lietām, ļaujot izskaidrot dažādas ar šo dzīves sfēru saistītas situācijas. Biķeru kārtis parasti piešķir izklājumam pozitīvu noskaņu un nereti ienes gaišāku noti citādi skumjā vai skarbā vēstījumā. Vēl biķerus mēdz saukt par kausiem.

2.Zižļi.

Zižļi simbolizē uguns stihiju. Šis masts, vairākumā kavu saukts par Zižļiem, Spieķiem vai Nūjām, ir saistīts ar darbu, karjeru un darījumiem. Ja vienā izklājumā parādās vairāk par trim Zižļu kārtīm, tas nozīme, ka kāršu likšanas brīdī jautātāju visvairāk nodarbina domas par karjeru, biznesu, darbu vai sabiedriskajiem pienākumiem.

3.Zobeni.

Zobeni simbolizē gaisa stihiju. Šis masts diemžēl nes diezgan drūmas vēstis, jo Zobeni zimbolizē konfliktus, slimības un spriedzi. Ja jautātājs/ -a pārdzīvo īpaši grūtu dzīves posmu, izklājumā var parādīties daudz Zobenu kāršu. Pēc nepatīkamas vēsts paziņošanas vienmēr centieties jautātājam/ -ai pateikt kaut ko uzmundrinošu.

4.Monētas.

Monētas simbolizē zemes stihiju. Šis masts, ko citās kavās dēvē par Diskiem vai Pentagrammām, attiecas uz naudu, izglītību un darbu. Monētu kārtis reti vēsta par smagām vai ilgstošām problēmām. Ja izklājumā parādās vairāk par trim Monētu kārtīm, iespējams, ka jautātājs/ - a ir naudaskārs, bet varbūt viņš vienkārši nodarbojas ar uzņēmējdarbību vai risina lietišķus un finansiālus jautājumus.

Nu un pagaidām tas arī viss.

Ja kādam interesēs, tad ielikšu par katru kārti no visām grupām rakstu.emotion

36 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000