local-stats-pixel fb-conv-api

Strēlnieks 21. 11.–21. 12.2

6 0

Strēlnieks 21. 11.–21. 12.



Strēlniekam gads sāksies ar spriedzi, jo būs iestājusies situācija, kad pa vecam dzīvot nevar, bet pa jaunam – nav īsti skaidrs, kā. Būs jāmācās ar citu skatījumu raudzīties uz notiekošo, jo vecā pieredze vairs nederēs. No janvāra līdz marta vidum spriedzi radīs diskomforta sajūta, kas liks izvērtēt, no kā būtu jāatsakās vai kas jāmaina.

No marta vidus līdz jūlijam būs periods, kad jānosaka prioritātes darbā un savā ikdienas ritmā, pretējā gadījumā būs daudz steigas dēļ pieļautu kļūdu.


Labvēlīgs laiks jaunu zināšanu un prasmju apguvei.

Jūnijā un jūlija pirmajā pusē viss ritēs savu gaitu. Jācenšas izvairīties no steigas un emocijās balstītas rīcības, jo tā radīs zaudējumus. Ieteicams parūpēties par savu veselību un pašsajūtu.

No jūlija vidus līdz septembrim būs šī gada saspringtākais periods, jo var nākties atbildēt par paša un citu pieļautajām kļūdām. Svarīgi labi izgulēties un brīvdienās atpūsties.

Sākot ar septembri, situācija kopumā pakāpeniski uzlabosies un būs lielāka izvēles brīvība. Tas ļaus veikt pārmaiņas gan darbā, gan mājās. Labvēlīgs laiks partnerattiecību veidošanai un sakārtošanai.

Novembrī un decembrī beidzot viss nostāsies savās vietās. Līdz ar to samazināsies spriedze un būs iespēja doties kādā tālākā ceļojumā. Veiksies darījumos.

6 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

buļļa kaka, viss notiek tā,kā paši ļaujam tam notikt..neņemt neko galvā un nebūs nekāda stresa un kļūdu

0 0 atbildēt